|
|
|
... alkalmazd azokat napközben és elalvás előtt! Ilyen technikákat tanulhatsz pl. az Alvástréning tanfolyamon.
7, Elalvás előtt tehetsz egy melegvizes palackot vagy meleg sóval kitömött konyharuhát (szám szerint kettőt, egyet a jobb, egyet a bal oldaladon lévő rágóizmaidra) a füled alá, a rágóizmaidra, ez segít az ellazulásban.
GYERMEKKORI FOGCSIKORGATÁS A PSZICHIÁTER ... |
2019-01-29 09:10:39 |
|
|
|
|
|
|
... összeturmixoljuk. Az így kapott krémhez keverjük a reszelt sajtot.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagy gáztepsit sütőpapírral borítunk.
Egy rúd réteshez 3 lapot használunk. Nedves konyharuhára terítjük az elő lapot, amelyet kenőecset segítségével vékonyan megkenünk olajjal. Erre helyezzük a második lapot. Ugyanúgy járunk el vele, mint az előzővel, végül a harmadikk... |
|
2015-02-25 21:47:42 |
|
|
|
|
|
|
... szőlőfürtöket leszemezzük, a nagyobb szőlőszemeket hosszában félbevágjuk. A diót a cukorral elkeverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagy tepsibe sütőpapírt helyezünk.
Nedves konyharuhára terítünk egy réteslapot, amelyet vékonyan megkenünk olvasztott vajjal, majd ezt még kétszer megismételjük. Az így kapott 3 réteg réteslapra szórjuk a diókeverék felét, majd a sz... |
2014-08-24 23:03:12 |
|
|
|
|
|
|
HÁZTARTÁS
ARMATÚRA
- mészfolt eltávolítása
Szükséges: ecet, rongy.
Az armatúrára került mészfolt feloldódik, ha éjszakára egy ecetbe mártott
rongyot ráhelyezünk.
Szükséges: forró ecetes víz, kemény kefe.
A zuhanyra került mészfolt könnyen eltávolítható, ha lecsavarjuk a
zuhanyrózsát, a szitát kemény kefével ledörzsöljük, utána ped... |
|
2014-05-08 09:51:06 |
|
|
|
|
|
|
... szőlőfürtöket leszemezzük, a nagyobb szőlőszemeket hosszában félbevágjuk. A diót a cukorral elkeverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagy tepsibe sütőpapírt helyezünk.
Nedves konyharuhára terítünk egy réteslapot, amelyet vékonyan megkenünk olvasztott vajjal, majd ezt még kétszer megismételjük. Az így kapott 3 réteg réteslapra szórjuk a diókeverék felét, majd a sz... |
|
2013-10-08 19:57:34 |
|
|
|
|
|
|
... papírszalvéta, vagy salátalevél.
A zsírfoltokat úgy távolíthatjuk el, ha a mártások stb. tetején itatóst,
papírszalvétát vagy salátalevelet húzunk el.
Szükséges: jégkocka, konyharuha.
Ha egy konyharuhába jégkockát teszünk és ezzel végigsimítunk a leves tetején, felszívja a zsírt.
Szükséges: hideg víz, konyharuha.
Ha egy hideg vízzel benedvesített kony... |
2013-09-26 18:35:48 |
|
|
|
|
|
|
... amíg a cukor el nem olvad. ( én egy pár másodpercre betettem a mikróba, meglangyosítottam mert így könnyebben elolvadt a cukor és könnyebben össze lehet dolgozni is )
Egy tiszta konyharuhát megvizezünk, kiterítjük, és a kekszmassza felét 20 * 25-ös téglalappá formáljuk, nyomkodjuk. A töltelék felét rásimítjuk, majd a konyharuha segítségével felgöngyöljük. A másik tekercset ... |
2011-03-14 09:46:11 |
|
|
|
|
|
|
... csomag vaníliás cukorral,2 tojás sárgájával,12 dkg cukorral,1.5 dl tejjel,1/2 csomag szárított élesztővel és egy csipet sóval kézimixerrel alaposan összekeverünk.
Utána belisztezett konyharuhán kis cipóvá gönygyölgetjük a ruha segítségével,mert ez egy nagyon lágy kis tészta.
A tálba visszatéve egy órára a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez 13-13 dkg diót és főző ,de i... |
2010-06-10 12:24:24 |
|
|
|
|
|
|
... túl kemény marad. A spárga elkészítésének legfinomabb módja, ha olyan edényben főzzük meg, amely elég magas és szűk ahhoz, hogy a csúcsok felfelé nézzenek. Főzés után a spárgát száraz konyharuhán lecsepegtetjük, majd ezután tálaljuk.
Ha tökéletesen akarjuk megfőzni a spárgát, elég csokorba kötve sós vízzel telt befőttes üvegbe helyezni, majd az üveget egy vizet tartalm... |
2009-10-11 22:43:53 |
|
|
|
|
|
|
... félbehajtott tollpaplannal kibélelt kosárba vagy karosszékbe, és egy nagyobb párnával hézagmentesen zárjuk le. Az esetleges szennyezés elkerülése érdekében a paplanra terítsünk rá egy konyharuhát, az egyik felére helyezzük az előzőleg körös-körül letörölgetett üvegeket, a törülköző másik felét pedig hajtsuk rájuk. Ha csupán néhány üveget kívánunk gőzölni, ezt elvégezhetjük h... |
2008-12-01 23:35:02 |
|
|
|
|