|
|
|
... dermesztünk. A még mindig folyós levet a formából kiöntjük. A megdermedt rétegre meghámozott citromkarikákat és a felszeletelt húsokat tesszük, megszórjuk apróra vágott kaporral, majd a kocsonyalevet ráöntve, hűtőszekrénybe tesszük, megdermesztjük. Fogyaszthatjuk majonézzel vagy citrommal.
Kímélő kocsonya csülökkel
Hozzávalók:
2000 g kocsonyahús (csülök, körö... |
2009-05-19 18:45:11 |
|
|
|
|
|
|
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK
A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE
A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást a... |
|
2008-12-01 23:28:49 |
|
|
|
|