|
|
|
... helyett burgonyakeményítővel habarjuk. A tíz evőkanál keményítőt hideg vízben elkeverjük, és utána adjuk a forró főzelékhez. Amikor sűrűsödni kezd, tortaformába öntjük, amit előzőleg kiolajoztunk. Amikor kihűlt, kerek tálcára borítjuk és felszeletelünk belőle annyit, amennyit azonnal elfogyasztunk, mert hamar kiszárad. A pudingot díszíthetjük retekkarikákkal, koktélparadicsommal.|... |
2017-08-26 22:11:46 |
|
|
|
|
|
|
... helyett burgonyakeményítővel habarjuk. A 10 evőkanál keményítőt hideg vízben elkeverjük, és utána adjuk a forró főzelékhez. Amikor sűrűsödni kezd, tortaformába öntjük, amit előzőleg kiolajoztunk. Amikor kihűlt kerek tálcára borítjuk és felszeletelünk belőle, amennyit azonnal elfogyasztunk, mert hamar szárad. A kocsonyát díszíthetjük retekkarikákkal, koktélparadicsommal.
... |
|
2017-02-22 07:25:40 |
|
|
|
|
|
|
... egyiket 20 percre a hűtőbe tesszük, a másikat pedig a fagyasztóba. 20 perc után kivesszük a hűtőből az egyik tésztát, majd kinyújtjuk és egy 25×35 cm-es tepsibe helyezzük, amit előtte kiolajoztunk és kiliszteztünk. A tészta széleit felhúzzuk a tepsi oldalára, hogy ne folyjon ki a töltelék. Beleszórjuk a darált kekszet, vagy a piskótát, hogy ne nedvesedjen meg a tészta a tölteléktő... |
2014-08-08 21:06:49 |
|
|
|
|
|
|
... langyos tejben felfuttatjuk, a többi alapanyaggal együtt, fakanállal kidolgozzuk. A tészta hólyagos és kemény legyen. Ezután, a tésztát át... |
|
2013-02-15 13:52:13 |
|
|
|
|
|
|
... sütéshez olaj, a panírozáshoz liszt, tojás morzsa.
A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük. Meghámozzuk, karikára vágjuk és lerakjuk egy gáztepsi aljára, amit előzőleg kiolajoztunk.
A lerakott burgonya szeletekre egyenletesen rácsorgatjuk a tömlős sajtokat, majd a karikára vágott kolbászt is elterítjük rajta.
A hússzeleteket előzetesen a szokásos módon elő... |
|
2009-10-03 00:12:55 |
|
|
|
|
|
|
... keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a szódabikarbónát, ízesítjük fahéjjal, egy kevés szerecsendióval, őrölt szegfűszeggel és alaposan összekeverjük. Egy őzgerincformába, amelyet vékonyan kiolajoztunk, és alaposan meghintettük zabpehellyel, beöntjük a tésztát, úgy, hogy középen legyen benne a legkevesebb, a forma széleinél egész tele. Nem túl forró sütőben megsütjük. Melegen is, hidege... |
2008-09-03 19:36:31 |
|
|
|
|