Belépés
A világon elsőként azonosították a terhességi toxémia korai kórfolyamatait
...
A hat ország kutatóinak együttműködésében megvalósult kutatás eredményei hozzájárulhatnak korai diagnosztikus eljárások kidolgozásához, valamint terápiás eljárások kifejlesztését segíthetik elő.
A közlés szerint a terhességek 70 százaléka, a klinikailag felismert terhességek 15 százaléka végződik vetéléssel és a kihordott terhességek 25 százalékánál lép fel az anya és/v...
2018-08-08 14:00:10
Pompeo: az Egyesült Államok minden más országnál több humanitárius segítséget nyújt a menekülteknek világszerte
... rekordszintet ért el, létfontosságú, hogy új szereplők - beleértve kormányokat, nemzetközi pénzügyi intézményeket és a magánszektort - tárgyalóasztalhoz üljenek a globális válasz kidolgozásához.
"Az Egyesült Államok továbbra is vezető szerepet vállal a világban a humanitárius segítség biztosításában és a menekülteket otthonaik elhagyására késztető konfliktusok politikai mego...
2018-06-20 18:12:39
Szijjártó Péter: akcióterv készül a beruházások növelése érdekében
...
Megjegyezte: ahogy arra a korábbiakban is volt már példa, a kamara tagjaitól is szívesen fogad javaslatokat az elképzelések kidolgozásához.
A külgazdasági és külügyminiszter június végén találkozik Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel, akivel az összegyűjtött javaslatok alapján véglegesítik a tervet, amelyet továbbítanak a kormánynak.
A tárcavez...
2018-06-15 14:42:45
Kihalás fenyeget minden ötödik vadon élő emlősfajt
... h...
2018-06-13 14:01:40
Lengyelország EU- és NATO-tagságának alkotmányban történő rögzítéséről is népszavazást tartana a lengyel elnök
...
Andrzej Duda tavaly május elején jelentette be, hogy népszavazást kezdeményez, mely útmutatást adna egy új alkotmány későbbi kidolgozásához, illetve a jelenleg hatályos lengyel alkotmány módosításához. A lengyel elnök kedden ismertette azokat a kérdéseket, amelyekről véleménynyilvánító népszavazást kezdeményezne.
Andrzej Duda a tanácsadó testületének keddi ülésén ismert...
2018-06-12 17:22:36
Bártfai-Mager Andrea az eddigi vagyonpolitika folytatását támogatja
... húzóágazatokká válhatnak, és amelyekhez szakpolitikai érdek fűződik, továbbá azoknak a vagyonelemeknek a kijelölését, amelyekre az államnak nincs szüksége.
A hosszú távú vagyonpolitika kidolgozásához a jelenlegi gazdasági helyzet megfelelő, túl van az ország az elmúlt fél évszázad legsúlyosabb pénzügyi-gazdasági válságán - vélekedett a miniszterjelölt. A magyar gazdaságpoliti...
2018-05-14 17:44:20
A központi világegyetem és a felsőbb-világegyeteme - 1.
... Isten pártatlansága összeegyeztethetetlen a mennyei Atya önzetlen szeretetével, egyúttal feltételezte az egység hiányát az Istenség természetében és egyből a vezeklés tantételének kidolgozásához vezetett, ami egyfajta bölcseleti erőszak mind az Isten egységén, mind pedig az Isten szabad akaratán.
(41.4) 2:6.6 A szeretetteljes mennyei Atya, akinek szelleme földi gyermekeiben l...
2018-04-13 17:28:39
AKI LOP, aZ HAZUDIK IS
... termeli a kollaboránsokat, mint Mészáros Lőrinc a gazdaállat vagyonát - hihetetlen sebességgel...
A baloldal emblematikus pártja sem kapkod, idő kell legfrissebb hibás döntése kidolgozásához, merthogy tisztségviselőket kell választani.
Csak azt tudom ajánlani, amit a japánok gyakorolnak: meg kell tanulni teát inni üres csészéből.
A koalíció, mely megvalósítva a lehe...
2018-04-12 07:16:05
Modern városok - Kósa: Pécset a Kárpát-medence délnyugati központjává kell fejleszteni
... pont e "túlszaladás" pénzügyi következményeinek pénzügyi kisegítéseire szolgál - fűzte hozzá.
Mint Kósa Lajos bejelentette, segítséget nyújt egy olyan távlatos fejlesztési terv kidolgozásához, amely több százmilliárd forintos fejlesztést tartalmaz.
Álláspontja szerint ezek nem elrugaszkodott tervek, mert - mint felidézte - a megyeszékhelyre az elmúlt nyolc évben 158 mill...
2018-03-20 18:36:22
Az ukrán gázvállalat reményei szerint az idén még 8 milliárd dollárt nyer peres úton Oroszországtól
... folyósítását március 1-jén, ez az összeg minden nappal újabb félmillió dollárral növekszik. Petro Porosenko ukrán elnök március 7-én bejelentette...
2018-03-12 20:28:23
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Egyesült Államok, Szijjártó Péter, Lengyelország EU-, Bártfai-Mager Andrea, HAZUDIK IS, Palkovics László, Andrzej Duda, Mészáros Lőrinc, Mint Kósa Lajos, Petro Porosenko, világon elsőként, terhességi toxémia, menekülteknek világszerte, beruházások növelése, lengyel elnök, eddigi vagyonpolitika, központi világegyetem, ukrán gázvállalat, közlés szerint, klinikailag felismert, kihordott terhességek, globális válasz, humanitárius segítség, menekülteket otthonaik, kamara tagjaitól, elképzelések kidolgozásához, összegyűjtött javaslatok, jelenleg hatályos, tanácsadó testületének, államnak nincs, hosszú távú, jelenlegi gazdasági, magyar gazdaságpoliti, mennyei Atya, egység hiányát, vezeklés tantételének, szeretetteljes mennyei, gazdaállat vagyonát, baloldal emblematikus, japánok gyakorolnak, olyan távlatos, elmúlt nyolc, összeg minden, hozzájárulhatnak, külügyminiszter, kollaboránsokat, miniszterjelölt, vagyonelemeknek, megyeszékhelyre, kidolgozásához, szeretetteljes, oroszországtól, kifejlesztését,
© 2013 TVN.HU Kft.