Belépés
Újabb kétéves bérmegállapodást szorgalmaz a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége
... pénztári támogatás) is a kedvezményes adózási tartományban maradjanak.
A béren kívüli juttatások társadalompol...
2018-10-10 18:01:48
Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
... közszférában dolgozók egyik érdekképviseleti szervezetének az elnöke elmondta, hogy ma Magyarországon súlyos létszámhiány van a közszolgálatban, nagyon sok a kötelezően elvárt túlóra, ugyanakkor a kormányzati oldal létszám leépítéssel fenyegetőzik. "Ha annyi betöltetlen állás van és annyi túlórára kötelezik a dolgozókat, akkor mi indokolja a létszámcsökkentést?"- tette fel a kérdé...
2018-10-10 14:31:46
Tarlós: a közvetlen választás és a fejlesztési tanács létrehozása is szerepet játszott a főpolgármester-jelölts
...
A harmadik ciklusára készülő főpolgármester erről az Orbán Viktor kormányfővel, a Fidesz elnökével tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón beszélt, ahol bejelentette: Orbán Viktor felkérésére elvállalja a jelölést és a 2019-es önkormányzati választáson való részvételt.
Tarlós István úgy fogalmazott: súlyos belső küzdelem után hozta meg döntését, jelentős megkötéseket...
2018-10-10 12:31:28
Gazdasági bizottság - Matolcsy: az alapkamat csökkentése 1600 milliárdos megtakarítást hozott
... bázisponttal, a rövid futamidejűeké 680 bázispontot csökkent.
Matolcsy György jelezte: az árstabilitás, a pénzügyi stabilitás, mint kiemelt jegybanki célok mellett az MNB támogatja a kormány gazdaságpolitikai céljait is. Ennek érdekében célzott monetáris eszközként vezette be a növekedési hitelprogramot, amely teljesítette a hozzáfűzött célokat, ezt követően a monetáris tanác...
2018-10-09 15:31:57
A belügyminiszter lemondása után Macron átalakítja a teljes francia kormányt
... elnök - akinek népszerűsége a mélypontjára süllyedt a Benalla-ügy, majd három minisztere távozása után - Edouard Philippe miniszterelnökkel együtt új lendületet szeretne adni politikájának kormánya átalakításával. A kormány tagjai többségében a civil szférából érkezett technokraták.
Míg a népszerű Nicolas Hulot környezetvédelmi miniszter távozását még elszigetelt esetnek teki...
2018-10-07 14:41:54
Babis szerint a választások eredménye nem lesz befolyással a kormánykoalícióra
...
"A Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) gyenge szereplése nem fogja befolyásolni a kormánykoalíciós együttműködést" - jelentette ki Babis vasárnapra virradóra Prágában, sajtótájékoztatón.
A cseh kormánykoalíciót az ANO és a CSSD alkotja, a kormány pedig Cseh- és Morvaország Kommunista Pártjának (KSCM) támogatásával kapott bizalmat a képviselőházban.
Andrej Babis a vál...
2018-10-07 09:21:20
Az Aradi vértanúkra emlékezünk !
... közbelépésének köszönhető.

Windischgrätz elvonulását követően bevonul Pestre, és kitünteti magát Buda

ostromában is.

Betegszabadság után, 1849. július 14-től a kormány tagja, ő az utolsó

hadügyminiszter.

Világosnál esik fogságba, 1849. október 6-án hetediknek hal hősi halált a

bitón. Maradványait az 1932-es aradi ár...
2018-10-06 13:03:55
Az MSZP feljelentést tett az elbocsátott szívsebész betegének halála miatt
... meghalt, de gyanúsított és vádlott még lehet belőle.
Közölte, a nap folyamán feljelentést tett Polt Péter legfőbb ügyésznél az ügyben ismeretlen tettes ellen.
Szerinte a Fidesz-kormány károkozása a betegellátásban bizalmatlan, rettegő betegekben és hozzátartozókban, menekülő munkaerőben, tönkrement egészségekben, gondatlanságból és hanyagságból kioltott életekben mérhető...
2018-10-05 14:51:51
Krónika 8. rész (számvevőszéki beszámoló)
... végez, és ez a választások előtt csúcsosodott ki a leginkább, amikor olyan vizsgálatokat folytatott le a számvevőszék, amire korábban nem volt példa. Az ÁSZ az ellenzéki pártokat vegzálta, a kormánypártoknál pedig mindent rendben talált - tette hozzá a képviselő.
AZ MSZP-s képviselő a Jobbik bírságolását, és a Magyar Tudományos Akadémia gazdálkodásában feltárt problémákat ho...
2018-10-02 15:23:46
Ficsak: nagy szükség van az idősek tapasztalatára és bölcsességére
... parlamenti államtitkára a Kortalanul című konferencián arról beszélt, hogy a 2010 előtti politika a társadalmi korosztályokat egymás ellen fordította, mert úgy vélekedtek, hogy nem lehet a kormányzás nyertese minden társadalmi csoport. 2010 óta a jelenlegi kormány azon dolgozik, hogy megszüntesse ezt a gyakorlatot, és egymás segítésére ösztönzi a generációkat - emelte ki.
Azt...
2018-10-02 13:01:40
1 2 3 ...................460 461 .........690 691 ..........919 920 921 
Címkék: Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, Orbán Viktor, Tarlós István, Matolcsy György, Edouard Philippe, Nicolas Hulot, Cseh Szociáldemokrata Párt, Morvaország Kommunista Pártjának, Andrej Babis, Polt Péter, Magyar Tudományos Akadémia, közvetlen választás, fejlesztési tanács, alapkamat csökkentése, belügyminiszter lemondása, teljes francia, választások eredménye, elbocsátott szívsebész, idősek tapasztalatára, kedvezményes adózási, béren kívüli, elnöke elmondta, kötelezően elvárt, kormányzati oldal, harmadik ciklusára, 2019-es önkormányzati, rövid futamidejűeké, pénzügyi stabilitás, kormány gazdaságpolitikai, növekedési hitelprogramot, hozzáfűzött célokat, monetáris tanác, mélypontjára süllyedt, kormány tagjai, civil szférából, népszerű Nicolas, kormánykoalíciós együttműködést, cseh kormánykoalíciót, kormány pedig, kormány tagja, 1932-es aradi, ügyben ismeretlen, betegellátásban bizalmatlan, választások előtt, ellenzéki pártokat, kormánypártoknál pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.