|
|
|
... legjobb ismerője, Virág Judit egy korábbi cikkünkkel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy amennyiben egy hatalmas összeg birtokában vásárolhatna képeket befektetési céllal, venne klasszikust és modernt egyaránt. Az előbbivel nagyon nem lehet melléfogni, ára várhatóan lassabban, de biztosabban emelkedik, utóbbi pedig vagy bejön, vagy nem. Ha igen, akkor viszont megsokszoroz... |
2009-04-20 14:08:46 |
|
|
|
|
|
|
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK
A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE
A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást a... |
|
2008-12-01 23:28:49 |
|
|
|
|
|
|
... ember,
L. Ferenc
barikád.hu
Eörsi Matyinak Regős Petinek és a hozzájuk hasonló cionistáknak pedig meg kell mutatni a kiutat az országból, hogy egy "klasszikust" idézzek: "tessék... el lehet innen menni...tessék." Igazán nem érdemlik meg a Magyar Állampolgárságot, akik véreiket gyalázzák. Természetesen nem is a véreik, csak tudnak magyarul. A ... |
2008-11-14 20:16:39 |
|
|
|
|