Regisztráció  Belépés
A KDNP támogatja az alaptörvény módosítását
... és Európa felé. Egyúttal felelősséget éreznek a valódi üldözöttekért is, azaz egyszerre érvényesül az önvédelem és a bajba jutottak iránti felelősség - tette hozzá a frakcióvezető.
Kitért arra is, hogy a közterület rendje és tisztasága "minden normális magyar ember szerint védendő".
Ugyanakkor a hajléktalanokat nem egy személytelen ügy részeseiként, hanem emberekként kí...
2018-06-20 15:22:23
Kányádi Sándor halála - Szentmártoni János: igazi klasszikus volt
... bárhová, ahová hívták. Az a rendezvény, ahol ő megjelent, mindig színültig megtelt a tisztelőivel, nagy közszeretetnek örvendett - mondta.

A zene és Kányádi költészete kapcsán kitért arra, hogy a Kaláka úttörő szerepet játszott költészete népszerűsítésében, az együttessel amellett, hogy megzenésítették verseit, többször együtt lépett színpadra.
"Kányádi Sándor mi...
2018-06-20 13:41:58
Az iparkamara és a szövetkezeti tanács támogatja a továbbfoglalkoztatás feltételeinek javítását
... munkaerőt mozgatni képes szövetkezetekkel, a külföldön dolgozó magyar munkavállalók hazacsábításával, ugyanakkor nem jelent reális tartalékot a munkaerőimport - mondta.
Parragh László kitért arra, hogy a tervek szerint a nyugdíjasok 2019 januártól kedvezményesen foglalkoztathatók, egyebek közt megszűnik az utánuk fizetendő szociális hozzájárulási adó, a személyi jövedelemadój...
2018-06-20 13:11:51
Kányádi Sándor halála - Gryllus Dániel: Versei minden nap velünk vannak
... Budapestre, akár az erdélyi Nagygalambfalvára. Bár verseket az utóbbi években már nem írt, mert saját akaratából lezárta életművét, nagyon jókat beszélgettünk" - idézte fel a zenész.
Kitért arra, hogy ugyan ismerték a nevét, egyik-másik kötetét is, de amikor 1981 márciusában, első erdélyi turnéjukon Csíkszeredában a Kaláka fellépett, még nem volt Kányádi-nótájuk. Azt követően...
2018-06-20 13:11:42
Együttműködési megállapodást kötött Budapest az autóklubbal
... törekszik arra, hogy ellássa Budapest teljes közigazgatási területén - lehetőleg egységesen - a közúthálózat üzemeltetési, parkolási és forgalomszervezési feladatait.
Tarlós István kitért arra, hogy a technika fejlődésével a közutakon és a járdákon újfajta közlekedési eszközök - segway, elektromos roller, beerbike - jelentek meg. Az a legfontosabb cél, hogy a közlekedés rendj...
2018-06-20 12:41:53
Nézőpont: két hasonló méretű táborra szakadhat a Jobbik
... törésvonalat jelent a Vona Gábor által felvetett néppártosodás: a jobbikosok 43 százaléka pozitívnak tartja, 49 viszont úgy gondolja, a radikális úton kellett volna tovább haladniuk.
A kutatás kitért arra is, hogy a választókorú magyar népesség körében még mindig Vona Gábor a legismertebb jobbikos politikus, a megkérdezettek 95 százaléka hallott már a volt pártelnökről.
...
2018-06-20 12:01:53
Szakértő: a spanyol választásokat az EU-választással együtt tarthatják
... elkötelezett embereket visszaterelni a szocialista párthoz.
Pedro Sánchez nem a visegrádi országok szövetségese, a migráció kérdésében befogadó politikát folytat - fogalmazott.
A szakértő kitért arra is, hogy Katalónia és Madrid viszonyában előrelépést vár. Szerinte szóba fognak állni egymással, és a kiszakadás helyett kompromisszumokról, tartományi, költségvetési autonó...
2018-06-20 10:41:18
Harminc ország 2500 versenyzőjét várják jövőre a győri Ultimate Frizbi Eb-re
... mert úgy véljük, akkorra már felnőtt szinten is mindhárom kategóriában tudunk csapatot indítani. Jövőre azonban még csak vegyes kategóriában szerepelhetnek versenyzőink" - mondta az elnök. Kitért rá, utánpótlás korosztályban már a kontinens élmezőnyébe tartoznak a magyar frizbisek, a felnőtteknél azonban még nem lehetnek vérmes reményeik.
A legutóbbi Eb-n a magyar vegyes csap...
2018-06-19 15:51:53
Tizenhét országból érkeznek előadók a Babel Sound fesztiválra
... Olaszország, Görögország, Albánia és Hollandia zenészei szórakoztatják a közönséget a hazai színtér képviselői mellett - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagában. Kitértek rá, a magyar előadók között lesz a Meszecsinka, a Holddalanap, a Chalaban és a DzsinnKalaDzsi is.
Megjegyezték, az ingyenes fesztivál minden napja gyermekeknek szóló zenés és meseelőa...
2018-06-19 15:22:09
Fővárosi Közgyűlés - Átadták Budapest díszpolgári címeit
... a határokat, mindig jobbat akarnak, nem elégszenek meg a középszerrel. A kitüntetettek egytől egyig minden eredményükkel Budapest javát szolgálják - jelentette ki.
A főpolgármester kitért arra is, hogy a nagyváros csupán gazdag változékonyságban ismerheti fel önmagát. Budapest jó és befogadó város. Elfogad sok új törekvést, értékel minden minőséget. Budapest mint főváros olya...
2018-06-19 13:13:38
1 2 3 ..........1077 1078 ......1616 1617 .....2154 2155 2156 
Címkék: Kányádi Sándor, Szentmártoni János, Gryllus Dániel, Ultimate Frizbi Eb-re, Babel Sound, Fővárosi Közgyűlés, Átadták Budapest, Parragh László, Tarlós István, Vona Gábor, Pedro Sánchez, alaptörvény módosítását, szövetkezeti tanács, spanyol választásokat, győri Ultimate, valódi üldözöttekért, bajba jutottak, közterület rendje, együttessel amellett, külföldön dolgozó, tervek szerint, nyugdíjasok 2019, utánuk fizetendő, személyi jövedelemadój, erdélyi Nagygalambfalvára, utóbbi években, közúthálózat üzemeltetési, technika fejlődésével, járdákon újfajta, közlekedés rendj, radikális úton, kutatás kitért, választókorú magyar, legismertebb jobbikos, volt pártelnökről, szocialista párthoz, visegrádi országok, migráció kérdésében, szakértő kitért, kiszakadás helyett, kontinens élmezőnyébe, magyar frizbisek, felnőtteknél azonban, legutóbbi Eb-n, magyar vegyes, hazai színtér, szervezők MTI-hez, magyar előadók, ingyenes fesztivál, kitüntetettek egytől, főpolgármester kitért, nagyváros csupán, hazacsábításával,
© 2013 TVN.HU Kft.