Belépés
x
... Vékonyra szeletelj pulykamellet, kicsit klopfold ki.
Kevés sóval borssal szórd be és darált diót vajjal habosra kell ki-
keverni azt is sózni borsozni kell szájíz szerint. A jól kihabosi-
tott vajasdióval megkenjük a pulykamellet és minden megkent szeletre
vörösborban áztatott aszaltszilvát teszünk és felgöngyöljük. A két
végét kicsit beníomjuk, mint a ...
2014-05-27 15:10:31
Lúdláb 2.
... sütőpapírral bélelt tepsiben 180°C-on megsütjük. A krémhez a pudingport a cukrokkal és a tejjel csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Ezután a diót belekeverjük, majd kihűtjük. A margarint kihabosí­tjuk és a kihűlt krémmel jól összekeverjük. A kihűlt tésztára simítjuk a krémet. A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a krémre simítjuk. Anyukám receptje volt, nagyon...
2012-09-20 19:24:57
1 
Címkék: tejjel csomómentesre, diót belekeverjük, margarint kihabosí­tjuk, kihűlt krémmel, kihűlt tésztára, olajjal vízgőz, krémre simítjuk, csomómentesre, aszaltszilvát, összekeverjük, felolvasztjuk, felgöngyöljük, belekeverjük, pulykamellet, sütőpapírral, vajasdióval, vörösborban, pudingport, felfőzzük, cukrokkal, megsütjük, beníomjuk, margarint, megkenjük, szeletelj, kihabosi, tésztára, szeletre, tepsiben, áztatott, klopfold, simítjuk, keverjük, receptje, borsozni, vékonyra, kihabosí, kihűtjük, borssal, olajjal, krémmel, teszünk, megkent, keverni, szerint, habosra, anyukám, krémhez, vízgőz, lúdláb, kihűlt, bélelt, ezután, krémet, csokit, tejjel, kicsit, minden, szájíz, nagyon, felett, darált, vajjal, krémre, sózni, szórd, végét, sóval, kevés,
© 2013 TVN.HU Kft.