Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Trump új bevándorlási törvényről egyeztet, erősödik a családok szétszakítása elleni til
... "ez a gyakorlat kegyetlen és ellentétes az amerikai értékrenddel". Jamie Dimon, a JPMorgan Chase bank elnök-vezérigazgatója szintén arra sürgette a kormányzatot, hogy vessen véget e gyakorlatnak, és a cég valamennyi dolgozójának küldött üzenetében azt hangsúlyozta, hogy "a bevándorlás Amerika gazdasági és kulturális életerejének fontos része". Elítélték a gyermekek elszakítását és...
2018-06-20 07:04:31
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... jövő pénteken, ezután augusztus 31-én kerül sorra.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő az idén összesen hatszor vizsgálja a magyar államadós-besorolásokat, a kialakult gyakorlatnak megfelelően - más európai uniós szuverén adósok osztályzati felülvizsgálataihoz hasonlóan - mindig pénteki napokon.
A cégek rendszerint a felülvizsgálat napjának éjjelén, Londonban jel...
2018-03-05 07:09:06
A 2006-os Kossuth téri jogsértettek 12. éve tartó jóvátételi
... ellentétben - az igazságügyi tárca végre nem védi a jogi eljárásban a gyurcsányi önkény jogsértését, hanem késznek mutatkozik egyezségi tárgyalásokat követően önként a kialakult bírói gyakorlatnak megfelelő jóvátételt adni a jogsértetteknek, akik közül sajnálatos módon hárman már távoztak az élők sorából... A jogsértettek az egyezséget elkerülhetetlennek és célszerűnek látják. Az ...
2018-01-29 21:08:33
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... fejlemény nem történik - a hitelminősítők az általuk előre meghatározott időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
A kialakult gyakorlatnak megfelelően a három cég mindig pénteki napokra tűzi ki a felülvizsgálatok időpontját, és döntésüket rendszerint a kijelölt nap éjszakáján, az európai és a New York-i piaci zárások után ...
2017-12-24 14:12:16
November 1-jétől Elek Tibor a Gyulai Várszínház igazgatója
... először tematikus évaddal kísérleteznek. A téma: Hamlet és társai, így hazai és külföldi Hamlet-előadásokat, Hamlet-parafrázisokat, továbbgondolásokat terveznek színre vinni. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően néhány külföldi társulatot is szeretne meghívni a fesztiválra, tárgyal is már olasz, orosz, angol és cseh színházakkal.
Elek Tibor közönségbarát előadásokat ígért kinev...
2017-11-01 10:01:34
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... felülvizsgálata előtt jelentette be. A hitelminősítő a magyar szuverén osztályzat idei harmadik, egyb...
2017-10-20 14:32:57
Hitelminősítés - Javította az OTP forintbetéti besorolásait a Moody's
... a magyar szuverén osztályzat idei harmadik, egyben utolsó potenciális felülvizsgálati időpontját péntekre tűzte ki.
A Moody's - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég idei felülvizsgálati menetrendjében Magyarország először március 3-án...
2017-10-19 13:27:03
Hitelminősítés - A héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... osztályzat idei harmadik, egyben utolsó potenciális felülvizsgálati időpontját október 20-ára, péntekre tűzte ki.
A Moody's - ha végrehajt bármilyen módosítást - a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott felülvizsgálati eljárásrend alapján az idei évre...
2017-10-16 17:44:12
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... hogy a Moody's már most ismét felfelé módosítsa a magyar szuverén osztályzatot, vagy annak kilátását - vélekedtek a TD Securities londoni elemzői.

A Moody's a kialakult gyakorlatnak megfelelően pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A cég az általa alkalmazott felülvizsgálati eljárásrend alapján az idei évre...
2017-07-06 12:29:42
Budaházy György gondolatai egy új közjogi rendszerről
... levegőben lebeg. Az a rendszer áll a földön szilárd alapokon, amelynek az adott közösségben közjogi hagyományai vannak, alapszabályai a benne élő nemzet múltjában gyökereznek, bevált gyakorlatnak mondhatóak, nem változtatgathatók, szokásjogok. Vagyis eszerint a jogfolytonosságról beszélők keresgélnek jó helyen.
A levegőben lebegő rendszer lényege, hogy nincs nemzeti történelm...
2017-07-05 23:20:54
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Fitch Ratings, Elek Tibor, Gyulai Várszínház, Budaházy György, Jamie Dimon, JPMorgan Chase, családok szétszakítása, jövő héten, magyar adósosztályzatot, 2006-os Kossuth, héten vizsgálja, gyakorlat kegyetlen, amerikai értékrenddel, bevándorlás Amerika, gyermekek elszakítását, három piacvezető, idén összesen, kialakult gyakorlatnak, cégek rendszerint, felülvizsgálat napjának, igazságügyi tárca, jogi eljárásban, gyurcsányi önkény, kialakult bírói, élők sorából, általuk előre, felülvizsgálatok időpontját, eddigi gyakorlatnak, magyar szuverén, amerikai piaci, általa alkalmazott, idei évre, földön szilárd, adott közösségben, levegőben lebegő, adósosztályzatot, felülvizsgálatok, adósosztályzati, vezérigazgatója, felülvizsgálati, felülvizsgálata, jogsértetteknek, hitelminősítői, hitelminősítők, menetrendjében, hitelminősítés, felminősítette, parafrázisokat, felülvizsgálat, besorolásokat, kísérleteznek, hitelminősítő, alapszabályai, szétszakítása, közönségbarát, meghatározott, tárgyalásokat, életerejének,
© 2013 TVN.HU Kft.