Regisztráció  Belépés
Luxemburgi adókönnyítések - A bíróság érvénytelenítette az egyik kiszivárogtató büntetését
... ítéletének eltörlését elutasította a semmítőszék, helybehagyva a rá kiszabott 1000 eurós pénzbüntetést. A harmadik vádlottat, Edouard Perrin újságírót pedig már korábban minden vád alól felmentették.
Sajtótájékoztatóján Deltour reményét fejezte ki, hogy a mostani határozat végül a teljes felmentéséhez fog vezetni.
Jávor Benedek zöldpárti európai parlamenti képviselő a fr...
2018-01-11 16:15:09
Erdogan: "politikai puccskísérlet" egy török bankár New York-i elítélése az Irán elleni szankciók megsértése mi
... nekik - hangoztatta Erdogan.
A török állami Halkbank volt igazgató-helyettesét az amerikai ügyészek négy rendbeli összeesküvésben és egy rendbeli banki csalásban találták bűnösnek, felmentették viszont a pénzmosás vádja alól.
A török vezetés az Amerikában élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok nemzetközi hálózatát nemcsak a 2016-os puccskísérletért teszi felelőssé, de a ...
2018-01-09 12:20:25
Évértékelő - Szerbiával vitázva töltötte a 2017-es évet Bosznia-Hercegovina
... tag kezdeményezte, míg a szerb és a horvát tag egyértelműen elutasította. Bakir Izetbegovic bosnyák elnökségi tag azt szerette volna elérni, hogy a tíz évvel ezelőtti ítéletet, amely felmentette Szerbiát mint államot a boszniai Srebrenicában elkövetett népirtásban való kollektív bűnösség felelőssége alól, vizsgálják felül, és állapítsák meg a teljes állam felelősségét.
Később...
2018-01-03 07:05:13
A Nemzetközi Törvényszék ügyésze a Vojislav Seseljt felmentő ítélet visszavonását sürgeti
... egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (NT) 2016 márciusában kihirdetett elsőfokú ítéletében bizonyítékok hiányában minden vádpont alól felmentette és szabadlábra helyezte a Szerb Radikális Párt (SRS) elnökét.
A most 64 éves politikust azzal vádolták, hogy felelős a Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és a Vajdaságban 1991...
2017-12-13 17:03:43
Iszapömlés - Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben
... sértettjeinek. "Ha bármit tehettünk volna a tragédia megakadályozásáért, megtettük volna" - mondta.
Véleménye szerint korábban a Veszprémi Törvényszéken, amely az előző eljárásban első fokon felmentette az ügy vádlottjait, "teljes körű és részletes tényfeltárás történt".
A vádpontokat felolvasva azt hangsúlyozta, hogy ezek egyes elemei "mára túlhaladottak", azaz szakértő...
2017-12-11 15:23:28
Törölték a nemzetközi körözési listáról a koszovói miniszterelnököt
... alatt több mint háromszáz szerbet és számos, az UCK-hoz nem lojális albánt gyilkoltak meg, továbbá több mint négyszáz embert elraboltak. A hágai Nemzetközi Törvényszék azonban kétszer is felmentette a vádak alól.
Külföldi hatóságok korábban kétszer - 2015-ben Szlovéniában és idén év elején Franciaországban - fogták el a koszovói politikust a szerbiai elfogatóparancs alapján,...
2017-12-02 07:54:43
Felfüggesztett börtönbüntetés kapott az egyik legsúlyosabb franciaországi ipari katasztrófát okozó vállalat vez
... gondatlanságból elkövetett emberölés, sérülés okozása, valamint gazdasági károkozás robbanás és tűz által, továbbá a munka törvénykönyve előírásainak megsértése volt. A bíróság ugyanakkor felmentette az anyavállalatot, a Totalt és annak egykori elnök-vezérigazgatóját, Thierry Desmarest-t.
A semmitőszék 2015-ben semmissé nyilvánította az ítéletet a bíró elfogultságára hivatko...
2017-10-31 16:34:14
Felmentette a bíróság a "lepkeperben" a kokadi gazdát
...
Tatár Tímea hozzátette: a bíróság szerint a bizonyítékok nem támasztják alá, hogy a G. Ernő területén végzett beavatkozás miatt védett lepkék vagy védett növények pusztultak volna el.
A tényállás szerint a férfi 1999-ben vásárolt meg három kokadi földterületet a Kék-Kálló völgyében. A 30 hektár föld - kiemelt jelentőségű természetmegőrzési területként - a Natura 2000 há...
2017-10-30 13:23:08
Sakkozó bántalmazása - Elkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás
... rendőrnek sikerült utolérnie a sértettet, akit a földre rántott, majd járőrtársával többször ököllel megütötte, megrugdosta.
A törvényszék korábban eljáró civil tanácsa a két rendőrt felmentette a hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és a súlyos testi sértés kísérletének vádja alól. A bíróság azt megállapította, hogy a jelzés nélküli szolgálati autót vezető rendőr szán...
2017-10-16 12:43:04
Leváltották az augusztusban balesetet szenvedett amerikai hadihajó két vezető tisztjét
... okozta.
A felelősség a hajó kapitányáé és helyetteséé volt, ezért - mint azt közleményében a haditengerészet bejelentette - Alfredo Sanchez parancsnokot és Jessie Sanchez másodtisztet felmentették beosztásukból, de a későbbiekben új megbízatást kaphatnak.
A McCain ütközése egyike volt az amerikai haditengerészet elmúlt hónapokban bekövetkezett baleseteinek. Két hónappa...
2017-10-12 07:05:44
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Nemzetközi Törvényszék, Vojislav Seseljt, Edouard Perrin, Sajtótájékoztatóján Deltour, Jávor Benedek, Fethullah Gülen, Bakir Izetbegovic, Szerb Radikális Párt, Veszprémi Törvényszéken, Thierry Desmarest-t, Tatár Tímea, Alfredo Sanchez, Jessie Sanchez, bíróság érvénytelenítette, egyik kiszivárogtató, török bankár, 2017-es évet, megismételt elsőfokú, nemzetközi körözési, koszovói miniszterelnököt, egyik legsúlyosabb, kokadi gazdát, augusztusban balesetet, harmadik vádlottat, mostani határozat, teljes felmentéséhez, török állami, amerikai ügyészek, rendbeli banki, pénzmosás vádja, török vezetés, 2016-os puccskísérletért, boszniai Srebrenicában, teljes állam, előző eljárásban, vádpontokat felolvasva, hágai Nemzetközi, vádak alól, koszovói politikust, szerbiai elfogatóparancs, munka törvénykönyve, bíróság ugyanakkor, semmitőszék 2015-ben, bíró elfogultságára, bíróság szerint, tényállás szerint, férfi 1999-ben, földre rántott, törvényszék korábban, hivatalos eljárásban, súlyos testi, jelzés nélküli,
© 2013 TVN.HU Kft.