Belépés
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt a mostani dupláját költötték az állami vezetők egészségügyi ellátásár
...
A párt arra reagált, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője bejelentette, népszavazást kezdeményeznek a miniszterek, államtitkárok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről.
A Fidesz közleményében emlékeztetett rá: az állami vezetői juttatásokat - ahogy a szocialisták kormányzása alatt - most is jogszabály rögzíti.
"Gyurcsány és a szocialisták kormá...
2018-10-10 15:01:59
Megkezdődött a népszavazás Macedóniában
... uniós és NATO-integrációja. Viszont amennyiben nem sikerül módosítani az alaptörvényt, elemzők szerint két lehetséges út áll a törvényhozás előtt: a képviselők előrehozott választást kezdeményeznek, vagy bizalmatlansági indítványt nyújtanak be a miniszterelnök ellen.
A közvélemény-kutatások eredményei szerint az nem kétséges, hogy a szavazók többsége igennel fog szavazni, az...
2018-09-30 07:10:44
Merkel: mély nézeteltérések jellemzik a német és a török vezetés kapcsolatát
... elmondta, hogy tárgyaltak Ídlib tartomány helyzetéről - ahol nagyszabású offenzívára készülnek a szíriai kormányerők és szövetségeseik -, és német-török-francia-orosz csúcstalálkozót kezdeményeznek. Reményeik szerint már októberben meg lehet tartani a találkozót.
A kapcsolatokat a 2016-os törökországi puccskísérlettel összefüggésben Törökországban letartóztatásba helyezett né...
2018-09-28 15:23:51
A Munkáspárt jelöltje modern és élhető városrésszé tenné a XV. kerületet
...
Kerezsi László kedden, a kerületben tartott sajtótájékoztatóján közölte, megválasztása esetén segítené a családi házak energetikai korszerűsítését, a lakások önálló mérőórával ellátását, bérlakásokat építene a fiataloknak, fejlesztené az úthálózatot, megoldaná a parkolást, felújítaná a vásárcsarnokot és a piacot, nyári gyerektábort szervezne és kezdeményezné az 1-es metró von...
2018-09-26 10:34:11
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
... kell maradnia, Európa külső határait meg kell védeni, az illegális bevándorlást pedig meg kell állítani - sorolta Keresztes L. Lóránt. Hozzátette, a migráció okait feltáró vitát is kezdeményeznek, mivel úgy gondolják, kizárólag tüneti kezelések történtek ebben az ügyben.
Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón kijelentette, a magyar miniszterelnökö...
2018-09-22 13:54:06
A román szenátus is megszavazta az egy férfi és egy nő házasságaként értelmezett családmeghatározást
... nagyobbik kormánypárt korábban azt ígérte: a család alkotmányos meghatározásának módosításával egy időben a regisztrált élettársi kapcsolat törvényesítésének lehetőségéről is közvitát kezdeményeznek, mert "nem tehetnek úgy, mintha (szexuális) kisebbségek nem léteznének".
Románia 2001-ben eltörölte a büntető törvénykönyvből (btk.) azt a cikket, amely öt évig terjedő börtönnel ...
2018-09-11 19:04:11
Vidám estét!
... ízületek, az ízületek már nem a régiek.

A harmadik:
- Rápillantottam a hitvesemre és olyan erős férfiúi késztetést éreztem, hogy muszáj volt házastársi együttlétet kezdeményeznem. Intim közeledésemre azonban úgy válaszolt:
- Hülye vagy papa? Most fejeztük be 5 perce!
- Tudjátok, a memória, a memória már nem a régi!Az öregedés jele...
2018-08-31 19:38:26
Választ várnak szakszervezetek a közszolgálat munkajogi rendszeréről feltett kérdéseikre
... annyi fizetés illetné meg, mint a 40 éves szolgálati viszonnyal rendelkező többdiplomás szakembert - mondta Boros Péterné.
Hozzátette, hogy a bérrendezés mellett tárgyalásokat kezdeményeznek a közszolgálati létszámcsökkentés visszatérő témájáról és a cafeteria rendszerének átalakításáról.
2019-ben jelentős általános közszolgálati keresetnövelés szükséges, ellenkező eset...
2018-07-26 12:41:28
Felnőtt keresztyének
..."Vannak, akik mindig növekednek. Nőnek, mint eső után a fű, növekednek, mint Izráel Egyiptomban; úgy törnek előre, mint Gedeon: Bár sokszor gyengék, mégis mindig kezdeményeznek. Szüntelen haladnak kegyelemből kegyelembe, hitről hitre, erőről erőre. Akárhányszor találkozol velük, mindegyre melegebb szívűek, erősebb, bővölködőbb a lelki életük. Azt tapasztalod, hogy évről évre több m...
2018-07-20 12:57:53
Fegyelmi eljárásokat kezdeményeznek "ellenzékinek" gondolt b
...
Fegyelmi eljárásokat kezdeményeznek "ellenzékinek" gondolt bírák ellen

erdelyip POLITIKA ma 9:31


Május 25-én reggel 3 bíró ment be az Országos Bírósági Hivatal (OBH) épületébe, hogy hivatalos iratokba tekintsenek be. Mindhárman az Országos Bírói Tanács (OBT) tagjai, ennek a szervezetnek a feladata ellenőrizni az igazságszolgáltatást irányító OBH, i...
2018-06-14 13:48:03
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Orbán Viktor, Tóth Bertalan, Kerezsi László, Keresztes, Demeter Márta, Boros Péterné, Izráel Egyiptomban, Országos Bírósági Hivatal, Országos Bírói Tanács, szocialisták kormányzásuk, mostani dupláját, állami vezetők, népszavazás Macedóniában, török vezetés, migráció ügyében, román szenátus, közszolgálat munkajogi, párt arra, állami vezetői, szocialisták kormányzása, szocialisták kormá, törvényhozás előtt, képviselők előrehozott, miniszterelnök ellen, szavazók többsége, szíriai kormányerők, 2016-os törökországi, kerületben tartott, családi házak, lakások önálló, 1-es metró, illegális bevándorlást, migráció okait, sajtótájékoztatón kijelentette, magyar miniszterelnökö, család alkotmányos, regisztrált élettársi, büntető törvénykönyvből, öregedés jele, bérrendezés mellett, közszolgálati létszámcsökkentés, cafeteria rendszerének, lelki életük, feladata ellenőrizni, megszüntetéséről, meghatározásának, puccskísérlettel, törvénykönyvből, korszerűsítését, bizalmatlansági, miniszterelnökö, letartóztatásba,
© 2013 TVN.HU Kft.