Regisztráció  Belépés
Keresztény történet- A szeretet vállalja a szembesítést
... De azért vigyázz magadra, hogy kísértésbe ne essél" (Galata 6:1) Az igazság az egyetlen szilárd talaj, amin biztonságosan megállhatunk. Ezért legyen az a célod, hogy szeretettel kimondod az igazat!


...
2018-07-15 06:51:43
Az őszinteségről.....


Ági, mindig őszinte vagy! Inkább kimondod a kemény igazságot, mint hogy hazudnál másoknak. A barátaid nagyra tartják ezt a tulajdonságodat és mindig téged keresnek, ha őszinte véleményre van szükségük.

Vannak, akik hibának tartják ...
2018-06-20 18:46:17
Soros György tényleg szentember?
..."Ha az U.S.A. úgymond: padlóra akarná küldeni (az ISIS kezére akarná adni!) Európát (két atomhatalommal egyetemben...), AZZAL A SAJÁT SÍRJÁT ÁSNÁ MEG!"

Ezzel nem az a baj, hogy kimondod, még az sem, hogy éppen te mondod ki, hanem az, hogy igaz és jogos....
2018-06-08 18:06:58
Júniusban hatalmas energiaszint növekedésen mész keresztül
... feszült leszel, akkor zárd le és védd le magad egy energiaburokkal, ami körülvesz téged. Képzeld el, hogy egy erős energia körbevesz és megvéd téged. Ha nem tudod elképzelni, akkor elég, ha kimondod magadban: Kérem az energiát, hogy erősödjön meg körülöttem és zárjon ki mindent, ami ártalmas nekem! Egy ilyen energetikai védelmet érdemes minden reggel elkészítened, főleg akkor, ha ...
2018-06-05 12:51:45
Szerelem?
... veled akarok lenni?
S minden időmet melletted vágyom tölteni?
Ha melegem lesz akárhányszor megcsókolsz?
S nincsen rajtunk kívül más mikor hozzám szólsz?
Szeretem, ahogy kimondod a nevem.
Szeretem, ahogy becézel, édesem.
Szeretem, ahogy szagolod a hajam,
Majd azt mondod, jó illatod van.
Szeretem két szép barna szemed
Szeretlek. Senki más...
2018-05-23 20:25:48
Vlagyimir Viszockij
... lélegeznek, át-
Veszik szabálytalan, vad ritmusát
Annak, ki éppen így zihál egészen.

Szenvedélyedet, miként hajót,
Úgy sodorják áradó folyók,
Mielőtt kimondod: ,,szeretek",
Mondd, hogy: ,,élek", ,,levegőt veszek".

A szerelem lovagja kódoroghat
Örökkön - ez az ország végtelen.
S a p...
2018-05-23 06:58:25
Pünkösdi kilenced
... lelkiismeretedben hangzik el az, akár pl. egy testvér vagy családtag kérése által. - Szokd meg, hogy azonnal és örömmel válaszoljhívásaira, akkor is, ha nehéz. (Pl. úgy, hogy bensődben kimondod Neki: "igen!", s megteszed, amire hív.)

Kérések:Tarts távol tőlünk, híveidtől minden szomorúságot és kishitűséget - Kérünk, téged, hallgass meg minket! Irányítsd minden gon...
2018-05-13 20:43:45
Hogyan barátkoznak a férfiak?
... gyűjteményük lesz a sztorikból, és azokból a csak általuk értett tréfákból, amelyeken mindig jót tudnak nevetni. Az érzelmeket azonban gondosan kerülik, mert "attól a pillanattól kezdve, hogy kimondod, már el is veszti a jelentőségét". Érzésekről beszélni az olyan "nőies" - kényes terület.
Érdekbarátok: korlátozott jelenlét, korlátozott kitárulkozás. Az érdekbarátok azé...
2018-05-08 17:15:25
Pünkösdi kilenced
... lelkiismeretedben hangzik el az, akár pl. egy testvér vagy családtag kérése által. - Szokd meg, hogy azonnal és örömmel válaszoljhívásaira, akkor is, ha nehéz. (Pl. úgy, hogy bensődben kimondod Neki: "igen!", s megteszed, amire hív.)

Kérések:Tarts távol tőlünk, híveidtől minden szomorúságot és kishitűséget - Kérünk, téged, hallgass meg minket! Irányítsd minden gon...
2018-05-08 14:27:45
Gyóni Géza
... lüktető, tüzes rapszódiába'
Az édes, lázas, epedő szerelem...

Jer, jer! Szeress! Örömre hívlak!
Árnyéka se érjen a kínnak...
Amerre viszlek, síma az út,
S mire kimondod, már karodba fut,
Amire vágyol, az éden...
Elseprem utadból porszemet is.
Leszórom utadra virágit a nyárnak,
Amerre viszlek, szavadra várnak
Édes, sohsem érze...
2018-05-08 10:11:32
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Soros György, Vlagyimir Viszockij, Gyóni Géza, AZZAL SAJÁT SÍRJÁT ÁSNÁ MEG, szeretet vállalja, egyetlen szilárd, kemény igazságot, barátaid nagyra, erős energia, ilyen energetikai, szerelem lovagja, ország végtelen, testvér vagy, csak általuk, érzelmeket azonban, pillanattól kezdve, tulajdonságodat, energiaburokkal, atomhatalommal, szenvedélyedet, őszinteségről, biztonságosan, jelentőségét, gyűjteményük, kishitűséget, szabálytalan, elkészítened, érdekbarátok, kitárulkozás, szembesítést, akárhányszor, energiaszint, szomorúságot, megállhatunk, korlátozott, megcsókolsz, szeretettel, barátkoznak, növekedésen, rapszódiába, energetikai, pillanattól, kódoroghat, sztorikból, lélegeznek, keresztény, érzelmeket, elképzelni, egyetemben, kísértésbe, szentember, érzésekről, körülöttem, véleményre, viszockij, júniusban, szükségük, igazságot, körbevesz, nametests, melletted, erősödjön, szeretlek, körülvesz, vlagyimir, keresztül, megteszed, híveidtől, tréfákból, amelyeken, családtag,
© 2013 TVN.HU Kft.