Regisztráció  Belépés
Felfüggeszti a várakozást Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája előtt Varga-Damm Andrea
... nem születik döntés, és nem lesz napirenden ennek a két problémának a megoldása.
Közölte, mivel e kérdések rendezése nem várhat szeptemberig, a parlament következő üléséig, maga kezdeményezi az Országgyűlés összehívását, hogy a képviselők egyszerű többséggel módosítsák a végrehajtási törvényt és függesszék fel a kilakoltatásokat addig, amíg nem rendezik a devizahitelesek kérd...
2018-07-22 15:35:28
Lübecki támadás - KKM: nincs magyar érintett
... történt.
A férfi Iránban született, de már több éve német állampolgár, és Lübeckben él....
2018-07-21 15:54:17
Lübecki támadás - Egyelőre hallgat a feltételezett elkövető
... a feltételezett támadó Iránban született, de már több éve német állampolgár, és Lübeckben él. A férfit szombat délelőtt állítják bíróság elé. A vádhatóság előzetes letartóztatását kezdeményezi; egyelőre szándékos gyújtogatás kísérletével, súlyos testi sértéssel és testi sértéssel vádolják.
A 34 éves férfi péntek délután kilenc embert sebesített meg késével a Travemündébe tart...
2018-07-21 15:46:24
Különleges könyvbemutató a Mátyás király évében
... 12 órakor egy percre főhajtással emlékezik az ország Mátyás királyra.

Továbbá bejelentette, hogy azon a napon, július 10-én a Bakk Endre Kanonok Alapítvány indítja el és kezdeményezi Mátyás király szentté avatását a Vatikánban.

Az indokok közül néhány: Mátyás király európai történelmi és uralkodói értéke vitathatatlan - itt bele kell érteni a Hunyad...
2018-07-12 21:16:38
A Párbeszéd követeli a Metal-Art józsefvárosi üzemének bezárását
... támogatásával indul a közelgő időközi önkormányzati választáson a kerület polgármesteri tisztségéért, azt mondta: megválasztása esetén megszünteti a döntésképtelenséget és a szakhatóságoknál kezdeményezi az üzem tevékenységének áthelyezését. Szerinte a nyilvános adatokból kiderült, hogy a Metal-Art Zrt.-nek ehhez rendelkezésre állnak a megfelelő források.
Ez annál is inkább s...
2018-06-25 13:32:17
Személyzeti szolgáltató: a munkaerőhiány miatt elengedhetetlen a szabadságok átgondolt kiadása
... többiről a munkáltató dönti el, mikor adja ki azt. Az év közben a munkáltató rugalmasabban dönthet a munkavállaló egyéni igényei szerint, mint az év végi hajrában. Bármelyik fél is kezdeményezi azonban a rendelkezési körébe tartozó szabadság kivételét, szándékáról a másik felet a jogszabály szerint legalább 15 nappal korábban tájékoztatnia kell.
A munkavállalók számára fonto...
2018-06-23 07:04:54
Hogy hitre juttasson és megtartson bennünket a hitben
... két személy, vagy csoport között, amely kötelezettséget jelent mindkét oldal számára, és eskü erősíti meg. A Bibliában azokat a szövetségeket, amelyeket Isten köt az emberrel, Ő maga kezdeményezi. Ő szabja meg a feltételeket is. Kötelezettségeit a maga céljai határozzák meg.
A ,,régi szövetség" arra a megállapodásra vonatkozik, amelyet Isten Mózes törvényében alapo...
2018-06-20 12:24:46
Szijjártó: Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást
... világossá kell tenni, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mert Európát csak így tudjuk megőrizni európainak - hangoztatta a magyar külügyminiszter.
Közölte: ennek érdekében azt kezdeményezi osztrák kollégájánál, hogy a július 1-jén kezdődő osztrák európai uniós elnökség során megrendezendő első külügyminiszteri tanácsülésen azonnal tűzzék napirendre, hogyan lehet az, hogy ...
2018-06-19 13:42:01
Bajkai István: legyen november 25. az Aranycsapat emléknapja
... úgy fogalmazott, nagy örömmel és lelkesedéssel vállalta a feladatot, és támogatja a határozat megszületését.
Lomnici Zoltán, a testület elnöke május 17-én jelentette be, hogy kezdeményezik, az Országgyűlés november 25-ét, a legendás londoni magyar-angol 6:3-as labdarúgó-mérkőzés évfordulóját az Aranycsapat napjává nyilvánítsa.
A Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke felidézt...
2018-06-15 17:11:49
A DK olcsóbbá tenné a balatoni nyaralást
...
Gréczy Zsolt ismertette: javasolják, hogy hozzanak létre minden balatoni településen szabadstrandot, és azok fenntartását támogassa az állam. Kezdeményezik, hogy a nyári szezon ideje alatt 4 napos autópálya-matricát is lehessen vásárolni, a MÁV pedig sűrítse járatai számát, illetve tegye kedvezményessé a balatoni vonatjegyeket.
A képviselő kijelentette: elvárják, hogy a ...
2018-06-14 13:11:34
1 2 3 ...........................171 172 ..............256 257 ..............341 342 343 
Címkék: Orbán Viktor, Varga-Damm Andrea, Bajkai István, Bakk Endre Kanonok Alapítvány, Metal-Art Zrt, Isten Mózes, Lomnici Zoltán, Legfelsőbb Bíróság, Gréczy Zsolt, várakozást Orbán, feltételezett elkövető, munkaerőhiány miatt, szabadságok átgondolt, balatoni nyaralást, parlament következő, képviselők egyszerű, végrehajtási törvényt, kilakoltatásokat addig, devizahitelesek kérd, férfi Iránban, feltételezett támadó, férfit szombat, vádhatóság előzetes, percre főhajtással, ország Mátyás, indokok közül, közelgő időközi, kerület polgármesteri, szakhatóságoknál kezdeményezi, üzem tevékenységének, nyilvános adatokból, megfelelő források, munkáltató dönti, munkáltató rugalmasabban, munkavállaló egyéni, rendelkezési körébe, másik felet, jogszabály szerint, munkavállalók számára, maga céljai, megállapodásra vonatkozik, magyar külügyminiszter, július 1-jén, határozat megszületését, testület elnöke, legendás londoni, nyári szezon, balatoni vonatjegyeket, képviselő kijelentette, szakhatóságoknál, külügyminiszteri,
© 2013 TVN.HU Kft.