Belépés
Kinevezték Terdik Tamást budapesti rendőr-főkapitánynak
... vezetői kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter. Közölték azt is, hogy a miniszter - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - a BRFK vezetőjének Terdik Tamást tervezi kinevezni.
A Fővárosi Közgyűlés szeptember 26-án egyhangúlag támogatta Terdik Tamás kinevezését budapesti rendőrfőkapitánnyá. Terdik Tamás a testület előtt elmondta, hogy 19 éve rendőr, 2008...
2018-10-01 10:52:29
Fővárosi Közgyűlés - Másfél év alatt újítanák fel a Lánchidat és az alagutat
... miután vezetői kinevezését saját kérésére visszavonta a belügyminiszter, aki az országos rendőrfőkapitány javaslatára a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjének Terdik Tamást kívánja kinevezni. A fővárosi önkormányzat közgyűlésének véleményét a rendőrségi törvény alapján kell kikérni.
A képviselők jóváhagyták a ciszjordániai Betlehem és Budapest között nemrégiben megkötött ...
2018-09-26 13:58:11
Fővárosi Közgyűlés - Támogatta Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitánnyá kinevezését a testület
... miután vezetői kinevezését saját kérésére visszavonta a belügyminiszter, aki az országos rendőrfőkapitány javaslatára a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjévé Terdik Tamást kívánja kinevezni.
Terdik Tamás a testület előtt elmondta, hogy 19 éve rendőr, 2008 óta Budapesten szolgál, 2015-ben lett a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese.
Szólt arról, hogy az elmúl...
2018-09-26 10:47:13
Elutasította a román alkotmánybíróság az államfőnek a kormány ellen emelt panaszát
...
Az elnök arra alapozta beadványát, hogy az alkotmány szerint az ő tiszte kinevezni a miniszterelnököt és a kormány tagjait, értelmezése szerint pedig Dancila túllépte alkotmányos hatáskörét, és az állami intézmények közötti jóhiszemű együttműködés elvét, amikor hatáskörét átruházta egyik helyettesére.
Iohannis arra kérte az alkotmánybíróságot: állapítsa meg, hogy alkotmá...
2018-09-12 14:53:05
Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány
... aranygyűrű emléktárgyat adományoz Bucsek Gábornak.
A belügyminiszter - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - a Budapesti Rendőr-főkapit...
2018-09-12 10:31:20
Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére...
... és talán még a zsidókat is. Ellenpápát úgy lehet választani, ha a választási jogot a püspökök kapják meg. Akkor majd annyi pápát választanak, hogy az ellenpápát kompromisszumként lehet kinevezni. Mondjátok, hogy az igazi pápa meghalt.

28. Szüntessétek meg a szentáldozás előtti gyónást a II. és a III. osztályos gyerekeknél, hogy ne legyen már nekik fontos a gyónás, a mik...
2018-09-03 07:13:56
1896. augusztus 28-án született Márton Áron püspök
... Jakubinyi György érseknek.[7]

A világháború utáni évek

1945 májusában XII. Piusz pápa Serédi Jusztinián hercegprímás halála után Márton Áront kívánta bíborossá kinevezni, azonban Rákosi Mátyás heves tiltakozása miatt végül Mindszenty Józsefet választotta.[8] Rákosi Mátyás ugyanis tudta: Márton Áron nagy tudású, karizmatikus egyéniség. A kommunisták sok...
2018-08-28 23:32:44
Hatan pályáznak a korrupcióellenes főügyészi posztra Romániában
... ügyésze.
Az igazságügyi minisztérium várhatóan szeptember 6-án hirdet eredményt. Toader egy vagy több jelöltet fog javasolni a Legfelsőbb Bírói Tanácsnak véleményezésre, majd az államfő fogja kinevezni a DNA új főügyészét.
Kövesi tevékenysége elnyerte az Egyesült Államok, az Európai Bizottság és több nyugat-európai ország tetszését, amelyek a DNA megfelelő működését a ro...
2018-08-24 18:42:13
Feljelentést tesz az MSZP az ÁSZ-elnök kórházakat érintő megállapításai miatt
... ügyésznek, mert Domokos László neveket, címeket tud, amelyeket egy pillanat alatt átadhat neki - fogalmazott.
Egy őszi döntés hangulati előkészítéséről van szó: kancellárokat fognak kinevezni a kórházak élére, majd az intézmények államosítása után nagy valószínűséggel "a mutyik államosítására" is sor kerül - tette hozzá.
Az MSZP-s politikus azt mondta, az ÁSZ-elnök megál...
2018-08-08 13:59:31
Hollandia is csatlakozott az Európai Ügyészséghez, hamarosan Málta is beléphet
... hivatalnak, amelynek megalakítására először 2000-ben tettek javaslatot, legkésőbb 2021 elején meg kell kezdenie működését. A főügyészt és az európai ügyészeket 2019-ben fogják várhatóan kinevezni.
Magyarország nem vesz részt az együttműködésben, a kormány álláspontja szerint jelenleg is vannak olyan intézmények, amelyek eljárhatnak az unió pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmé...
2018-08-01 13:51:57
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Kinevezték Terdik Tamást, Fővárosi Közgyűlés, Támogatta Terdik Tamás, Márton Áron, Európai Ügyészséghez, Terdik Tamást, Terdik Tamás, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Bucsek Gábornak, Budapesti Rendőr-főkapit, Jakubinyi György, Serédi Jusztinián, Márton Áront, Rákosi Mátyás, Mindszenty Józsefet, Legfelsőbb Bírói Tanácsnak, Egyesült Államok, Európai Bizottság, Domokos László, román alkotmánybíróság, kormány ellen, budapesti rendőrfőkapitány, katolikus Egyház, korrupcióellenes főügyészi, országos rendőrfőkapitány, testület előtt, fővárosi önkormányzat, rendőrségi törvény, képviselők jóváhagyták, ciszjordániai Betlehem, elnök arra, alkotmány szerint, kormány tagjait, állami intézmények, választási jogot, püspökök kapják, ellenpápát kompromisszumként, igazi pápa, szentáldozás előtti, világháború utáni, igazságügyi minisztérium, vagy több, államfő fogja, pillanat alatt, őszi döntés, kórházak élére, intézmények államosítása, mutyik államosítására, európai ügyészeket, kormány álláspontja,
© 2013 TVN.HU Kft.