Regisztráció  Belépés
Zaklatási ügyek - Felmentett az etikai bizottság egy zaklatással vádolt bizottsági elnököt az orosz alsóházban
...
A testület szerint Leonyid Szluckij bizottsági elnök "célzott", "megalapozatlan" és "kitervelt", az elnökválasztási kampány idejére időzített támadások célpontjává vált, és nem sértette meg a viselkedési szabályokat. Szluckij a Vlagyimir Zsirinovszkij vezette Oroszországi Liberális-Demokrata Párt tagja.
Az etikai bizottság közölte, hogy nincsenek eszközei sem az állítás...
2018-03-21 18:21:44
Újrakezdődött a felesége feldarabolásával vádolt hentes pere Tatabányán
...
Az elsőfokú bíróságként eljáró Tatabányai Törvényszék a gyanúsítottat 2016 decemberében bizonyítottság hiányában felmentette az emberölés vádja alól. N. János 29 hónapi előzetes letartóztatás után szabadlábra került. A 13 millió forintos bűnügyi költség az állam terhe maradt.
A Győri Ítélőtábla a felmentő ítéletet megalapozatlanság és az indoklás hiánya miatt hatályon kí...
2018-03-05 11:11:24
Phjongcshang 2018 - A CAS mellett a NOB is reformra szorul az orosz jogászegyesület elnöke szerint
...
Sztyepasin Thomas Bach NOB-elnöknek arra a vasárnapibejelentésére reagált, amely szerint a bizottság annak ellenére sem hív meg Phjoncshangba 13 orosz sportolót és két edzőt, hogy a CAS felmentette őket a doppingolás vádja alól. Bach kijelentette, hogy elégedetlen a bíróság döntésével és hangot adott álláspontjának, hogy a bíróság belső reformra szorul.
Sztyepasin szeri...
2018-02-06 15:43:08
Felmentették a hűtlen kezelés vádja alól a szabolcsi kórházcsoport korábbi vezérigazgatóját
...
Toma Attila közleményében azt írta, M. Cs. vádlottat korábban az elsőfokú bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, illetve három évre eltiltotta attól, hogy gazdasági társaságokban vezetői tisztséget töltsön be.
A másodfokú bíróság az eljárás során eltérő tényállást állapított meg, amely szerint a vádlott az egészségügyi intézmény igazgatósági tagjainak egy...
2018-01-30 10:01:34
Iszapömlés - Az elsőrendű vádlott ma sem cselekedne másként, mint hét és fél éve
... tárgyalása tavaly december 11-én kezdődött, miután az előző eljárásban az első fokon eljáró Veszprémi Törvényszék 2016. január 28-án bűncselekmény hiányában a per mind a tizenöt vádlottját felmentette a halált okozó gondatlan közveszélyokozás, gondatlanságból elkövetett környezet- és természetkárosítás, valamint hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vádja alól. A törvényszék sz...
2018-01-23 17:44:00
Luxemburgi adókönnyítések - A bíróság érvénytelenítette az egyik kiszivárogtató büntetését
... ítéletének eltörlését elutasította a semmítőszék, helybehagyva a rá kiszabott 1000 eurós pénzbüntetést. A harmadik vádlottat, Edouard Perrin újságírót pedig már korábban minden vád alól felmentették.
Sajtótájékoztatóján Deltour reményét fejezte ki, hogy a mostani határozat végül a teljes felmentéséhez fog vezetni.
Jávor Benedek zöldpárti európai parlamenti képviselő a fr...
2018-01-11 16:15:09
Erdogan: "politikai puccskísérlet" egy török bankár New York-i elítélése az Irán elleni szankciók megsértése mi
... nekik - hangoztatta Erdogan.
A török állami Halkbank volt igazgató-helyettesét az amerikai ügyészek négy rendbeli összeesküvésben és egy rendbeli banki csalásban találták bűnösnek, felmentették viszont a pénzmosás vádja alól.
A török vezetés az Amerikában élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok nemzetközi hálózatát nemcsak a 2016-os puccskísérletért teszi felelőssé, de a ...
2018-01-09 12:20:25
Évértékelő - Szerbiával vitázva töltötte a 2017-es évet Bosznia-Hercegovina
... tag kezdeményezte, míg a szerb és a horvát tag egyértelműen elutasította. Bakir Izetbegovic bosnyák elnökségi tag azt szerette volna elérni, hogy a tíz évvel ezelőtti ítéletet, amely felmentette Szerbiát mint államot a boszniai Srebrenicában elkövetett népirtásban való kollektív bűnösség felelőssége alól, vizsgálják felül, és állapítsák meg a teljes állam felelősségét.
Később...
2018-01-03 07:05:13
A Nemzetközi Törvényszék ügyésze a Vojislav Seseljt felmentő ítélet visszavonását sürgeti
... egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (NT) 2016 márciusában kihirdetett elsőfokú ítéletében bizonyítékok hiányában minden vádpont alól felmentette és szabadlábra helyezte a Szerb Radikális Párt (SRS) elnökét.
A most 64 éves politikust azzal vádolták, hogy felelős a Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és a Vajdaságban 1991...
2017-12-13 17:03:43
Iszapömlés - Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben
... sértettjeinek. "Ha bármit tehettünk volna a tragédia megakadályozásáért, megtettük volna" - mondta.
Véleménye szerint korábban a Veszprémi Törvényszéken, amely az előző eljárásban első fokon felmentette az ügy vádlottjait, "teljes körű és részletes tényfeltárás történt".
A vádpontokat felolvasva azt hangsúlyozta, hogy ezek egyes elemei "mára túlhaladottak", azaz szakértő...
2017-12-11 15:23:28
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Nemzetközi Törvényszék, Vojislav Seseljt, Leonyid Szluckij, Vlagyimir Zsirinovszkij, Oroszországi Liberális-Demokrata Párt, Tatabányai Törvényszék, Győri Ítélőtábla, Sztyepasin Thomas Bach NOB-elnöknek, Toma Attila, Veszprémi Törvényszék, Edouard Perrin, Sajtótájékoztatóján Deltour, Jávor Benedek, Fethullah Gülen, Bakir Izetbegovic, Szerb Radikális Párt, Veszprémi Törvényszéken, etikai bizottság, zaklatással vádolt, orosz alsóházban, felesége feldarabolásával, orosz jogászegyesület, hűtlen kezelés, szabolcsi kórházcsoport, elsőrendű vádlott, bíróság érvénytelenítette, egyik kiszivárogtató, török bankár, 2017-es évet, megismételt elsőfokú, testület szerint, elnökválasztási kampány, viselkedési szabályokat, elsőfokú bíróságként, gyanúsítottat 2016, emberölés vádja, állam terhe, felmentő ítéletet, indoklás hiánya, bizottság annak, doppingolás vádja, bíróság döntésével, bíróság belső, elsőfokú bíróság, másodfokú bíróság, eljárás során, egészségügyi intézmény, előző eljárásban, első fokon,
© 2013 TVN.HU Kft.