Belépés
Mazsolás tejbegríz, fahéjjal
Mazsolás tejbegríz, fahéjjal
............................

Hozzávalók: 1 l tej, 30 dkg búzadara, 1 csomag mazsola, fél rúd
vanília, 1 kávéskanál reszelt citromhéj, 1 teáskanál fahéj, 1
evőkanál porcukor, 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál méz, csipet só.

Elkészítése: A tejet felfőzzük a vaníliarúddal, és kis lángon
folytonos...
2010-09-30 21:02:03
Savanykás burgonyafõzelék
Savanykás burgonyafőzelék, újhagymával
.................................... ..

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 1 csomó újhagyma, 1 kávéskanál olaj, 2
evőkanál liszt, 1 kávéskanál pirospaprika, csipetnyi tárkonyfûszer,
1 teáskanál só, vegeta.

Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. A hagyma zöldjét
levágjuk, félrete...
2010-09-30 21:01:38
Túrós zöldborsó
Túrós zöldborsó
...............

Hozzávalók: 1 kg friss vagy 2 csomag mirelit zöldborsó, 1/4 kg
tehéntúró, fél csokor petrezselyem, 3 evőkanál liszt, 1 teáskanál
olaj, 1 teáskanál só, csipetnyi cukor, vegeta.

Elkészítése: A zöldborsót megpároljuk az olajon a felvágott
petrezselyemmel, majd megszórjuk liszttel. Ráöntünk kb. fél liter|...
2010-09-30 21:01:10
Fõzelék kínai kelbõl
Főzelék kínai kelből
....................

Hozzávalók: 1 nagyobb kínai kel, fél kg burgonya, 2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál liszt, 1 kávéskanál curry, 1 kávéskanál morzsolt majoránna,
1 db babérlevél, kevés tárkonyfûszer, 1 teáskanál só, 1 kávéskanál
olaj, vegeta.

Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A k...
2010-09-30 21:00:06
Parajfõzelék galuskával
Parajfőzelék galuskával
.......................

Hozzávalók: 1 kg friss vagy 2 csomag mirelit spenót, 1 db tojás,
fél liter tej, 1 pohár tejszín, 1 evőkanál zsemlemorzsa, 2 gerezd
fokhagyma, 4 evőkanál liszt, 1 evőkanál olaj, 1 evőkanál só,

Elkészítése: A spenótot megtisztítjuk, és az olajon, fedő alatt
megpá...
2010-09-30 20:59:13
Zöldborsó - édesen
Zöldborsó - édesen
..................

Hozzávalók: 1 kg friss vagy 2 csomag mirelit zöldborsó, 3 db
sárgarépa, 1 kis paradicsompüré-konzerv, 3 evőkanál liszt, 1
evőkanál cukor, 1 kávéskanál só, 1 evőkanál olaj, vegeta.

Elkészítése: A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk, majd az
olajon, fedő alatt megpároljuk a zö...
2010-09-30 20:58:41
Majoránnás savanyú burgonyaf&#
Majoránnás savanyú burgonyafőzelék
..................................

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 1 pohár tejföl, 2 db babérlevél, 1
kávéskanál morzsolt majoránna, 2 evőkanál liszt, 1 kávéskanál
almaecet, 1 teáskanál só, 1 kávéskanál curry, vegeta.

Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk és főni
tesszük, kb. 3...
2010-09-30 20:58:16
Lencsefõzelék pikánsan
Lencsefőzelék pikánsan
......................

Hozzávalók: fél kg lencse, 3 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, fél
db zeller, 2 gerezd fokhagyma, 2 db babérlevél, 3 db burgonya,
1 kávéskanál citromlé, 1 teáskanál só, vegeta.

Elkészítése: A lencsét 10 órán át vízben áztatjuk, majd lecsurgatjuk
és odatesszük főni a 2 gerezd fokhagymáva...
2010-09-30 20:57:50
Currys sárgabab
Currys sárgabab
...............

Hozzávalók: fél kg friss vagy 2 csomag mirelit sárgabab, 1 pohár
tejföl, 1 csokor petrezselyem, 2 evőkanál liszt, 1 db tojás, 1
teáskanál curry, 1 kávéskanál só, vegeta.

Elkészítése: A sárgabab végeit letördeljük, majd kb. fél liter
vízben megfőzzük a vegetával és a sóval. Közben a tejfölben...
2010-09-30 20:44:07
Tojással rakott spárga
Tojással rakott spárga
......................

Hozzávalók: fél kg spárga, 5 db tojás, 2 pohár tejföl, 10 dkg füstölt
sajt, 1 kávéskanál vaj, 1 evőkanál só, vegeta.

Elkészítése: A spárgát megtisztítjuk és puhára főzzük. 4 db tojást is
megfőzünk, a héját leszedjük. A tepsi alját megvajazzuk, ráfektetjük a
spárga felét, ízesít...
2010-09-30 20:43:38
1 2 3 .........32 33 ..39 40 41 ..49 50 ....64 65 66 
Címkék: tejet felf&#245, burgonyát meghámozzuk, hagyma zöldjét, zöldborsót megpároljuk, spenótot megtisztítjuk, sárgarépát megtisztítjuk, sárgabab végeit, spárgát megtisztítjuk, héját leszedjük, tepsi alját, petrezselyemmel, paradicsompüré, megtisztítjuk, felkarikázzuk, vaníliarúddal, lecsurgatjuk, petrezselyem, pirospaprika, felkockázzuk, zsemlemorzsa, letördeljük, ráfektetjük, elkészítése, meghámozzuk, újhagymával, megpároljuk, megvajazzuk, fokhagymáva, babérlevél, hozzávalók, megszórjuk, kávéskanál, galuskával, majoránnás, sárgarépát, odatesszük, zöldborsót, csipetnyi, teáskanál, majoránna, tehéntúró, burgonyát, fokhagyma, zöldborsó, burgonyaf, felvágott, citromhéj, sárgarépa, tejfölben, tejbegríz, vegetával, leszedjük, savanykás, fehérrépa, folytonos, sárgabab, liszttel, pikánsan, morzsolt, tojással, fahéjjal, karikára, burgonya, ráöntünk, citromlé, levágjuk, porcukor, tárkonyf, újhagyma, almaecet, áztatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.