Regisztráció  Belépés
A KKM a Balin tartózkodó magyarokat figyelmezteti
... aktivitási szintje miatt hármas fokozatú készültségi szint van érvényben. A kráter 6, északkeleti, délkeleti és délnyugati irányban 7,5 kilométer sugarú körzete le van zárva. A konzuli szolgálat azt kéri a környéken tartózkodó magyaroktól, hogy a térséget átmenetileg kerüljék el.
Az Agung vulkán szombat este egy alkalommal, majd vasárnap háromszor is kitört, a keletkezett ham...
2017-11-29 12:22:31
A törökországi amerikai képviseletek "korlátozott mértékben", de ismét kiállítanak vízumot
...
A Dogan török hírügynökség beszámolójaszerint az amerikai nagykövetség vízuminformációs szolgálata e-mailben sorra válaszol a török kérelmekre.A Takvim török napilap török külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva közölte: a washingtoni döntés következtében Ankara hasonló lépést tehet és részben újraindíthatja a vízumkiadásokat az amerikai állampolgárok számára.
Az Egyes...
2017-11-06 17:03:47
Vihar - A KKM-nek nincs tudomása magyar sérültről a közép-európai vihar miatt
... végigsöprő vihar Németországban egy, Csehország és Lengyelországban két-két halálos áldozatot követelt. A viharban sokan megsérültek, százezrek maradtak áram nél...
2017-10-29 21:03:12
Washington visszaadta Moszkvának a San Franciscó-i orosz főkonzulátusról eltávolított zászlókat
... épületek orosz tulajdonban maradtak, kivéve a New York-i képviseletet, amely bérlemény volt. Az ingatlanok feletti tényleges ellenőrzést az amerikai külügyminisztérium diplomáciai biztonsági szolgálata és a külföldi missziókért felelős osztálya vette át.
Rjabkov egyébként szerdán nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Szergej Lavrov orosz és Rex Tillerson amerikai külügyminiszt...
2017-10-25 15:13:15
KKM: nincs magyar érintettje a portugáliai és spanyolországi erdőtüzeknek
... információk szerint csak az utóbbi országban harmincegy halálos áldozatot követelő tűzvészekről, amelyek súlyos károkat okoztak és több száz ember evakuálását tették szükségessé.
A konzuli szolgálat folyamatos kapcsolatban áll a hatóságokkal és a regisztrált magyar állampolgárokkal, jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar érintettje.
A KKM őszinte rész...
2017-10-16 15:03:17
Lavrov elfogadhatatlannak nevezte Tillersonnak a zászlók eltávolítását az orosz külképviseletekről
... orosz tulajdonban maradtak, kivéve a New York-i képviseletet, amely bérlemény volt.
Az épületek feletti tényleges ellenőrzést az amerikai külügyminisztérium diplomáciai biztonsági szolgálata és a külföldi missziókért felelős osztálya vette át.
A kétoldalú kapcsolatok állapotát jelezi, hogy nem kapott amerikai beutazó vízumot az orosz vezérkar küldöttsége, élén Andrej Tr...
2017-10-13 07:04:25
KKM: nincs magyar érintettje a németországi viharnak
... értesült a Németországon végigsöprő, eddigi információk szerint hét halálos áldozatot követelő viharról, amely különösen Berlinben és Hamburgban végzett szörnyű pusztítást.
A konzuli szolgálat kapcsolatban áll a hatóságokkal, és jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar érintettje - közölték.
A KKM őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóin...
2017-10-06 11:02:29
Moszkva: az amerikai hatóságok a San Franciscó-i orosz konzulátus összes helyiségét elfoglalták
... észre és nem mondtak le jogellenes elhatározásukról. Ma elfoglalták Oroszország San Franciscó-i főkonzulátusának összes helyiségét" -hangzott a közlemény, amely rámutatott, hogy az épület szolgálati szegmensét már egy hónapja megszállták az amerikai titkosszolgálatok.
Az orosz külügyminisztérium szerint Washington ismét súlyosan megsértette a nemzetközi jogot.
"Tavaly de...
2017-10-02 23:14:11
Befejezte moszkvai diplomáciai szolgálatát John Tefft amerikai nagykövet
... ahogy "nem sikerült megoldani az ukrajnai konfliktust" sem.
Tefft, aki 2014. augusztus 1-jétől vezette az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségét, négy és fél évtizedes külügyi szolgálat után a várakozások szerint vissza fog vonulni. Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes korábban úgy nyilatkozott, hogy Moszkva konstruktív együttműködésre számít Huntsmannel.
A ...
2017-09-28 15:22:50
Krónika 4. rész (kérdések)
... anyakönyvi kivonat ahhoz, hogy útlevelet állítsanak ki a számukra. Hangsúlyozta, hogy 2016-tól az anyakönyvezés határideje két hónapról 45 napra csökkent, idén októbertől pedig a konzuli szolgálatok is képesek lesznek elintézni az ilyen ügyeket.
LMP: miért nem törlik el a tandíjat?
Ikotity István (LMP) azt kérdezte, miért nem törlik el a tandíjat és emelik fel az ösztönd...
2017-09-25 15:43:00
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: John Tefft, Szergej Lavrov, Andrej Tr, Oroszország San Franciscó-i, Egyesült Államok, Szergej Rjabkov, Ikotity István, törökországi amerikai, közép-európai vihar, zászlók eltávolítását, németországi viharnak, amerikai hatóságok, konzuli szolgálat, környéken tartózkodó, térséget átmenetileg, amerikai nagykövetség, török kérelmekre, washingtoni döntés, amerikai állampolgárok, viharban sokan, ingatlanok feletti, külföldi missziókért, utóbbi országban, regisztrált magyar, katasztrófának nincs, épületek feletti, kétoldalú kapcsolatok, orosz vezérkar, áldozatok hozzátartozóin, épület szolgálati, hónapja megszállták, amerikai titkosszolgálatok, nemzetközi jogot, ukrajnai konfliktust, várakozások szerint, anyakönyvezés határideje, konzuli szolgálatok, ilyen ügyeket, lengyelországban, vízuminformációs, elhatározásukról, állampolgárokkal, főkonzulátusának, külügyminiszter, főkonzulátusról, vízumkiadásokat, együttműködésre, katasztrófának, spanyolországi, nagykövetségét, hozzátartozóin, újraindíthatja,
© 2013 TVN.HU Kft.