Belépés
Konfliktus vagy harmónia?
... meg visszav...
2011-09-23 19:13:06
Konfliktus vagy harmónia?
... szempontjainak megértésére. Könnyen lehet, hogy ezen keresztül mindketten másképpen látjátok a helyzetet, észreveszitek a saját hibáitokat is, és könnyebben el tudtok fogadni egy kompromisszumos megoldást.

A problémák megfogalmazója ügyeljen arra, hogy csak a nem tetsző magatartást bírálja, ne pedig a társa személyiségét sértse, bélyegezze meg. Az olyan sommás megállapí...
2011-09-23 19:12:19
Távoltartás, ügyvédhez való jog, számlazárolási végzés az uniós igazságügyi miniszteri tanácskozás napirendjén
... magyar elnökség is sokat tett a tervezet elfogadásáért. Végül a lengyel elnökség került abba a helyzetbe, hogy remélhetőleg sikerül tető alá hoznia a mindenki számára elfogadható kompromisszumos megállapodást.
Az EU legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság idén júliusban terjesztette elő a büntetőeljárás során az ügyvédi segítség igénybevételéhez való jogról, valam...
2011-09-23 14:46:50
Az állandó EU-képviselők hivatalosan is megerősítették a pénzügyminiszterek informális megállapodását a hatos c
... a tagállamoknak az Európai Bizottság - a legfőbb uniós végrehajtó testület - valamely tagállam elmarasztalására tett előterjesztését az úgynevezett preventív szakaszban.
A kompromisszumos megállapodás nyomán az Európai Parlament plénuma a tervek szerint jövő kedden Strasbourgban szavaz a hatos csomagról.
Jan Tombinski, Lengyelország állandó EU-képviseletének vezetője a t...
2011-09-22 22:51:17
Nem döntöttek az uniós belügyminiszterek Románia és Bulgária Schengen-csatlakozásáról
... az ígéret, hogy ha a jelölt ország eleget tesz a felkészülési követelményeknek, akkor a schengeni övezet tagjává válhat.
A hollandok és a finnek nem voltak nyitottak arra a kompromisszumos javaslatra sem, hogy idén ősszel csupán a vízi és a légikikötőkben töröljék el a határellenőrzést, a szárazföldi átkelőkről pedig csak jövőre döntsenek. Ezt az indítványt a korábban szintén...
2011-09-22 19:32:21
Hollandia egyelőre nem támogatja Románia és Bulgária Schengen-csatlakozását
... a korrupció és a szervezett bűnözés ellen.
Leers szerint jelenleg nem ez a helyzet, így Hollandia - a csütörtöki tárgyalások kezdete előtt legalábbis - nem támogatja azt a kompromisszumos elképzelést, hogy idén ősszel csupán a vízi és a légi kikötőkben töröljék el a határellenőrzést, a szárazföldi átkelőkről pedig csak jövőre döntsenek.
A brüsszeli tanácskozáson magyar r...
2011-09-22 11:38:08
A cseh kormány több pénzt ad a kisebb településeknek
... nagyvárosok és az állam a nagyobb költségvetést a városi, és a nagyvárosi ...
2011-09-21 16:49:47
Nem látni még a román és bolgár Schengen-csatlakozásról szóló EU-vita kimenetelét
... francia belügyminiszter közös levélben fejezte ki ilyen értelmű bizalmatlanságát, de ellenezték a Schengen-bővítést a hollandok is.
Már Pintér Sándor is utalt júniusban olyan kompromisszumos lehetőségre, hogy a könnyebben ellenőrizhető vízi, illetve légi utasok esetében idén ősszel, a szárazföldi határátkelőhelyeken azonban csak jövőre töröljék el az ellenőrzést.
A leng...
2011-09-20 16:18:44
Belgrádi fórum - Szerbiának az Európai Unióban van a helye
... törekszik.
"Senkinek sem kell győzködnie Szerbiát arról, hogy a koszovói kérdést még az EU-hoz való csatlakozása előtt meg kell oldani" - mondta a szerb elnök.
Szerinte a koszovói kérdés kompromisszumos megoldásának a következő elemeket kell tartalmaznia: garantálni kell az enklávékban élő szerbek biztonságát, szabályozni kell a szerb kultúra szempontjából jelentős műeml...
2011-09-10 03:17:30
Munka törvénykönyve - Megmarad az éves szabadság
... államtitkár elmondta: egyetértettek abban, hogy szükség van egy új Mt.-re, mivel a hatályos nem segíti a foglalkoztatás bővítését.
Rolek Ferenc arról beszélt, hogy találtak kompromisszumos megoldásokat. Közölte: elfogadták azt a munkavállalói igényt, hogy garanciális szabályokat kell beépíteni a jogszabályba, és hogy a versenyképesség javítása miatt a munkavállalók nem válhat...
2011-09-06 19:22:19
1 2 3 ............42 43 .....61 62 63 64 ......83 84 85 
Címkék: Bulgária Schengen-csatlakozásáról, Bulgária Schengen-csatlakozását, Európai Unióban, Európai Bizottság, Európai Parlament, Pintér Sándor, Rolek Ferenc, uniós igazságügyi, állandó EU-képviselők, uniós belügyminiszterek, cseh kormány, kisebb településeknek, éves szabadság, saját hibáitokat, kompromisszumos megoldást, problémák megfogalmazója, társa személyiségét, olyan sommás, tervezet elfogadásáért, lengyel elnökség, mindenki számára, büntetőeljárás során, ügyvédi segítség, legfőbb uniós, úgynevezett preventív, kompromisszumos megállapodás, tervek szerint, hatos csomagról, jelölt ország, felkészülési követelményeknek, schengeni övezet, kompromisszumos javaslatra, légikikötőkben töröljék, szárazföldi átkelőkről, korábban szintén, szervezett bűnözés, csütörtöki tárgyalások, kompromisszumos elképzelést, légi kikötőkben, brüsszeli tanácskozáson, nagyobb költségvetést, könnyebben ellenőrizhető, koszovói kérdést, szerb elnök, koszovói kérdés, következő elemeket, szerb kultúra, foglalkoztatás bővítését,
© 2013 TVN.HU Kft.