Regisztráció  Belépés
Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot
... ha az Országgyűlés elfogadja, az adminisztráció-csökkentés mellett jövőre több százmilliárd forintot hagynak az adócsökkentések a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál.
A kormány adócsökkentési politikája jövőre is folytatódik - emelte ki Varga Mihály. Jövőre is biztosítja a kormány az Európában egyik legalacsonyabb 15 százalékos személyi jövedelemadót és a vállalk...
2018-06-19 13:52:22
Krónika 7. rész (kérdések)
...
Jobbik: mit tesz a kormány a sertéspestis megelőzéséért?
Magyar Zoltán (Jobbik) arról érdeklődött, hogy a kormányzat hogyan kíván fellépni az afrikai sertéspestis ellen. Hangsúlyozta, hogy a vírus emberre nem veszélyes, de a vadászok és az állattartók számára hatalmas kihívásokat jelent.
A válaszadó Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium államtitkára azt mondta, hogy az...
2018-06-18 19:43:06
Költségvetés - A Jobbik az MTA kutatóintézetei miatt akarja összehívatni az oktatási bizottságot
...
Ander Balázs az ügyben hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatót a szintén jobbikos Brenner Kolomannal együtt. Utóbbi az eseményen arról beszélt, hogy 2011-ben a Széll Kálmán-tervben a kormány "gyakorlatilag kimondta azt, hogy az oktatás nem termel értékeket". Brenner Koloman kérte, hogy a költségvetési javaslatnak a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteire vonatkozó ré...
2018-06-18 15:32:51
Tallóztam
... költségvetésben 24 milliárd forintot különítettek el a prémiumok kifizetésére.

A törvény alapján egyébként csak azoknak járna a nyugdíjprémium, akik már betöltötték a nyugdíjkorhatárt, a kormány azonban úgy döntött, hogy mindenki részesül belőle, aki valamilyen nyugdíjszerű ellátásban részesül. Ez közel 2,8 millió embert jelent.

Erzsébet-utalvány

A...
2018-06-18 13:26:02
Költségvetés - Az LMP gazdaságpolitikai irányváltást szorgalmaz
... rámutatott,válság esetén az emberek elsőként az új autókról mondanak le, a magyar gazdaság pedig jelentősen kitett az autóiparnak és a multiknak, emiatt nem "válságálló".
Kifogásolta, hogy a kormány nem tudta megállítani a bérválságot, a társadalom szétszakadását, és a támogatásokkal a multiknak kedvez. Bár a családi adókedvezmény ugyan emelkedik, a családi pótlék összege ki...
2018-06-15 15:01:48
Férfiak Klubja: az apák vigyék munkahelyükre a szünet első napján gyermeküket!
... Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint fontos, hogy legyenek az apaszerep fontosságát és felelősségét megmutató kezdeményezések.
A kormány igyekszik segíteni, hogy a férfiak megteremthessék a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, hogy könnyítsenek azokon a terheken, amelyeket a családoknak viselniük kell.
Elmondta: sze...
2018-06-15 12:32:16
Mindenki megnyugodhat: jövőre még többet költ a kormány pro
... 2018. 06. 14. 15:16

Mindenki megnyugodhat: jövőre még többet költ a kormány propagandára

Nem tudnak leállni, 2019-ben tovább emelkedik a kormányzati "kommunikációval és konzultációval" kapcsolatos feladatokra elkölthető pénz.

A 2018-as költségvetésben a kormányzat kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra kicsivel több mint 20 milli...
2018-06-14 20:18:08
Költségvetés - Fidesz: a szocialisták kormányon pont az ellenkezőjét tették annak, mint amiről most beszélnek
...
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség vezetője "jövőellenesnek" nevezte a szerdán benyújtott költségvetési javaslatot. Mint kifejtette: jövőre az ország "arányaiban kevesebbet fog költeni oktatásra és szakképzésre, (.) kevesebbet fog költeni egészségügyre" és jóléti kiadásokra.
A F...
2018-06-14 18:02:18
Költségvetés - MASZSZ: a kormány visszafogja a béreket
...
A MASZSZ az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében emlékeztet: a jövő évi büdzsé tervezetében átlagosan 8,8 százalékos béremeléssel számol a kormány, míg az idén ez 10,7 százalék volt.
Az érdekképviselet úgy látja, a jövő évi költségvetés tervezete még a visegrádi országok bérszintjéhez való felzárkóztatás feltételeit sem teremti meg, mert ehhez jövőre is a jöved...
2018-06-14 16:11:46
Költségvetés - MSZP-Párbeszéd: jövőellenes a 2019-re javasolt költségvetés
... sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy jövőre az ország "arányaiban kevesebbet fog költeni oktatásra és szakképzésre, (.) kevesebbet fog költeni egészségügyre" és jóléti kiadásokra. Ha egy kormány nem fektet elég pénzt az oktatásba és az egészségügybe, akkor az a kormány a jövő generációja ellen dolgozik - jelentette ki.
Közben viszont a kabinet nem sajnálja a pénzt Paks 2-r...
2018-06-14 16:02:36
1 2 3 ..............347 348 .......521 522 .......693 694 695 
Címkék: Varga Mihály, Férfiak Klubja, Magyar Zoltán, Zsigó Róbert, Ander Balázs, Brenner Kolomannal, Széll Kálmán-tervben, Brenner Koloman, Magyar Tudományos Akadémia, Tóth Bertalan, adóváltozásokról szóló, oktatási bizottságot, apák vigyék, szünet első, szocialisták kormányon, ellenkezőjét tették, kormány visszafogja, 2019-re javasolt, kormány adócsökkentési, sertéspestis megelőzéséért, kormányzat hogyan, afrikai sertéspestis, vírus emberre, állattartók számára, válaszadó Zsigó, ügyben hétfőn, szintén jobbikos, eseményen arról, költségvetési javaslatnak, prémiumok kifizetésére, törvény alapján, kormány azonban, emberek elsőként, magyar gazdaság, társadalom szétszakadását, multiknak kedvez, családi adókedvezmény, családi pótlék, apaszerep fontosságát, kormány igyekszik, férfiak megteremthessék, magánélet közötti, családoknak viselniük, kormány propagandára, 2018-as költségvetésben, kormányzat kommunikációval, nagyobbik kormánypárt, szerdán benyújtott, visegrádi országok, jövő generációja,
© 2013 TVN.HU Kft.