Belépés
Aldo Finzi emléke előtt tiszteleg az Opera Zenekar
... elhangzik Nagao Haruka szólójátékával. A szünet után három szimfonikus költemény szólal meg Aldo Finzi életművéből L'infinito, Nunquam és Interludio címmel Kocsár Balázs vezényletével. A koncertre regisztráció szükséges a jegy@opera.hu címen - közölte a dalszínház csütörtökön az MTI-vel.
A New York-i Carnegie Hall ad otthont november 5-én az Aldo Finzi emlékkoncertnek, amelyr...
2018-10-11 12:52:38
Egy koncertről tart két beavató programot szombaton a Pannon Filharmonikusok zenekar Pécsen
... Központ nézőterét. Az #NoBabel-sorozat előadásán kényelmes, utcai ruhában, laza környezetben, babzsákokon ülve, interaktív, humoros bevezetővel hangolódhatnak az adott esti komolyzenei koncertre a fiatalok - idézte fel a tavaly elindított kezdeményezéséről a PFZ.
A koncert után, az Utózönge című programon ismét Bősze Ádám tart rövid beavatót a hallottakról olyan felnőttek sz...
2018-10-09 10:51:00
Ismét hatalmas sikert aratott Mága Zoltán Athénban
... görög közönség már második alkalommal hallhatta Mága Zoltánt a világhírű koncerthelyszín színpadán, és a publikumot virtuóz hegedűjátékával annyira rabul ejtette, hogy jövőre egy önálló koncertre visszahívták.
...............

...
2018-09-19 11:24:17
Gálakoncerttel ünnepli születésnapját az Óbudai Danubia Zenekar
... ügyvezető felhívta a figyelmet a szombati hangversenyre, amely...
2018-09-18 17:15:32
Októberben indul az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc-bérlete
... Puccini-áriákat ad elő, míg lánya, Harazdy Eszter Tarr Bernadettel közösen komponált modern hangzású zenéit mutatja be.
A beszélgetésen az igazgató felhívta a figyelmet az újévi koncertre is, amelyen filmzenék, mások mellett John Williams, Ennio Morricone, Hans Florian Zimmer, Rózsa Miklós és Deák Tamás művei szólalnak meg nagyzenekari előadásban.
A bérlet negyedik részé...
2018-09-13 12:21:39
Több tízezren gyűltek össze a németországi Chemnitzben egy szolidaritási koncertre
... német punkrock egy veterán formációja, a Die Toten Hosen.
A számos civil szervezet és a chemnitzi önkormányzat gazdaságfejlesztéssel foglalkozó cégének közreműködésével rendezett koncertre Frank-Walter Steinmeier államfő is felhívta olvasói figyelmét egy közösségi oldalon, és ezért bírálatokat kapott. Bírálta a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a liberális Szabad Demokr...
2018-09-03 20:32:27
Először szólalnak meg újra Kocsis Zoltán legendás zongorái
...
A hangszerek a magyar zenetörténet féltett kincsei, az örökösök most először adják át Kocsis Zoltán két zongoráját egy koncertre, első ízben játszik rajtuk más zongoraművész - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Az est házigazdái, Boros Misi és Bogányi Gergely a Virtuózok elmúlt négy évadának győztesei mellett vendégül látják Kocsis Krisztiánt is, ak...
2018-08-29 10:17:12
Kinek a kulturális diktatúrája? Balliberális diktatúra
... és állami cégektől juttatnak a sok-sok fellépés támogatására. Azért hívják meg őket, mert ugye őket játsszák a rádióban. Tehát a liberális mantra szerint rájuk van igény. Az elit egy koncertre 1,5-6 millió forint közötti fellépési díjat kap! Ők nem kerülhetnek olyan helyzetbe, mint nemrég az egyik legnépszerűbb előadó. Az egyik legnagyobb állami cég kommunikációs igazgatója,...
2018-08-25 20:35:05
Ismét itt a hétvége :-)
Tegnap este Budapest park volt a gyerekekkel. Mit mondjak érdekes volt. Nem vagyok az a nagy koncertre járó, talán azért, mert én is folyton színpadon állok. Jó volt hallani és látni, de valahogy nem tudtam bulizni. Lehet a fáradtság is hozzájárult! A gyerekek élvezték, a fiam az teljes extázisban volt.
Nagyon cuki! Tavaly is hasonlót kért az elő-szülinapra. A szülinapjára pe...
2018-08-24 14:48:30
Mindig történik valami :-)
... jó, olyan rossz is :-( Sajnálom, de amíg nem találok másikat , kénytelen leszek ezt hordani. Szevasz new yourk-i designe .
Eljött a nagy nap, mit a kisfiam nagyon várt. Ma megyek koncertre vele. Most én vagyok a soros, tavaly az apja, most én :-D Már előre félek, hogy ki bírom-e, hiszen én nem vagyok nagy koncertekre járó. Meg a nagy hangerőt sem igazán díjjazom, hiszen nem h...
2018-08-23 16:34:47
1 2 3 ..................58 59 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Aldo Finzi, Opera Zenekar, Pannon Filharmonikusok, Mága Zoltán Athénban, Óbudai Danubia Zenekar, Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc-bérlete, Kocsis Zoltán, Nagao Haruka, Kocsár Balázs, York-i Carnegie Hall, Bősze Ádám, Mága Zoltánt, Harazdy Eszter Tarr Bernadettel, John Williams, Ennio Morricone, Hans Florian Zimmer, Rózsa Miklós, Deák Tamás, Toten Hosen, Frank-Walter Steinmeier, Német Kereszténydemokrata Unió, Szabad Demokr, Boros Misi, Bogányi Gergely, Kocsis Krisztiánt, koncertről tart, németországi Chemnitzben, szolidaritási koncertre, kulturális diktatúrája, szünet után, koncertre regisztráció, dalszínház csütörtökön, #NoBabel-sorozat előadásán, adott esti, tavaly elindított, koncert után, hallottakról olyan, világhírű koncerthelyszín, publikumot virtuóz, önálló koncertre, szombati hangversenyre, igazgató felhívta, újévi koncertre, bérlet negyedik, veterán formációja, számos civil, chemnitzi önkormányzat, közösségi oldalon, liberális Szabad, magyar zenetörténet, örökösök most,
© 2013 TVN.HU Kft.