Regisztráció  Belépés
Gyógyító ételek
...
Gyógyító ételek hétköznapi panaszokra
Egyszerű módszerek a leggyakoribb problémákra

Néhány egészségügyi probléma komolyan megkeserítheti az életünket, ám nem annyira súlyosak, hogy gyógyszert szedjünk rá. Az otthoni gyógymódok hatékonyak, kevés mellékhatásuk van és könnyű elkészíteni őket. Lássunk ezek közül néhányat!
Természetesen, ha komolyabb egészségü...
2017-08-17 13:30:44
Sikerrel termesztenek kivit nagyüzemi módszerekkel Zalában
... szárazanyag- és cukortartalma, továbbá hónapokig eltartható hűvös helyen. Az európai üzletekben olasz és új-zélandi kivit árusítanak, de az importgyümölcs 3-4 százalékát egy-két éven belül kiválthatja a becsehelyi kivi. Az ültetvény ugyanis 8-10 éves korára éri el a maximális termőkapacitását, akkor már nagyjából 90 tonna körüli mennyiséget szüretelhetnek.
Miklós Ákos Márton ...
2017-07-28 12:22:39
Duzzad a lábad és a bokád?
... lábad és a bokád?
Ez a 3 gyógymód gyógyszer nélkül megoldja a problémád!

Manapság egyre több ember küzd a láb-vagy bokaduzzadás problémájával. Ennek számos oka lehet, kiválthatja például a rossz vérkeringés, az ülő-vagy állómunka, de a szervezet vízvisszatartása is.

A kezdetben csak esztétikai panaszokat okozó betegség egy idő után komoly fájdalmakkal, ...
2017-06-24 17:29:04
Egészségügyi államtitkár: az e-szolgáltatási rendszerben recept nélkül lehet felírni a gyógyszert
...
Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta: ez egy újdonság, amit a betegeknek, de még az orvosoknak is meg kell szokniuk, az elektronikus rendszer ugyanis kiválthatja a papíralapú kommunikációt, a betegek pedig megfelelő okmányok birtokában a gyógyszertárban kiválthatják a gyógyszerüket.
A felhőalapú alkalmazást jelenleg több mint tíz kórház, húsz háziorvos és patika használja teszt ...
2017-06-13 08:01:02
Ma jár le a társaságiadó-bevallás határideje
...
A társaságiadó-bevallást az egyszeres és a kettős könyvvitelt vezető adózóknak egyaránt az 1629 számú nyomtatványon kell benyújtaniuk a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV). Az egyszerűsített vállalkozói adózást (eva), a kisadózó vállalkozások tételes adóját (kata) vagy a kisvállalati adózást (kiva) először választóknak a 1671-es bevalláson kell számot adniuk társasági adójukr...
2017-05-31 07:04:00
Hamarosan itt a társaságiadó-bevallás határideje
...
Az adóhivatal elektronikus üzenetben hívta fel a tavalyi mulasztók figyelmét a határidőre, a közelgő bevallási határidőre figyelmeztetve 67 ezer olyan vállalkozásnak küldött elektronikus levelet, amelyek tavaly nem, vagy csak késedelmesen nyújtották be társaságiadó-bevallásukat.
A társaságiadó-bevallást az egyszeres és a kettős könyvvitelt vezető adózóknak egyaránt az 1...
2017-05-28 07:05:28
MKIK: a vártnál jóval nagyobb az érdeklődés a Modern vállalkozások programja iránt
...
Parragh László szerint a magyar vállalkozások kezdik érteni, fontos az informatika bevezetése és fejlesztése. Emlékeztetett, hogy a program keretében az országos infokommunikációs tanácsadói hálózat szakemberei mérik fel a vállalkozások informatikai felkészültségét, építenek fel fejlesztési stratégiát, majd javaslatot tesznek olyan digitális eszköz vagy szolgáltatás beszerzés...
2017-05-23 13:22:41
Krónika 1. rész (meghatalmazások nyilvántartása)
... annak fennállását az egységes nyilvántartásban ellenőrizni. Az általános meghatalmazást így elegendő egyetlen bíróság előtt bejegyeztetni, és ez már akár az ország összes bírósága előtt kiválthatja az egyedi meghatalmazást. Közölte: mindez adminisztrációs tehertől mentesíti a bíróságokat és várhatóan a bírósági eljárások elhúzódásának mérséklésében is a szerepet játszhat, mert nem...
2017-05-05 10:11:23
Időjárás és az ízületi fájdalmak
... az esélye, hogy eső, lehűlés köszönt be pár óra, vagy akár egy nap múlva. Ez a légnyomás, illetve a hőmérséklet ingadozásoknak köszönhető, így már egy 10 fokos hőmérséklet-különbség kiválthatja a fájdalmat.

2. Egy tanulmány során megállapították, hogy a légnyomás hirtelen megváltozásával elsősorban a vállízületekben alakulnak ki fájdalmak.

3. Még Krisztus elő...
2017-04-04 22:09:08
Köszvény, táplálkozás, lúgosítás
...

A köszvényes roham általában 1-2 órán keresztül tart, majd a nagyon erős fájdalom megszűnik, de a duzzanat továbbra is fennáll.

A köszvényes rohamot számos tényező kiválthatja: alkoholfogyasztás, nagyobb étkezés, sérülés, stressz, műtét, pszichés problémák, stb.

Szélsőséges esetben a köszvényes roham olyan tünetekkel is járhat, mint pl. láz, hide...
2017-03-17 13:08:21
1 2 3 ..........37 .....55 56 .....73 74 
Címkék: Miklós Ákos Márton, Ónodi-Szűcs Zoltán, Nemzeti Adó-, Parragh László, e-szolgáltatási rendszerben, vártnál jóval, ízületi fájdalmak, leggyakoribb problémákra, otthoni gyógymódok, európai üzletekben, becsehelyi kivi, ültetvény ugyanis, maximális termőkapacitását, láb-vagy bokaduzzadás, rossz vérkeringés, ülő-vagy állómunka, szervezet vízvisszatartása, kezdetben csak, elektronikus rendszer, papíralapú kommunikációt, betegek pedig, gyógyszertárban kiválthatják, felhőalapú alkalmazást, kettős könyvvitelt, 1629 számú, egyszerűsített vállalkozói, kisadózó vállalkozások, kisvállalati adózást, 1671-es bevalláson, adóhivatal elektronikus, tavalyi mulasztók, közelgő bevallási, magyar vállalkozások, informatika bevezetése, program keretében, országos infokommunikációs, vállalkozások informatikai, egységes nyilvántartásban, általános meghatalmazást, ország összes, egyedi meghatalmazást, bírósági eljárások, szerepet játszhat, hőmérséklet ingadozásoknak, tanulmány során, légnyomás hirtelen,
© 2013 TVN.HU Kft.