Regisztráció  Belépés
Több mint ötven törvényjavaslatról döntött a Ház a választás óta
... eddig. Az elfogadott törvények 85 százalékát a kormány nyújtotta be, azok közel fele, összesen huszonhat nemzetközi szerződések kihirdetéseit tartalmazza. A parlament a korábbi évekhez hasonlóan most is még az első félévben törvénybe foglalta a következő évi költségvetést, emellett az alaptörvény hetedik módosításáról is rendelkezett.
Az előző ciklust követően ezúttal is Rétv...
2018-07-22 15:25:19
Alapító nyilatkozat tervezet és program
... ügyekről nyitunk vitát:

Egyetért-e azzal, hogy egy népszavazással elfogadott, új Alaptörvény kellene az egypárti alkotmány helyett? A rákosista Alkotmány helyére egy hasonlóan egypárti Alaptörvény került, egyetlen ellenzéki módosító javaslatot sem fogadtak el a ,,Nemzeti Együttműködés Rendszerében", pedig a posztszocialista országok egyikében sem volt ...
2018-07-19 22:43:30
Dragnea elítélése - Román államfő: Dragneának el kell tűnnie a közéletből
... használta.
Arra az újságírói felvetésre, hogy mit fog majd tenni, ha a PSD - a tavaly januári elhíresült 13-as számú, a tömegdemonstrációk hatására visszavont kormányrendelethez hasonlóan - sürgősségi rendelettel fogja módosítani a Btk.-t, Iohannis nyíltan tüntetésre buzdította a civil társadalmat.
Szombat reggeli váratlan bejelentésére visszatérve, miszerint indulni fog...
2018-06-23 15:31:50
Illegális bevándorlás - Babis: ha Berlin és Bécs lezárja határait, Prága követni fogja példájukat
... kancellár csütörtökön Budapesten a visegrádi országok miniszterelnökeivel megtartott találkozón jelezte, hogy amennyiben Németország elkezdi a migránsok visszaküldését határairól, Ausztria is hasonlóan fog eljárni. Erre a helyzetre Csehországnak reagálnia kellene és meg kellene védenie határait.
"Ugyanolyan intézkedéseket vezetünk be, ellenőrizni fogjuk a határátkelőket és a...
2018-06-22 19:03:29
MSZP: a kormány leépíti a cafeteriát, de a miniszterek fizetését ötmillióra emeli
... "diktátornak" nevezte, a mai magyar berendezkedést pedig a 1930-as évek korporatív olasz államához hasonlította, mert szerinte az Orbán-kormány Mussolini fasiszta államának kiépítéséhez hasonlóan, minden áron szűkíteni akarja az állampolgárok, civil szerveződések, autonómiák mozgásterét.
Arra a kérdésre hogy az MSZP megyei szervezetei mennyire értenek egyet a pártelnöki és a ...
2018-06-21 16:14:47
Tallóztam
... az egyetlen extra kifizetés, amelyre számíthatnak a nyugdíjasok az év végén, hiszen a vártnál magasabb infláció következtében nyugdíjkorrekcióra is sor kerül, valamint a tavalyi évhez hasonlóan idén is kapnak Erzsébet-utalványt az arra jogosultak.

Nyugdíjkorrekció

A korrekció összege a nyugdíj nagyságától függ, egy átlagos nyugdíjas körülbelül 11 ezer forinto...
2018-06-18 13:26:02
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... menedékkérelmet nyújtottak be, míg Olaszországban csak 18 ezret, tavaly pedig Franciaországban 100 eze...
2018-06-15 20:02:53
Szijjártó Péter: új befektetőket hoz Magyarországra a keleti nyitás
... hangsúlyozta, hogy a globális kereskedelem és gazdaság változásai is felértékelik a keleti nyitást, mert a digitális forradalmat meghatározó újítások jelentős része keletről indul. Ehhez hasonlóan ma már a tőke sem csupán nyugatról áramlik keletre, hiszen egyre gyakrabban szereznek tőkeerős ázsiai vállalatok nyugati cégeket és piaci részesedést - tette hozzá.
Szijjártó Péter ...
2018-06-15 13:01:31
Gulyás: a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés
... között említette a biztonság mellett a növekedést, a családok támogatását és a teljes foglalkoztatást. Hozzátette: a növekedési kilátások nagyon jók, Magyarországon mintegy 15 éve nem volt hasonlóan reményt keltő bővülés.
Szerinte a teljes foglalkoztatás 3,8 százalékos munkanélküliség mellett reálisnak tűnik. Megjegyezte, a közgazdaságtudomány szerint 3 százalékos munkanélkül...
2018-06-14 13:41:51
Költségvetés - Folytatódnak a fejlesztések az oktatásban
... támogatást.

A Klebelsberg Központ során személyi juttatásokra eredetileg 419 milliárdot különítettek el idén, ez az összeg jövőre 431 milliárd forint lenne, míg beruházásokra az ideihez hasonlóan 9,3 milliárd forint állna rendelkezésre. A működési bevételek között 7 milliárdot irányoztak elő.
A köznevelési célú humánszolgáltatásra és működési támogatásra az ideire...
2018-06-13 19:42:24
1 2 3 .......................281 282 ...........421 422 ...........561 562 563 
Címkék: Szijjártó Péter, Nemzeti Együttműködés Rendszerében&#8221, Orbán-kormány Mussolini, Klebelsberg Központ, kormány leépíti, miniszterek fizetését, migránsok származási, keleti nyitás, szegényebb államoktól, uniós költségvetés, elfogadott törvények, kormány nyújtotta, korábbi évekhez, első félévben, alaptörvény hetedik, előző ciklust, népszavazással elfogadott, egypárti alkotmány, rákosista Alkotmány, hasonlóan egypárti, posztszocialista országok, újságírói felvetésre, tavaly januári, civil társadalmat, visegrádi országok, migránsok visszaküldését, helyzetre Csehországnak, 1930-as évek, kérdésre hogy, egyetlen extra, vártnál magasabb, tavalyi évhez, arra jogosultak, korrekció összege, nyugdíj nagyságától, átlagos nyugdíjas, globális kereskedelem, keleti nyitást, digitális forradalmat, biztonság mellett, családok támogatását, teljes foglalkoztatást, növekedési kilátások, teljes foglalkoztatás, összeg jövőre, ideihez hasonlóan, működési bevételek, köznevelési célú, posztszocialista,
© 2013 TVN.HU Kft.