Belépés
Görög-magyar - Rossi: bátor játék kell idegenben
... azóta pedig sokat felejtett. Kiemelte, most mielőbb szeretne újra megtanulni magyarul.
"A nyelvi kérdés talán kevésbé meghatározó a futballban, az összeszokottság viszont kiemelten fontos. A válogatott más, mint a klub, hisz kevesebb az együtt töltött idő és a közös játék, kevésbé összeszokottak a játékosok" - fejtette ki az újonc, aki leszögezte, alázattal készül."Játszottam...
2018-10-08 18:10:23
Medveczky Erika neve is az örökös bajnokok falán a kajak-kenu szövetségben
... éppen 30 éve nyert aranyérmet a négyessel a szöuli olimpián.
"Legendás a mostani nőikajak-generáció, amely az elmúlt 6-8 évben szállítja az eredményeket, és Erika ennek a generációnak fontos tagja. Egyik fő erénye, hogy ha hullámvölgyben volt, mindig fel tudott állni, mindig próbálta kijavítani a hibákat, amelyeket esetleg elkövetett" - mondta az MKKSZ elnöke.
Hüttner C...
2018-09-26 12:37:28
Átalakult kerettel, komoly célokkal kezdi a szezont a DEAC kosárlabdacsapata
... meg is nyerte az együttes. Ugyanakkor kiemelte: az egyetemi klub filozófiájának része az is, hogy a szakosztályokban az eredményesség mellett olyan közösségek alakuljanak ki, amelyeknek fontos az egymásra támaszkodás igénye, egymás segítése.
"A férfi kosarasoknál ilyen miliő alakult most ki" - tette hozzá.
Széles Diána, Debrecen alpolgármestere azt emelte ki, hogy a vá...
2018-09-26 10:22:09
Fenyvesi Máté labdarúgó és Pénzes István orvosprofesszor vehette át az Emberi Méltóságért kitüntetést
... bevezetőjében hangsúlyozta: nyolc évvel ezelőtt Buzánszky Jenő vetette fel, hogy egy ünnepségsorozattal kellene megemlékezni az Aranycsapat sikereire, hiszen a 20. századi magyar történelem talán legfontosabb eseményei közé tartozott az Aranycsapat helsinki olimpiai aranyérme, a londoni 6-3-as győzelme, majd világbajnoki ezüstérme.
Emlékeztetett arra, hogy Szabó Tünde sporté...
2018-09-20 18:13:08
John Terry visszautasította a Szpartak Moszkva ajánlatát
...
A 37 éves középhátvéd szombaton Rómában átesett az orosz klub orvosi vizsgálatán, és brit sajtóértesülések szerint két évre szóló szerződést kínáltak neki, idényenként 3 millió fontos (1 milliárd forint) fizetéssel.
"Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, visszautasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Nagyon ambiciózus a klub, lenyűgözött a profi hozzáállásuk, de a család...
2018-09-12 19:33:50
Bolgár válogatott játékost igazolt a Vidi
... - mondta a csapat honlapján Kovács Zoltán sportigazgató, aki szerint a 40-szeres válogatott futballista több poszton is bevethető.
A 26 éves játékos szerint a szerződés megkötésekor fontos szempont volt, hogy a Vidi bejutott az Európa-liga csoportkörébe, mert ő maga az elmúlt években folyamatosan a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.
"Úgy vélem, van esélyünk továbbjut...
2018-09-03 17:22:36
Orosz Pál: legyenek türelmesek Rebrovval a szurkolók
... porondon azonban ötből ötször nem sikerült csoportkörbe kerülni.
"Szerettünk volna egy kicsit más stílust látni a csapatnál, s nagyon tetszett nekünk a Lobanovszkij-féle iskola, amelyben fontos a domináns támadófutball. Ő pont ezt képviseli" - indokolta az ukrán szakember kinevezését Orosz Pál, aki hozzátette, négy komoly jelölt közül esett végül Rebrovra a választás.
"E...
2018-08-29 10:19:02
Buffon kikerül a PSG kapujából
... és az Arsenal ellen is szerepelt, illetve ő védett a Monacóval szembeni francia Szuperkupa-meccsen, és a bajnokságban a Caen és a Guingamp ellen.
A német szakvezető úgy fogalmazott, fontos, hogy Areola is játsszon, hiszen legutóbb májusban lépett pályára. Hozzátette, döntése nem hosszú távra szól, a világbajnok Buffon "sincs elfelejtve", hiszen háromszor is kivételes teljesít...
2018-08-24 17:22:00
Brutális összeg:
... selejtezőkörében, az izraeli Maccabi ellen búcsúzott. Rebrovtól azt várja a klub, hogy a Bajnokok Ligájában vagy az El-ben meneteljen az együttes - ezért jár neki a kiemelt fizetés.
- Fontos, hogy megnyerjük a bajnokságot, a kupát és sikereket könyvelhessünk el Európában. Keményen dolgozom majd, de ez az egész csak akkor működik, ha a játékosok is szeretnének tová...
2018-08-23 18:10:47
Nemzetközi kupaszereplés a cél a debreceni női kézilabdázóknál
... kupában és a bajnokságban is szeretne a mezőny első felébe kerülni, és nem titkolt céljuk, hogy valamelyik sorozatban kiharcolják a nemzetközi szereplés jogát. Ebben az új igazolások mellett fontos szerepet szán a klub a gárda új edzőjének, a 2012 és 2014 között Székesfehérváron dolgozó, az ottani csapatot az EHF-kupa döntőjéig vezető norvég Pal Oldrup Jensennek is, akit Ábrók Zso...
2018-08-10 13:37:35
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Medveczky Erika, Fenyvesi Máté, Pénzes István, Emberi Méltóságért, John Terry, Szpartak Moszkva, Orosz Pál, Hüttner, Széles Diána, Buzánszky Jenő, Szabó Tünde, Kovács Zoltán, Bajnokok Ligája, Bajnokok Ligájában, Oldrup Jensennek, Ábrók Zso, örökös bajnokok, kajak-kenu szövetségben, nyelvi kérdés, összeszokottság viszont, együtt töltött, közös játék, szöuli olimpián, generációnak fontos, egyetemi klub, eredményesség mellett, egymásra támaszkodás, férfi kosarasoknál, londoni 6-3-as, orosz klub, profi hozzáállásuk, csapat honlapján, 40-szeres válogatott, szerződés megkötésekor, elmúlt években, domináns támadófutball, ukrán szakember, német szakvezető, világbajnok Buffon, izraeli Maccabi, együttes &#8211, kiemelt fizetés, egész csak, mezőny első, nemzetközi szereplés, ottani csapatot, sajtóértesülések, székesfehérváron, szakosztályokban, visszautasította, selejtezőkörében, összeszokottság, kézilabdázóknál, alpolgármestere, orvosprofesszor, hullámvölgyben, összeszokottak, filozófiájának, könyvelhessünk,
© 2013 TVN.HU Kft.