Belépés
x
... kanál olajon lepirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk, és a végén belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. A karajt 8 szeletre vágjuk, a szeletek széleit kicsit bevagdossuk, és enyhén kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, melyet alaposan lerázogatunk, és kevés olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük. A hússzeleteket tűzálló tálba fektetjük, tetejükre kan...
2014-05-20 01:06:17
x
... Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet...
2011-03-20 08:45:28
x
... Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet...
2011-03-19 18:34:41
x
... finomra vágott kaprot, ráhelyezzük a töltelékeket, az apró káposzta másik felével betakarjuk, kevés folyadékot hozzáadva fedő alatt puhára főzzük. Amíg a káposzta fő, a bordákat kissé kiveregetjük, sózzuk, lisztbe mártva mindkét oldalát megsütjük.
A debrecenit bevagdossuk, a szalonnából négy egyforma szeletet vágva kakastaréjt készítünk (a szalonnát hosszában majdnem bőréig...
2011-02-13 09:37:13
Receptek
... 15 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dkg pirospaprika, 2 g köménymag, 15 dkg füstölt kolbász, 80 dkg savanyú káposzta, 3 dl tejföl, 1 csomó kapor, só.
A rostélyosszeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe mártjuk, majd serpenyőben hevített, kevés forró zsírban elősütjük, és egy lábasba átszedjük. A sütésből visszamaradt zsírban finomra vágott vöröshagymát pirítunk, megs...
2011-01-28 14:15:10
K betűs receptek
... 15 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dkg pirospaprika, 2 g köménymag, 15 dkg füstölt kolbász, 80 dkg savanyú káposzta, 3 dl tejföl, 1 csomó kapor, só.
A rostélyosszeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe mártjuk, majd serpenyőben hevített, kevés forró zsírban elősütjük, és egy lábasba átszedjük. A sütésből visszamaradt zsírban finomra vágott vöröshagymát pirítunk, megs...
2011-01-13 22:19:56
K betűs receptek
... fej hagyma, 2 evőkanál paradicsompüré, pirospaprika, 40 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg konzervzöldborsó, 1 evőkanál olaj, zöldpetrezselyem.
A megmosott húst felszeleteljük, kiveregetjük, széleit bevagdossuk, megsózzuk, megborsozzuk, és felhevített zsiradékon mindkét oldalról megpirítjuk, majd meleg helyre tesszük. A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott ha...
2011-01-13 21:35:49
F betűs recept
... sonka, 12 dkg juhtúró, 1 db tojás, 5 dkg liszt, 10 dkg zsemlemorzsa, 3 g törött bors, 2 dl olaj, kapor, ízlés szerint só
Elkészítése: A négy darab egyforma nagy hússzeletet kissé kiveregetjük, megsózzuk és meghintjük törött borssal. A juhtúrót áttörjük, hozzákeverjük az apróra vágott kaprot, majd a hússzeletek felületére egyenletesen felkenjük. Erre tesszük az apró kockára da...
2011-01-13 16:05:06
B betűs receptek
... púpozott evőkanál finomliszt, 1-1 dl tejföl és tejszín, 1 csapott kiskanál darált cseresznyepaprika, só
A két csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, és 4-4 szeletre vágjuk. Kissé kiveregetjük, megsózzuk, és az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük, a lábosból kiemeljük. A visszamaradó olajban közepes lángon, kevergetve aranysárgára sütjük a finomra vágott hagymát,...
2011-01-10 13:15:52
1 
Címkék: végén belekeverjük, apróra vágott, szeletek széleit, szeletek mindkét, hússzeleteket tűzálló, kockára vágott, hússzeleteket kiveregetjük, hússzeleteket áttesszük, tűzálló tálba, hagymás gombát, apró káposzta, bordákat kissé, debrecenit bevagdossuk, szalonnából négy, szalonnát hosszában, lábasba átszedjük, sütésből visszamaradt, megmosott húst, visszamaradt zsiradékon, négy darab, juhtúrót áttörjük, hússzeletek felületére, apró kockára, lábosból kiemeljük, visszamaradó olajban, finomra vágott, zöldpetrezselyem, konzervzöldborsó, megforrósított, felszeleteljük, paradicsompüré, megtisztított, hússzeleteket, petrezselymet, hozzákeverjük, libamájkrémet, kicsontozzuk, kiveregetjük, pirospaprika, lerázogatunk, vöröshagymát, töltelékeket, egyenletesen, megborsozzuk, csirkemellet, visszamaradt, visszamaradó, zsemlemorzsa, belekeverjük, megfuttatjuk, aranysárgára, ráhelyezzük, felhevített, vöröshagyma, hússzeletet, megpároljuk, bevagdossuk, hússzeletek, szalonnából, ráhalmozzuk, serpenyőben, kakastaréjt, elkészítése,
© 2013 TVN.HU Kft.