Belépés
x
... Vékonyra szeletelj pulykamellet, kicsit klopfold ki.
Kevés sóval borssal szórd be és darált diót vajjal habosra kell ki-
keverni azt is sózni borsozni kell szájíz szerint. A jól kihabosi-
tott vajasdióval megkenjük a pulykamellet és minden megkent szeletre
vörösborban áztatott aszaltszilvát teszünk és felgöngyöljük. A két
végét kicsit beníomjuk, mint a ...
2014-05-27 15:10:31
1 
Címkék: felgöngyöljük, aszaltszilvát, pulykamellet, vörösborban, vajasdióval, beníomjuk, megkenjük, szeletelj, szeletre, kihabosi, áztatott, klopfold, borsozni, vékonyra, szerint, keverni, habosra, teszünk, borssal, megkent, minden, kicsit, szájíz, vajjal, darált, sózni, kevés, szórd, sóval, végét,
© 2013 TVN.HU Kft.