Regisztráció  Belépés
Foci mindenek felett: már 20 milliárdot költöttek Orbánék a
... Foci mindenek felett: már 20 milliárdot költöttek Orbánék a határon túl

2018. január 5. péntek 05:26:59


Nemcsak határokon belül, hanem azon kívül is fontos a kormány számára a labdarúgás. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy rengeteg pénzt elköltöttek már erre a célra.

Egy szerdai sajtótájékoztató után közel féléves titokról hullt le a lepel. A...
2018-01-05 16:56:10
Kettős fogás - könyv jelent meg Deseő Csaba hegedűs-brácsásról
... beindulásába, amely a Dália klub megalapításához köthető. Az emlékek felidézése mellett a hegedűs támaszkodhatott korabeli feljegyzéseire, hiszen 1965 óta elteszi noteszeit, amelyekbe minden fontos tudnivalót felír zenei tevékenységéről.
"Viszonylag precíz ember vagyok, minden praktikus dolgot felírtam, és aztán szerencsére később nem volt szívem kidobni ezeket a feljegyzések...
2017-12-28 10:01:46
Női kézilabda-vb - Javier Sabaté is szurkol a magyar válogatottnak
...
"Nem a rajt a legfontosabb egy tornán. A lányok nem kezdtek jól, de látszott rajtuk az akarás, és Argentínát jó játékkal győzték le" - nyilatkozta az MTI-nek kedden a spanyol edző.
Hangsúlyozta, a lengyelek elleni csütörtöki, illetve a csehekkel szembeni pénteki csoportmérkőzés rendkívül fontos lesz a folytatás szempontjából.
A magyar válogatott szombaton a világ- é...
2017-12-05 20:31:30
Ökölvívóedző-képzés indul Debrecenben
... hangsúlyozta: az ökölvívást nagyon sok hátrányos helyzetű gyermek választja, a szövetségnek ezért stratégiai célja, hogy nekik egyfajta életpályamodellel szolgáljanak. Ebben a programban fontos helyet foglalhat el a debreceni képzés, amely lehetőséget teremt arra, hogy később felnőttként a civil életben is megállják a helyüket.
Kovács László az MTI kérdésére kifejtette: a DV...
2017-12-01 20:29:21
Zeneipari érdekszövetség alakult
... által támogatott és professzionális módon kidolgozott elemzések, javaslatok, tervek kerüljenek az asztalra. Tóth Tibor az MTI-nek hangsúlyozta: segíteni szeretnének a kultúrpolitikának a fontos kérdésekben, a döntések előkészítésében.
A szövetség céljai között szerepel a magyar zene részarányának növelése a hazai piacon, a Nemzeti Kulturális Alap könnyűzenei támogatása fennta...
2017-11-30 13:42:28
Újabb hárommilliárd forintból bővül a BVSC két sporttelepe
...
"A BVSC megalakulása óta fontos szerepet játszik a testkultúra népszerűsítésében, a szabadidősport szervezésében, valamint a sikeres élsportolók nevelésében, felkészítésében" - mondta a pénteki sajtótájékoztatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. Hozzátette: a kormány támogatása ennek a szerepvállalásnak és munkának az elismerése.
Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló el...
2017-11-17 11:11:42
Rövidpályás úszó-Eb - A magyar szövetség 33 fős csapatot jelölt
... kapott, illetve a tervek szerint szintén hiányozni fog a medencéből az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel a december 13. és 17. közötti Eb-n.
"A szintidő teljesítésén túl fontos szempont volt, hogy több olyan fiatal is tapasztalatot szerezhessen nemzetközi felnőttversenyen, aki most nő ki a juniorkorból, de előtte még több nagy klasszis áll. Mivel ők jelentik a ...
2017-11-11 17:43:35
Krónika 5. rész (sportvállalkozások adózása)
... lehetőségekhez juttatják a sportolókat.
Mesterházy Attila (MSZP) helyesnek nevezte a sporttámogatást, ugyanakkor az átláthatóság mellett az eredményességet, a társadalmi hasznosságot is fontosnak tartotta.

Jobbik: a futball részesül a legnagyobb adókedvezményben
Szilágyi György (Jobbik) szerint a javaslat elsősorban a labdarúgásról szól, az eddig is többmill...
2017-11-02 14:12:10
Bánhidi Bence szerződést hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel
... évben. Jó úton halad, még ennél is jobb lehet, ám nagyon sok munka vár még rá" - fogalmazott a spanyol szakvezető.
Hozzátette, a beálló a jövőben a csapat vezéregyénisége, illetve a klub fontos tagja lehet.
Pastor a közeljövő feladatairól elmondta: nagyon fontos lesz számukra a november, hiszen 24 nap alatt nyolc mérkőzést játszanak. A Bajnokok Ligájában nagyon jó csapat...
2017-10-30 12:32:17
Női kézilabda NB I - A kupadöntő óta először találkozik az FTC és a Győr
... Bajnokok Ligájában és a hazai élvonalban is címvédő győriek másodedzője felhívta a figyelmet arra, hogy az NB I-ben nincs rájátszás, az alapszakasz után hirdetnek végeredményt.
"Ha eddig fontos volt mindenkinek minden pont, akkor azt gondolom, ez most duplán vagy triplán érvényes, hiszen utána nem nagyon van lehetőség a javításra. Biztosan nagy küzdelem várható, hiszen a Frad...
2017-10-30 10:12:02
1 2 3 .................53 54 ........79 80 ........105 106 107 
Címkék: Deseő Csaba, Javier Sabaté, Bánhidi Bence, MOL-Pick Szegeddel, Kovács László, Tóth Tibor, Nemzeti Kulturális Alap, Szabó Tünde, Szatmáry Kristóf, Európa-bajnok Gyurta Dániel, Mesterházy Attila, Szilágyi György, Bajnokok Ligájában, magyar válogatottnak, magyar szövetség, kormány számára, szerdai sajtótájékoztató, emlékek felidézése, hegedűs támaszkodhatott, spanyol edző, lengyelek elleni, csehekkel szembeni, folytatás szempontjából, magyar válogatott, ökölvívást nagyon, szövetségnek ezért, programban fontos, debreceni képzés, civil életben, fontos kérdésekben, döntések előkészítésében, szövetség céljai, magyar zene, hazai piacon, testkultúra népszerűsítésében, szabadidősport szervezésében, sikeres élsportolók, pénteki sajtótájékoztatón, kormány támogatása, tervek szerint, szintidő teljesítésén, átláthatóság mellett, társadalmi hasznosságot, futball részesül, legnagyobb adókedvezményben, javaslat elsősorban, labdarúgásról szól, spanyol szakvezető, csapat vezéregyénisége, klub fontos,
© 2013 TVN.HU Kft.