Belépés
Töltött pulykamell
... sárgarépa
•60 g zöldborsó
•2 evőkanál ketchup
•3 evőkanál olaj
•1 csipet só
•1 csipet bors


Elkészítés módja: A húst enyhén klopfoljuk ki, majd sózzuk, borsozzuk meg. Kenjük meg ketchuppal, és tegyük rá a szalonnaszeleteket. Vágjuk kockára a sajtot és a sárgarépát, keverjük hozzá a zöldborsót, majd tegyük ezeke...
2010-10-06 21:44:26
Padlizsános tarjatekercsek
... padlizsánt hosszában 0,5 cm-es szeletekre vágjuk. 6 nagyobb szeletet megkenünk olívaolajjal, és előmelegített grillserpenyőben megsütjük mindkét oldalát.
2. A tarjaszeleteket gyengén klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
3. A hússzeletekre fektetünk 1-1 grillezett padlizsánt, amelyre juhtúrót szórunk, és együtt feltekerjük, majd szalon...
2010-10-01 20:56:47
Különleges csirkemell Cardu mó
... kis csirkemell, só, fehér bors, olaj, liszt, gyümölcs.
Elkészítése: A melleket lebőrözzük, és a húst úgy fejtjük le a csontról, hogy egyben maradjon. A vastagabb részeknél kissé klopfoljuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. Ha a mellek felső részén a két csúcsot kissé aláhajtjuk, szívformát kapunk. A húsokat lisztbe forgatjuk, és kevés olajban, teflon serpenyőben fedő alatt ké...
2010-09-15 20:13:08
Cigánypecsenye
... bors
• 1 kiskanál liszt
• 1 csipet só
• 5 db gerezd fokhagyma
• 50 dkg tarja vagy karaj


Elkészítés módja: A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk be, és kicsit hagyjuk állni. Közben a fokhagymagerezdeket nyomjuk át. A húst borsozzuk meg, alaposan kenjük be a fokhagymával, majd lisztben forgassuk meg. Forró, bő olajban...
2010-09-15 18:55:35
Mozzarellás csirke
... petrezselyem, 20 dkg mozzarella sajt, só, őrölt bors.
Elkészítése: A kicsontozott csirkemelleket hosszában vágjuk ketté, hogy egészen vékony szeleteket kapjunk, de még ezeket is klopfoljuk két celofán között mintegy fél centi vastagságúra, enyhén sózzuk meg, és mindkét oldalán süssük ki a vaj és az olaj forró keverékében. A szétnyomott fokhagymát, a finomra vágott petrezselym...
2010-09-08 19:19:25
Különleges csirkemell Cardu mó
... kis csirkemell, só, fehér bors, olaj, liszt, gyümölcs.
Elkészítése: A melleket lebőrözzük, és a húst úgy fejtjük le a csontról, hogy egyben maradjon. A vastagabb részeknél kissé klopfoljuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. Ha a mellek felső részén a két csúcsot kissé aláhajtjuk, szívformát kapunk. A húsokat lisztbe forgatjuk, és kevés olajban, teflon serpenyőben fedő alatt ké...
2010-09-08 18:40:48
Magyaróvári sertésszelet
... olajat egy tálba tesszük és 2 percig 500 W-on melegítjük. A lereszelt vöröshagymát, a megtisztított, apró kockákra vágott gombával 6 percig 500 W-on pároljuk. A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, megfűszerezzük és 5 percig 500 W-on sütjük, majd a tálat kivesszük és a húsokat megfordítva, megfűszerezve további 5 percig 500 W-on sütjük. Ezután a hússzeletekre simítjuk a gombapépet, ...
2010-09-01 20:42:41
Vadász szelet
... őrölt kakukkfű
* 1 teáskanál majoranna
* 1 evőkanál liszt
* zsír/olaj a sütéshez

Elkészítés:


1. A húst felszeleteljük, sózzuk, klopfoljuk, majd zsíradékban a szeleteket készre sütjük. A húst félretesszük, melegen tartjuk.
2. A sütésből visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát.
3. Hozzáadjuk a...
2010-09-01 15:55:14
Kapuvári töltött borda
... bors, sütéshez olaj
A sertéskarajt négy darabra vágjuk. Úgy, ahogyan a fent említett böllér, szúrjuk fel a bordákat. Nylon zacskóval takarjuk le, és húsverő kalapáccsal óvatosan klopfoljuk meg. Így egy nagy, tölteni való bordát kapunk, amit majd a töltelékkel töltsünk meg. A töltelékhez a bácskai hurkát húsvillával törjük meg, főtt langyos rizzsel és a fűszerekkel jól keverj...
2010-09-01 06:07:15
Füstölt sajtos-barackos csirke
... sárgabarack (édesebb fajta, de ne túl puha), 4 szelet karaván sajt, bazsalikom pesto


A csirkemelleket tisztítsuk meg, majd vágjuk mindegyik felet kettőbe.
Kicsit klopfoljuk ki, de ne túl vékonyra.
Sózzuk, borsozzuk, majd az olíva olajon süssük elő minden oldalukat.
Közben melegítsük fel a sütőt 220 fokra.
Az elősütött csirkemelleket tegyük egy ...
2010-08-19 05:30:47
1 2 3 ....16 17 ..23 24 25 ..32 33 
Címkék: húst enyhén, tarjaszeleteket gyengén, hússzeletekre fektetünk, melleket lebőrözzük, vastagabb részeknél, mellek felső, húsokat lisztbe, hússzeleteket klopfoljuk, húst borsozzuk, kicsontozott csirkemelleket, olaj forró, szétnyomott fokhagymát, finomra vágott, tálba tesszük, lereszelt vöröshagymát, hússzeleteket vékonyra, tálat kivesszük, húsokat megfordítva, hússzeletekre simítjuk, húst felszeleteljük, szeleteket készre, húst félretesszük, sütésből visszamaradt, apróra vágott, sertéskarajt négy, fent említett, töltelékkel töltsünk, bácskai hurkát, csirkemelleket tisztítsuk, olíva olajon, elősütött csirkemelleket, grillserpenyőben, tarjaszeleteket, megfonnyasztjuk, csirkemelleket, cigánypecsenye, felszeleteljük, megfűszerezzük, tarjatekercsek, hússzeletekre, megtisztított, megfűszerezve, hússzeleteket, előmelegített, sertésszelet, petrezselyem, kicsontozott, vastagságúra, vöröshagymát, visszamaradt, bedörzsöljük, sertéskarajt, olívaolajjal, fokhagymával, félretesszük, feltekerjük, szétnyomott, petrezselym,
© 2013 TVN.HU Kft.