Regisztráció  Belépés
Hatástalanították az Ötvenhatosok terén talált bombát, mindenki hazatérhet
...
Markovics Zita közölte: a 120 milliméter átmérőjű, éles, szovjet repeszromboló aknagránátból a gyújtószerkezetet kiszerelték és a helyszínen megsemmisítették, a bombát elszállították.
Az Ötvenhatosok terénél szerdán építkezés közben találtak a bombára. Csütörtök délelőtt az elszállítás idejére néhány utcát lezártak, összesen 126 embert kértek meg otthona elhagyására, töb...
2018-06-21 12:55:32
Kiszökött egy oroszlán a ketrecéből egy belgiumi állatkertben, a látogatókat evakuálták
... szóvivője elmondta a helyi sajtónak, hogy a nőstény oroszlán nem jutott ki a létesítmény területéről, így egyetlen látogató sem került veszélybe.
"Senki nem sérült meg, az állatkertet kiürítették és bezárták. Egy állatorvos most próbálja benyugtatózni az oroszlánt" - közölte.
Az oroszlán röviddel nyitás után szökött ki a kifutójából, amikor még kevés látogató volt a Brüs...
2018-06-21 12:55:18
Kisebb robbanás volt egy londoni metróállomáson, a rendőrség szerint nem terrorcselekmény történt
... incidenst.
Nem sokkal korábban a Scotland Yard arról adott ki tájékoztatást, hogy a rendőrök egy gyanús csomagot vizsgáltak a Southgate állomáson.
A metrómegállót lezárták és kiürítették, de a 12 fővonalból és számtalan elágazásból álló, 400 kilométeres londoni metróhálózaton kedd este zavartalan volt a forgalom. A Piccadilly Line érintett rövid szakaszán is közlekedtek ...
2018-06-19 23:03:26
Halottat találtak egy dunaújvárosi tűzesetnél
...
Szabó-Bisztricz Anett elmondta: tűz ütött ki egy Martinovics Ignác utcai társasház második emeleti lakásának egyik szobájában. A lángok a másik szobára is átterjedtek, de több lakást nem értek el.
A házban két emeletet kiürítettek, a lakók a szellőztetés után visszatérhetnek otthonukba - fűzte hozzá.
A tűzoltók jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják - tájékoztat...
2018-06-19 10:31:21
Angyalföldi raktártűz - Katasztrófavédelem: nem mértek veszélyes károsanyag-koncentrációt
...
A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki közleményében azt írta: a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók sze...
2018-06-14 15:21:36
Gázszivárgás miatt kiürítettek egy mozit Sopronban
...
Ruskáné Takács Anita elmondta, a soproni Torna utcában lévő moziban előadás közben gázszagot éreztek, néhányan rosszul lettek, őket a mentők vizsgálják.
A gázszolgáltató elzárta az utcafronti gázcsapot, ezzel megszűnt a szivárgás. A tűzoltók átszellőztetik az épületet. ...
2018-06-14 11:32:14
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
... oltási munkálatok még tartanak, a tűzben nem sérült meg senki.
A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíten...
2018-06-13 15:32:18
Angyalföldi raktártűz - Megfékezték a lángokat
...
A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. Az oltásban több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó vett részt.
Kisdi Máté elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg a...
2018-06-13 13:42:03
Angyalföldi raktártűz - Körülhatárolták a tüzet
...
A közleményben azt írták, a környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
A katasztrófavédelem mobil laborja semmilyen anyagból nem mutatott ki egészségre káros értéket - tették hozzá.
Az oltáson több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó dolgozik.
A rendőrség a honlapján azt írta, az Üteg utca és a Hajdú utca között te...
2018-06-13 11:31:20
Két rendőrt és egy civilt agyonlőtt egy férfi a belgiumi Liege központjában
... lövöldözésben két rendőr és egy civil életét vesztette, két másik rendőr pedig megsebesült.
A különleges egységek kivezényelt tagjai végül agyonlőtték a támadót.
A környező utcákat kiürítették, a helyi média tudósításai szerint több tucatnyi rendőrautó van a helyszínen, és Willy Demeyer polgármester is megérkezett.
Catherine Collignon, a városi ügyészség szóvivője e...
2018-05-29 12:31:38
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Markovics Zita, Scotland Yard, Piccadilly Line, Szabó-Bisztricz Anett, Martinovics Ignác, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Ruskáné Takács Anita, Kisdi Máté, Willy Demeyer, Catherine Collignon, belgiumi állatkertben, látogatókat evakuálták, londoni metróállomáson, rendőrség szerint, dunaújvárosi tűzesetnél, mozit Sopronban, civilt agyonlőtt, belgiumi Liege, gyújtószerkezetet kiszerelték, helyszínen megsemmisítették, bombát elszállították, elszállítás idejére, helyi sajtónak, nőstény oroszlán, létesítmény területéről, állatkertet kiürítették, állatorvos most, oroszlán röviddel, gyanús csomagot, metrómegállót lezárták, másik szobára, szellőztetés után, tűzoltók jelenleg, műszaki berendezéseket, környéket kiürítették, rendőrség rongálás, fővárosi hivatásos, zuglói önkéntes, soproni Torna, mentők vizsgálják, gázszolgáltató elzárta, utcafronti gázcsapot, tűzoltók átszellőztetik, tüzet kora, oltásban több, lánggal égést, oltáson több, civil életét, különleges egységek, környező utcákat,
© 2013 TVN.HU Kft.