Regisztráció  Belépés
Kollégiumtűz - Az ELTE teljes körű kivizsgálást kért az illetékes hatóságtól
... földszinti szobájában keletkezett a tűz hétfő este 19 óra körül. A riasztórendszerek rendeltetésszerű működésének köszönhetően az épületet a kollégium dolgozói gyorsan és problémamentesen kiürítették. Néhány percen belül a helyszínre érkeztek a tűzoltók is, akiknek körülbelül 19 óra 30-ra sikerült is eloltania a tüzet. Az érintett földszinti szoba azonban teljesen kiégett.
A ...
2018-09-11 16:22:29
Kollégiumtűz - A felső emeletekre visszatérhetnek a lakók
...
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatott, hogy tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában.
A tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.
A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg.
Az...
2018-09-10 20:32:36
Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi kollégiumot
...
Kisdi Máté elmondta: a tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. A lángokat megfékezték, megakadályozták a tűz továbbterjedését.
Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.
A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg, de az épület átvizsgálása még tart - közölte a szóvivő....
2018-09-10 20:02:22
Hőség - Megfékezték a Berlin közelében pusztító erdőtüzet
...
A lángok terjedését sikerült megállítani, és sikerült ellenőrzés alá vonni a tűz martalékává lett terület nagy részét - nyilatkozott Karl-Heinz Schröter, a Berlin körül elterülő Brandenburg tartomány belügyminisztere.
Az erdőtűz csütörtökön keletkezett, a fővárostól délnyugatra nagyjából 50 kilométerre, a Jüteborg nevű kisváros térségében. Péntek reggelre már 400 hektáro...
2018-08-24 14:20:41
Hőség - Erdőtűz pusztít Berlin közelében, a füstfelhő elérte a várost
...
A hatóságok azt kérik a berliniektől, hogy tartsák zárva az ablakokat és az ajtókat. Az égett fa szaga városszerte érezhető.
A tűz csütörtökön ütött ki Berlintől nagyjából 50 kilométerre délnyugatra, a Jüteborg nevű kisváros térségében. Három községet kiürítettek, több mint 500 embernek kellett elhagyni az otthonát.
Az erdőtűz egész éjszaka terjedt, péntek reggelre ...
2018-08-24 07:07:53
Ki­csit po­fát­lan: Ezt mű­velte Ha­mil­ton
... Nagydíjon.A Forma-1 brit vb-címvédője igazán élvezte a versenyzést a Hungaroringen - de talán még ennél is jobban tetszett neki, ahogyan motoros rendőrök az Andrássy úton kiürítették neki a szembejövő sávot, hogy a dugót kikerülve zavartalanul eljusson autójáv...
2018-07-30 19:22:42
Kaliforniában ezrek menekülnek a bozóttüzek elől, valószínűleg gyújtogatás is történt
... evakuáltak, hatszáz ház már teljesen kiégett, és további kitelepítések várhatók. A gyermekeknek el kellett hagyniuk a nyári táborokat. A háromezer-kétszáz lelket számláló Idyllwild települést kiürítették.
Kaliforniában a déli San Diegótól egészen San Franciscóig egyszerre 15 helyen pusztít a tűz. A szakemberek alig boldogulnak az oltással, mert a 40-43 Celsius fokos rendkívü...
2018-07-27 12:27:53
Hatástalanították az Ötvenhatosok terén talált bombát, mindenki hazatérhet
...
Markovics Zita közölte: a 120 milliméter átmérőjű, éles, szovjet repeszromboló aknagránátból a gyújtószerkezetet kiszerelték és a helyszínen megsemmisítették, a bombát elszállították.
Az Ötvenhatosok terénél szerdán építkezés közben találtak a bombára. Csütörtök délelőtt az elszállítás idejére néhány utcát lezártak, összesen 126 embert kértek meg otthona elhagyására, töb...
2018-06-21 12:55:32
Kiszökött egy oroszlán a ketrecéből egy belgiumi állatkertben, a látogatókat evakuálták
... szóvivője elmondta a helyi sajtónak, hogy a nőstény oroszlán nem jutott ki a létesítmény területéről, így egyetlen látogató sem került veszélybe.
"Senki nem sérült meg, az állatkertet kiürítették és bezárták. Egy állatorvos most próbálja benyugtatózni az oroszlánt" - közölte.
Az oroszlán röviddel nyitás után szökött ki a kifutójából, amikor még kevés látogató volt a Brüs...
2018-06-21 12:55:18
Kisebb robbanás volt egy londoni metróállomáson, a rendőrség szerint nem terrorcselekmény történt
... incidenst.
Nem sokkal korábban a Scotland Yard arról adott ki tájékoztatást, hogy a rendőrök egy gyanús csomagot vizsgáltak a Southgate állomáson.
A metrómegállót lezárták és kiürítették, de a 12 fővonalból és számtalan elágazásból álló, 400 kilométeres londoni metróhálózaton kedd este zavartalan volt a forgalom. A Piccadilly Line érintett rövid szakaszán is közlekedtek ...
2018-06-19 23:03:26
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......89 90 91 
Címkék: Korábban Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Dayka Gábor, Kisdi Máté, Karl-Heinz Schröter, Markovics Zita, Scotland Yard, Piccadilly Line, illetékes hatóságtól, felső emeletekre, fővárosi kollégiumot, füstfelhő elérte, bozóttüzek elől, belgiumi állatkertben, látogatókat evakuálták, londoni metróállomáson, rendőrség szerint, riasztórendszerek rendeltetésszerű, kollégium dolgozói, helyszínre érkeztek, érintett földszinti, budapesti Dayka, három szintes, épületet több, lángokat megfékezték, épület átvizsgálása, lángok terjedését, erdőtűz csütörtökön, fővárostól délnyugatra, erdőtűz egész, szembejövő sávot, dugót kikerülve, nyári táborokat, háromezer-kétszáz lelket, szakemberek alig, 40-43 Celsius, gyújtószerkezetet kiszerelték, helyszínen megsemmisítették, bombát elszállították, elszállítás idejére, helyi sajtónak, nőstény oroszlán, létesítmény területéről, állatkertet kiürítették, állatorvos most, oroszlán röviddel, gyanús csomagot, metrómegállót lezárták, terrorcselekmény,
© 2013 TVN.HU Kft.