Belépés
Csülkös receptkönyv
... dermesztünk. A még mindig folyós levet a formából kiöntjük. A megdermedt rétegre meghámozott citromkarikákat és a felszeletelt húsokat tesszük, megszórjuk apróra vágott kaporral, majd a kocsonyalevet ráöntve, hűtőszekrénybe tesszük, megdermesztjük. Fogyaszthatjuk majonézzel vagy citrommal.

Kímélő kocsonya csülökkel
Hozzávalók:
2000 g kocsonyahús (csülök, körö...
2009-05-19 18:45:11
Sertéshúsos ételek
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK

A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE
A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást a...
2008-12-01 23:28:49
1 
Címkék: SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK, formából kiöntjük, megdermedt rétegre, felszeletelt húsokat, kocsonyalevet ráöntve, erősen sózott, túlontúl sötét, citromkarikákat, megdermesztjük, hűtőszekrénybe, fogyaszthatjuk, kocsonyalevet, felszeletelt, frissítésére, előkészítése, sertéshúsból, kocsonyahús, receptkönyv, dermesztünk, sertéshúsos, szennyezett, leforrázzuk, meghámozott, hozzávalók, megdermedt, majonézzel, néhányszor, megszórjuk, használunk, forrázást, citrommal, csülökkel, túlontúl, formából, lemossuk, áztatjuk, kocsonya, tisztára, kiöntjük, színének, kaporral, tesszük, készült, füstölt, húsokat, langyos, rétegre, csülkös, ráöntve, mossuk, vízben, pácolt, erősen, folyós, zsíros, ételek, nagyon, sózott, szokás, kivéve, apróra, mindig, kímélő, vágott, csülök, levet, sötét, húsok, hideg, sosem, vizet,
© 2013 TVN.HU Kft.