Belépés
Lepényhalfilé céklamártással
Lepényhalfilé céklamártással
Kb. 3 adag
A céklamártáshoz 3 céklát (kb. 450 g) folyó hideg víz alatt lekefélünk gyökerét kb.- 1 cm-ig levágjuk, 125 ml (1/8 I) vízzel együtt üveg- vagy kerámiatálba tesszük lefedve 700 W-tal kb. 5 percig főzzük, megfordítjuk, és lefedve 450 W-tal további 2 percig főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, héját lehúzzuk, felét apróra vágjuk. 200 ml...
2010-11-10 04:44:16
1 
Címkék: céklamártással, céklamártáshoz, lepényhalfilé, megfordítjuk, kerámiatálba, lekefélünk, leöblítjük, levágjuk, gyökerét, lehúzzuk, tesszük, további, lefedve, percig, főzzük, vágjuk, apróra, vízzel, együtt, céklát, hideg, alatt, folyó, héját, felét,
© 2013 TVN.HU Kft.