Regisztráció  Belépés
Női kézilabda-vb - A magyar szövetség továbbra is bízik Tomori játékában
...
"Ő nagyon ott akar lenni, a válogatottnak nagy szüksége van rá, meglátjuk. Én nagyon bízom benne, hogy kint lesz" - nyilatkozta Novák András, az MKSZ főtitkára a Sport TV csütörtöki, Mai helyzet című műsorában.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC átlövőjének térde október elején, a Fehéroroszországban játszott Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, azóta nem léphe...
2017-11-16 23:12:22
Női röplabda NB I - Magyar válogatott centerrel erősített a Békéscsaba
...
A klub Facebook-oldalának csütörtöki beszámolója szerint a német élvonalban szereplő Wiesbaden csapatától hazatért játékos a szezon végéig kötelezte el magát, ugyanakkor szerződésében szerepel egy olyan kitétel, miszerint külföldi csapatba az átigazolási időszak végéig (2018. január 31.) szabadon távozhat.
"Mindig is csodáltam azt a hangulatot, mely a békéscsabai klubot ...
2017-11-02 18:02:52
MLSZ - Két zártkapus bajnoki és 1,5 millió forint az Újpest büntetése
... sportszerűtlen" magatartást tanúsított, ezért az MLSZ testülete 300 ezer forintos bírsággal sújtotta a fehérvári klubot.
Emellett a fegyelmi bizottság az újpesti Bojan Sankovicot jövő csütörtöki ülésére beidézte, a fehérvári Ezekiel Hentynek "a mérkőzés után, az öltözőfolyosón, rasszista módon történt megsértése ügyében". A Videoton korábbi állásfoglalása szerint "a hazaiak e...
2017-10-31 18:24:13
Labdarúgó NB I - Visszatért a kétszeres gólkirály Coulibaly
...
A hajdúsági klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet rá, hogy a 36 éves játékos szűk két hónappal ezelőtt edzéslehetőséget kért Balmazújvárosban, mostanra pedig olyan állapotba került, hogy a szakvezetés megítélése szerint már tud segíteni a csapatnak.
A francia futballista megállapodása csak az őszi szezon hátralévő részére, december 9-ig szól. A felek ezt köv...
2017-10-26 16:23:11
Hangfoglaló Program: 20 zenekar és 88 klub kapott támogatást
... sokszínűségét. Köszönet Cseh Tamás családjának, hogy 2014-től idén őszig térítés nélkül adott engedélyt a név használatára" - mondta Lőrinczy György, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke a csütörtöki eredményhirdetésen az újbudai A38 hajón.
Bajnai Zsolt, a Hangfoglaló Program megvalósításáért felelős kollégium vezetője kiemelte: az augusztus 4-i határidőig a tavalyinál több, 31...
2017-10-26 13:43:34
Országos zenei Fair Play Napot rendeznek csütörtökön
... Miskolcon a Helynekem, Győrött a Rómer Ház, Szarvason a Zebra. A zenei terjesztők közül a dalok.hu, a Star Network, valamint a WMMusic Distribution állt az ügy mögé.
A klubokban a csütörtöki koncertek előtt levetítik az első Fair Play Nap videóüzenetét, amelyben Jónás Vera, Váczi Eszter, Mihalik Ábel (Drastik Putto), a Margaret Island és a Lóci játszik zenészei fogalmazzák me...
2017-10-25 10:51:27
Újabb sérülés Győrben: Groot több mint egy hónapig nem játszhat
...
A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az irányító azonnal abbahagyta a szerdai edzést, amikor ártalmatlan szituációban fájdalmat érzett a jobb lábában.
A csütörtök délelőtt elvégzett MR-vizsgálat kimutatta, hogy Groot részleges combizomsérülést szenvedett. Szálasy László csapatorvos szerint a felépülése várhatóan öt hetet vesz igénybe.
A győriek játékosa...
2017-10-19 15:13:30
A békéscsabai röplabdázók nemzetközi szinten is kiugró szereplésre készülnek
...
A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, a 2017/18-as szezon során az NB I-ben, a Magyar Kupában, a Bajnokok Ligájában és a Közép-Európai Ligában (MEVZA) indul az együttes, és legalább 70 mérkőzést fog játszani.
Baran Ádám, az egyesület elnöke komoly célokat fogalmazott meg, ugyanis azon túl, hogy ismét az első helyen szeretnének végezni a bajnokságban és a haza...
2017-10-12 16:54:09
E-sport szakosztályt hozott létre az MTK
...
Deutsch Tamás, a kék-fehér klub elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy az MTK mindig is élen járt a hagyományteremtésben.
"Az első olyan klub voltunk, amelynek nevében a magyar szó szerepelt, amelyben a nők is egyenrangúan sportolhattak, és ahol a labdarúgócsapatnak külföldi edzője volt. Most úgy gondoltuk, hogy a hagyománynak folytatódnia kell" -...
2017-09-07 15:43:38
Távozik a Rába ETO futsalcsapatának vezetőedzője
...
A Kisalföld című napilap beszámolója szerint a spanyol tréner közös megegyezéssel bontja fel a szerződését. A futsalhungary.hu szakportál csütörtöki cikke szerint a győri klub történetének legsikeresebb edzője az AFC Autobergamo Déva szakmai munkáját írányítja a jövőben, ezt a román bajnokcsapat honlapja is megerősítette.
Marcos Angulo háromszor nyert bajnokságot a Rába ...
2017-08-31 11:32:05
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Labdarúgó NB, Hangfoglaló Program, Fair Play Napot, Rába ETO, Novák András, Sport TV, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Bojan Sankovicot, Ezekiel Hentynek, Köszönet Cseh Tamás, Lőrinczy György, Nemzeti Kulturális Alap, Bajnai Zsolt, Rómer Ház, Star Network, WMMusic Distribution, Fair Play Nap, Jónás Vera, Váczi Eszter, Mihalik Ábel, Drastik Putto, Margaret Island, Szálasy László, Magyar Kupában, Bajnokok Ligájában, Közép-Európai Ligában, Baran Ádám, Deutsch Tamás, Autobergamo Déva, Marcos Angulo, magyar szövetség, kétszeres gólkirály, békéscsabai röplabdázók, válogatottnak nagy, német élvonalban, szezon végéig, olyan kitétel, átigazolási időszak, békéscsabai klubot, fehérvári klubot, fegyelmi bizottság, újpesti Bojan, fehérvári Ezekiel, mérkőzés után, hajdúsági klub, szakvezetés megítélése, francia futballista, őszi szezon, tavalyinál több, zenei terjesztők, csütörtöki koncertek, első Fair, klub honlapjának, irányító azonnal, szerdai edzést, jobb lábában, csütörtök délelőtt, felépülése várhatóan,
© 2013 TVN.HU Kft.