|
|
|
...
tethez a kaprot fölaprítjuk, a joghurtba keverjük, a citromlével meg a porcukorral ízesítjük, megsózzuk, csipetnyi fehér borssal fűszerezzük.
A sajtkoktélhoz az alma magházát kimetsszük, húsát szálnyi csíkokra metéljük. A narancsból 4 karikát levágunk a díszítéshez, maradék levét kipréseljük, és az almával összekeverjük, nehogy a gyümölcs megbarnuljon. A sajtot és a ... |
2011-03-20 08:45:28 |
|
|
|
|
|
|
... majonézbe keverjük.
A makrélához először az almás tormahabot készítjük el. Ehhez az ecetes tormát megsózzuk, porcukorral meg citromlével ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kimetsszük, húsát apró kockákra vágjuk, és a kemény habbá vert tejszínnel együtt azonnal a tormába forgatjuk.
A makrélafiléket deszkára fektetjük, bőrüket lefejtjük, majd a haldarabokat tálr... |
|
2011-03-19 18:34:41 |
|
|
|
|
|
|
... félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, lábasban kiolvasztjuk, majd a közben megtisztított, felaprított vöröshagymát megfuttatjuk rajta. A paprikát kicsumázzuk, a paradicsomok szárát kimetsszük, húsukat 2 centis kockákra vágjuk. A hagymás alapra szórjuk, és 4-5 percig pároljuk. A burgonyát megtisztítjuk, vékonyra gyaluljuk, ahogyan a chipshez szokás. A lecsóhoz keverjük, m... |
2011-02-13 09:37:13 |
|
|
|
|
|
|
... mielőtt a paprika megéghetne - felöntjük 5 dl vízzel. 1 kiskanál sót beleszórunk, a présen áttört fokhagymával és az őrölt köménnyel fűszerezzük. A paprikát kicsumázzuk, a paradicsom szárát kimetsszük, majd mindkettő húsát fölaprítjuk, az ízes léhez adjuk. A csirkecsontot is beletesszük és lefödve, közepes lángon 30 percig főzzük.
Ez alatt a gombát megtisztítjuk, és cikkekre ... |
|
2011-01-10 13:15:52 |
|
|
|
|