Regisztráció  Belépés
Propolisz - Isten ajándéka
... csodálatos terméke.

Propolisz tinktúra részletes tájékoztató:

Mi a propolisz és honnan származik?

A propolisz kb. 200 féle anyag keveréke. Főbb komponensei: gyanták, balzsamok (50-60%), viaszok (10-30%), illóolajok (8-10%), valamint virágpor, vitaminok, nyomelemek. A méhek főleg nyír és nyárfarügyekről gyûjtik.

A prop...
2018-04-16 08:56:47
Orbáncfű: kisimít ideget és ráncot
... többkomponensű készítményekben.

Klimax, változókori tünetek
Leginkább a változókor idegrendszeri panaszainak kezelésére javallt olyan esetekben, amikor a tünetcsoport pszichés komponensei dominálnak: levertség, kedvetlenség, hangulatingadozás.

Menstruációs tünetek
Idegesség, ingerlékenység, hangulatváltozások, fejfájás, puffadás, amenstruációkezdet...
2018-04-14 19:34:33
Orbáncfű: kisimít ideget és ráncot
... készítményekben.


Klimax, változókori tünetek

Leginkább a változókor idegrendszeri panaszainak kezelésére javallt olyan esetekben, amikor a tünetcsoport pszichés komponensei dominálnak: levertség, kedvetlenség, hangulatingadozás.

Menstruációs tünetek

Idegesség, ingerlékenység, hangulatváltozások, fejfájás, puffadás, a menstruációkez...
2018-04-03 14:10:39
Mi az a D-MANNOSE?
... elmondtuk, hogy a D-mannose egy olyan egyszerű cukor, ami nagyon hasonlít a glükózhoz és ami a természetben is előfordul a gyümölcsökben és még néhány növényben. A D-mannóz konkrét komponensei rendkívül előnyösen hatnak a szervezetre felszívódását illetően és a húgyhólyag, valamint a húgyutak fertőzéseinek kezelésére.

A D-MANNOSE A SZERVEZETBEN
A D-mannose olyan sz...
2018-02-25 09:40:13
Kásler Miklós: javultak a rákos megbetegedések gyógyulási mutatói
... onkológiai diagnosztika és kezelési rend, hiszen rák elnevezés alatt mintegy 250 szövettani megbetegedést tartanak számon, ezért lényeges, hogy összegezzék a felismerés és a kezelés komponenseit.
Mint mondta, a teljes hazai orvostársadalmat szólítják meg a Medicina Könyvkiadó által megjelentetett kötettel, amely az egyetemi tananyagok között is helyet kap.
Hozzátette: Ma...
2017-12-20 16:03:07
Immunerősítésre
... megfázás, mind a légzőszervi fertőzések esetén hatékony.

2, Ginzeng - A ginzengnek több változata is van, a legtöbbször használt változat az ún. koreai ginzeng. Aktív komponensei gyulladáscsökkentőek, illetve kutatások kimutatták, hogy segítenek megelőzni a rákot, diabéteszt. A ginzeng fogyasztása még a pszichére is pozitív hatással van.

3, Fokhagyma &#...
2017-11-18 23:11:44
A magyar műanyag Kínába megy
... újrahasznosításában, és az elhasználódott nejlonzacskót vegyi tisztítás után felhasználják a ruhagyártásban.

Itthon a legtöbb ruházati cikken nem tüntetik fel magyarul a termék komponenseit, de ha azt olvassuk, hogy nylon, polyester, akkor biztosak lehetünk benne, hogy magas arányban tartalmaz műszálat és műanyagot a ruhánk.

Az itthoni szupermarketek is egyre...
2017-10-28 18:30:24
Ennek a fűszernövénynek a szagolgatása 75%-kal javíthatja a
... hatást vált ki. Az aromaterápiában a rozmaring illóolajat hasonló célokra használják.

Immunrendszer-erősítő - A rozmaring antioxidáns, gyulladásgátló és antikarcinogén aktív komponensei az immunrendszert veszélyeztető, a szervezetet károsító különböző betegségekkel és kórokozókkal veszik fel a harcot. Az antioxidáns vegyületek mintegy másodlagos védelmi vonalat képeznek...
2017-08-25 10:45:33
Lerakták az FAG Magyarország Ipari Kft. új gyárcsarnokának az alapkövét Debrecenben
... a legmagasabb követelményeknek megfelelő munka folyik az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél.
Az FAG Magyarország Ipari Kft. a ...
2017-05-11 17:23:41
Egymilliárd forint személyre szabott tumorterápiás kutatásra
...
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) vezette konzorcium kutatásában arra vállalkozott, hogy olyan vegyületeket állít elő, amelyek egyes komponensei az elérni kívánt hatás és a kezelendő tumor típusa szerint könnyen változtathatók. Ez a célzott terápiás eljárás lehetővé teszi a rákos betegek hatékonyabb, kevesebb mellékhatással járó kezelését. A projektet a Nemzeti Kutatási...
2017-02-06 17:53:09
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Kásler Miklós, Magyarország Ipari Kft, D-MANNOSE SZERVEZETBEN, Medicina Könyvkiadó, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Nemzeti Kutatási, rákos megbetegedések, magyar műanyag, szagolgatása 75%-kal, alapkövét Debrecenben, méhek f&#245, változókor idegrendszeri, tünetcsoport pszichés, olyan egyszerű, szervezetre felszívódását, húgyutak fertőzéseinek, kezelés komponenseit, teljes hazai, egyetemi tananyagok, légzőszervi fertőzések, ginzengnek több, legtöbbször használt, ginzeng fogyasztása, elhasználódott nejlonzacskót, legtöbb ruházati, termék komponenseit, itthoni szupermarketek, rozmaring illóolajat, rozmaring antioxidáns, immunrendszert veszélyeztető, szervezetet károsító, antioxidáns vegyületek, legmagasabb követelményeknek, elérni kívánt, kezelendő tumor, célzott terápiás, rákos betegek, orvostársadalmat, követelményeknek, készítményekben, tudományegyetem, immunerősítésre, fűszernövénynek, gyárcsarnokának, aromaterápiában, szupermarketek, megbetegedések, ingerlékenység, menstruációkez,
© 2013 TVN.HU Kft.