Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... fejlemény nem történik - a hitelminősítők az általuk előre meghatározott időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
A kialakult gyakorlatnak megfelelően a három cég mindig pénteki napokra tűzi ki a felülvizsgálatok időpontját, és döntésüket rendszerint a kijelölt nap éjszakáján, az európai és a New York-i piaci zárások után ...
2017-12-24 14:12:16
November 1-jétől Elek Tibor a Gyulai Várszínház igazgatója
... először tematikus évaddal kísérleteznek. A téma: Hamlet és társai, így hazai és külföldi Hamlet-előadásokat, Hamlet-parafrázisokat, továbbgondolásokat terveznek színre vinni. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően néhány külföldi társulatot is szeretne meghívni a fesztiválra, tárgyal is már olasz, orosz, angol és cseh színházakkal.
Elek Tibor közönségbarát előadásokat ígért kinev...
2017-11-01 10:01:34
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... felülvizsgálata előtt jelentette be. A hitelminősítő a magyar szuverén osztályzat idei harmadik, egyb...
2017-10-20 14:32:57
Hitelminősítés - Javította az OTP forintbetéti besorolásait a Moody's
... a magyar szuverén osztályzat idei harmadik, egyben utolsó potenciális felülvizsgálati időpontját péntekre tűzte ki.
A Moody's - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég idei felülvizsgálati menetrendjében Magyarország először március 3-án...
2017-10-19 13:27:03
Hitelminősítés - A héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... osztályzat idei harmadik, egyben utolsó potenciális felülvizsgálati időpontját október 20-ára, péntekre tűzte ki.
A Moody's - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott felülvizsgálati eljárásrend alapján az idei évre...
2017-10-16 17:44:12
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... hogy a Moody's már most ismét felfelé módosítsa a magyar szuverén osztályzatot, vagy annak kilátását - vélekedtek a TD Securities londoni elemzői.

A Moody's a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott felülvizsgálati eljárásrend alapján az idei évre...
2017-07-06 12:29:42
Budaházy György gondolatai egy új közjogi rendszerről
... levegőben lebeg. Az a rendszer áll a földön szilárd alapokon, amelynek az adott közösségben közjogi hagyományai vannak, alapszabályai a benne élő nemzet múltjában gyökereznek, bevált gyakorlatnak mondhatóak, nem változtatgathatók, szokásjogok. Vagyis eszerint a jogfolytonosságról beszélők keresgélnek jó helyen.
A levegőben lebegő rendszer lényege, hogy nincs nemzeti történelm...
2017-07-05 23:20:54
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja ismét a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... és a magyar szuverén osztályzat idei második potenciális felülvizsgálati időpontját július 7-ére, péntekre tűzte ki.
A Moody's - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaczárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott felülvizsgálati eljárásrend alapján az idei évre...
2017-07-02 09:11:02
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... 2017-re szóló menetrendjében a május 12-ére kitűzött felülvizsgálat lesz a szuverén magyar adósosztályzat első idei értékelése. A Fitch - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően várhatóan péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott eljárásrend alapján az idei évre két id...
2017-05-11 12:35:16
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... menetrendjében a május 12-ére kitűzött felülvizsgálat lesz a szuverén magyar adósosztályzat első idei értékelése a cég részéről. A Fitch - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően várhatóan péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott eljárásrend alapján az idei évre két i...
2017-05-07 13:57:00
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Elek Tibor, Gyulai Várszínház, Budaházy György, Fitch Ratings, héten vizsgálja, jövő héten, általuk előre, kialakult gyakorlatnak, felülvizsgálatok időpontját, eddigi gyakorlatnak, magyar szuverén, amerikai piaci, általa alkalmazott, idei évre, földön szilárd, adott közösségben, levegőben lebegő, amerikai piaczárások, május 12-ére, szuverén magyar, felülvizsgálatok, felülvizsgálati, adósosztályzati, felülvizsgálata, adósosztályzat, hitelminősítés, menetrendjében, hitelminősítői, felminősítette, parafrázisokat, felülvizsgálat, hitelminősítők, kísérleteznek, meghatározott, alapszabályai, közönségbarát, hitelminősítő, osztályzatot, forintbetéti, besorolásait, gyakorlatnak, osztályzatok, magyarország, színházakkal, megfelelően, hagyományai, eljárásrend, államadósok, rendszerről, alkalmazott, rendszerint, közösségben, előadásokat, potenciális, fesztiválra, piaczárások, gyökereznek, szokásjogok, keresgélnek, osztályzat, securities, időpontját, besorolást, várszínház, jelentette, értékelése, éjszakáján, februárban, módosítást,
© 2013 TVN.HU Kft.