Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Spanyol miniszterelnök-helyettes: humanitárius vészhelyzet előtt álltunk
... országban, és azt mondta, hogy az Afrikához közelebb eső Máltára kell mennie. Ezt azonban Valletta is elutasította, arra hivatkozva, hogy a szombati mentőakció az olasz hatóságok koordinációjával zajlott. Olaszország azonban szeretné csökkenteni a partjaihoz érkező migránsok számát. Végül a spanyol kormányfő hétfőn felajánlotta a menedékkérők befogadását.

A hajó fedélze...
2018-06-12 17:33:04
Illegális bevándorlás - Szijjártó telefonon egyeztetett az olasz belügyminiszterrel
... országban...
2018-06-12 09:31:15
Hódmezővásárhely 3+2 legfontosabb üzenete Orbánnak és az Orb
... hatalmasra nőtt. A többség el akarja küldeni a picsába Orbánt és bandáját, nektek is ezen kell dolgoznotok jó, akár külsős jelöltekkel. Mostantól biztos, amit mi eddig is toltunk: ügyes koordinációjával van esély és aki ebből kimarad, az Viktor szekerét tolja. Hahó, LMP!

2. Régóta megy kommentekben a rinya, hogy mit fog ez a színes társaság csinálni, ha leváltja Viktort...
2018-03-06 19:18:24
Az újrahasznosításra hívja fel a figyelmet a Világítástechnikai Társaság pályázata
... Minisztérium (FM) támogatta 2,2 millió forinttal.

Kovács Béla, az e-hulladékok szervezett gyűjtésének és hasznosításának koordinációjával foglalkozó Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy európai uniós előírás és kormányrendelet is szabályozza az elektronikai, a világítástechnikai te...
2018-01-17 14:23:44
Kulturális örökség napjai - Újabb elemek a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékén
... tudás, a gyakorlat, a kifejezésmódok megőrzése, a közösségek identitásának megerősítése és a kulturális sokszínűség elismerése. A szellemi kulturális örökség szakmai feladatainak koordinációjával az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóságát bízta meg.
Az egyezmény magyarországi végrehajtásának fo...
2017-09-15 12:02:25
Folytatódik a Szigetvár-turbéki Szulejmán-sírkomplexum feltárása
... határozat döntött a feltárásban érintett ingatlanok állami tulajdonba vételéről, egyúttal gondoskodik a lelőhely tudományos kutatásának, régészeti feltárásának folytatásáról, amelynek koordinációjával a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-t (MANK) bízták meg.
A dokumentum rögzítette: a kormány elismeri a Szigetvár-turbéki szőlőhegyen azonosított kulturális örökség...
2017-08-28 12:32:37
Az emberiség kulturális örökségének része lehet a turbéki Szulejmán-sírkomplexum a kutatásvezető szerint
... határozat döntött a feltárásban érintett ingatlanok állami tulajdonba vételéről, egyúttal gondoskodik a lelőhely tudományos kutatásának, régészeti feltárásának folytatásáról, amelynek koordinációjával a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-t (MANK) bízta meg.
A dokumentum rögzítette: a kormány elismeri a Szigetvár-turbéki szőlőhegyen azonosított kulturális örökség...
2017-07-04 12:12:32
Mintegy 16 milliárd forint támogatás Bács-Kiskun megyében a TOP keretében
... forint. Az elmúlt évben 197 megyei pályázatot nyújtottak be, ezek közül most 127 nyert el támogatást.
Kiemelte: országos viszonylatban is egyedülálló a megyei önkormányzat koordinációjával létrejött együttműködési, támogatói rendszer, amely segítséget nyújtott a települési önkormányzatoknak a pályázatok elkészítésében.
Ennek köszönhetően várhatóan minden település olyan...
2017-05-03 10:21:56
Arany-emlékév - Még mindig komoly feladat Arany János munkájának kutatása
... bárdon, vagy akár Toldi Miklóson keresztül beszélt saját személyiségéről. Kutatása még mindig komoly feladat, művei digitalizációja jelenleg is zajlik a Magyar Tudományos Akadémia koordinációjával, a Széchényi Könyvtár közreműködésével" - fejtette ki Prőhle Gergely.
A Petőfi Irodalmi Múzeumban Önarckép álarcokban címmel nagy, komoly technikai apparátust felvonultató, látvány...
2017-03-02 10:41:54
Az újragondolt balatoni fejlesztési tervek 367 milliárd forintról szólnak
... nem vette el, azt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kezébe adta, hogy vizsgálja felül, a tervezett célok beilleszthetőek-e az egységes turisztikai stratégiába.
Az MTÜ koordinációjával és a szakmai szervezetek bevonásával tekintették és vizsgálták át a balatoni turisztikai koncepciókat. A korábbi balatoni fejlesztési kormányhatározatban szereplő konstrukciók közül van ami ...
2016-12-09 18:46:10
1 2 3 4 
Címkék: Világítástechnikai Társaság, Szigetvár-turbéki Szulejmán-sírkomplexum, Arany János, Kovács Béla, Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóságát, Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft, Toldi Miklóson, Magyar Tudományos Akadémia, Széchényi Könyvtár, Prőhle Gergely, Petőfi Irodalmi Múzeumban Önarckép, Magyar Turisztikai Ügynökség, újrahasznosításra hívja, szellemi kulturális, emberiség kulturális, kutatásvezető szerint, újragondolt balatoni, szombati mentőakció, olasz hatóságok, partjaihoz érkező, spanyol kormányfő, menedékkérők befogadását, hajó fedélze, picsába Orbánt, színes társaság, e-hulladékok szervezett, kifejezésmódok megőrzése, közösségek identitásának, kulturális sokszínűség, szentendrei Szabadtéri, egyezmény magyarországi, feltárásban érintett, lelőhely tudományos, dokumentum rögzítette, kormány elismeri, elmúlt évben, megyei önkormányzat, települési önkormányzatoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.