Regisztráció  Belépés
Szkripal-ügy - Rokonainak gyanúja szerint valószínűleg meghalt a volt kettős ügynök
... nem jelentkeztek.
Viktorija Szkripal furcsállotta, hogy Szergej Szkripalt nem látogathatták meg a rokonai a kórházban, mint Alekszandr Litvinyenkót, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) volt alezredesét, akit 2006-ban mérgeztek meg ugyancsak Nagy-Britanniában, a brit hatóságok szerint orosz ügynökök. Felhívta a figyelmet arra is, hogy Szkripalról nem jelentek meg a...
2018-08-23 15:52:22
KKM: minden külföldre utazónak ajánlott regisztrálnia a konzuli szolgálat honlapján
...
Az államtitkár azt kérte, hogy mindenki pontosan adja meg külföldi tartózkodási helyét a konzuliszogalat.kormany.hu honlapon, mert, ha baj történik, gyorsan el tudják érni.
A honlapon tájékozódni lehet az egyes országokról, a veszélyes vagy úti célként nem ajánlott helyekről - tette hozzá.
Az államtitkár elmondta azt is, a görögországi erdőtűznek nincs magyar érinte...
2018-07-26 09:51:13
KKM-államtitkár: diplomáciai rekordhónapon van túl a miniszterelnök
... kapcsolataink legyenek a keleti és déli partnereinkkel - hangsúlyozta.
A görög erdőtüzekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva Menczer Tamás elmondta: az athéni magyar nagykövetség és a konzuli szolgálat folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket és kapcsolatban van az illetékes görög hatóságokkal, de továbbra sem érkezett olyan bejelentés, hogy magyar állampolgár bajban len...
2018-07-25 14:20:59
Románia javára való kémkedéssel gyanúsítanak egy orosz energiaipari cégvezetőt
... vádlottjának személyazonosságát hivatalosan nem erősítették meg. A cégnél annyit közöltek, hogy a vezető "szabadságon van".
Az Interfax hírügynökség informátora rámutatott, hogy a román kémszolgálat szoros együttműködést folytat az amerikai Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA). A Kommerszant című lap szerint a nőt hosszas megfigyelés után vette őrizetbe pénteken a Szövetségi...
2018-06-20 18:52:06
Vb-2018 - Figyelmes tájékozódást javasol a magyar szurkolóknak a Konzuli Szolgálat
...
A felvilágosítás szerint a vb-re érkezők érvényes szurkolói igazolvánnyal (fan ID) vízummentesen léphetnek be Oroszországba a sportesemény idején. Az igazolványt a mérkőzésre szóló jegy megvásárlása után kell online, vagy a szurkolói igazolványok kiadására az adott országban létrehozott kézbesítési pontokon (Fan ID Distribution Center) kiváltani.
A szurkolói igazolványo...
2018-06-14 14:31:46
Vb-2018 - A KKM a magyar szurkolókat figyelmezteti
...
A konzuli szolgálat honlapján közzétett tájékoztatásban elsősorban arra kérik a kiutazó szurkolókat, hogy regisztráljanak a konzuli szolgálat weboldalán, hogy szükség esetén mielőbb segítséget nyújthassanak nekik.
Azt tanácsolják, hogy utazás előtt győződjenek meg, útlevelük érvényes-e. Az úti okmánynak a beutazástól még további hat hónapig érvényesnek kell lennie.
...
2018-06-07 14:01:53
Moszkva tiltakozik egy orosz újságírónő ukrán beszervezésének kísérlete miatt
... kényszerítették, amelyben megfogadta, hogy információt fog szállítani a RIA Novosztyi működéséről. Elengedése előtt asz SZBU emberei kamerába mondatták Viszokoviccsal, hogy nem emel panaszt a szolgálat ellen.
Az orosz külügyminisztérium vasárnapi állásfoglalásában egyúttal követelte Visinszkij azonnali szabadon bocsátását és az ellene felhozott vádak ejtését.
Az SZBU má...
2018-06-03 20:58:47
A KKM a Fehéroroszország-Magyarország labdarúgó mérkőzésre utazókat figyelmezteti
...
A konzuli szolgálat honlapján csütörtökön közzétett figyelmeztetésben azt írják: a mérkőzés helyszíne az OSK Brestskiy Stadion. A helyszínig közúton Budapestről mintegy 780 kilométer a távolság. Célszerű Szlovákián és Lengyelországon keresztül utazni, mivel Breszt közvetlenül a lengyel-fehérorosz határ mellett helyezkedik el.
A határátlépés Terespol/Brest átkelőnél java...
2018-05-03 12:51:49
A KKM a Balin tartózkodó magyarokat figyelmezteti
... aktivitási szintje miatt hármas fokozatú készültségi szint van érvényben. A kráter 6, északkeleti, délkeleti és délnyugati irányban 7,5 kilométer sugarú körzete le van zárva. A konzuli szolgálat azt kéri a környéken tartózkodó magyaroktól, hogy a térséget átmenetileg kerüljék el.
Az Agung vulkán szombat este egy alkalommal, majd vasárnap háromszor is kitört, a keletkezett ham...
2017-11-29 12:22:31
A törökországi amerikai képviseletek "korlátozott mértékben", de ismét kiállítanak vízumot
...
A Dogan török hírügynökség beszámolójaszerint az amerikai nagykövetség vízuminformációs szolgálata e-mailben sorra válaszol a török kérelmekre.A Takvim török napilap török külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva közölte: a washingtoni döntés következtében Ankara hasonló lépést tehet és részben újraindíthatja a vízumkiadásokat az amerikai állampolgárok számára.
Az Egyes...
2017-11-06 17:03:47
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Konzuli Szolgálat, Viktorija Szkripal, Szergej Szkripalt, Alekszandr Litvinyenkót, Szövetségi Biztonsági Szolgálat, Menczer Tamás, Központi Hírszerző Ügynökséggel, Distribution Center, Brestskiy Stadion, Célszerű Szlovákián, volt kettős, konzuli szolgálat, orosz energiaipari, magyar szurkolóknak, magyar szurkolókat, orosz újságírónő, törökországi amerikai, orosz Szövetségi, brit hatóságok, figyelmet arra, honlapon tájékozódni, egyes országokról, veszélyes vagy, államtitkár elmondta, görögországi erdőtűznek, görög erdőtüzekkel, athéni magyar, illetékes görög, cégnél annyit, román kémszolgálat, amerikai Központi, felvilágosítás szerint, vb-re érkezők, sportesemény idején, mérkőzésre szóló, szurkolói igazolványok, adott országban, szurkolói igazolványo, kiutazó szurkolókat, szolgálat ellen, ellene felhozott, mérkőzés helyszíne, helyszínig közúton, határátlépés Terespol, környéken tartózkodó, térséget átmenetileg, amerikai nagykövetség, török kérelmekre, washingtoni döntés, amerikai állampolgárok,
© 2013 TVN.HU Kft.