Regisztráció  Belépés
Beszámolt a pécsi önkormányzat adósságát vizsgáló bizottság vezetője a közgyűlésnek
... pénznyelő, van, de nincs" pécs-pogányi repülőteret, valamint szocialista városvezetés 3,1 milliárd forintos "jutalombotrányát" is.
A képviselő kitért arra, hogy a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt során létrejött intézményrendszer a gyenge helyi gazdasági környezet miatt nem fenntartható. Annak működtetéséhez évi kétmilliárd forintot biztosít a kormány.
A ...
2018-06-21 15:45:04
Orosz külügyi szóvivő: hiba volt Washington kilépése az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... bizottságot, hanem magát a világszervezetet és az azt alkotó struktúrákat is semmibe veszi. Rámutatott: mivel az Egyesült Államok tavaly év végén kilépett az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetéből (UNESCO), Moszkvát nem lepte meg a mostani döntés.
Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet szerdán jelentette be, hogy az Egyesült Államok otthagyja az ENSZ Emberi Jog...
2018-06-20 16:32:47
Illegális bevándorlás - Trump új bevándorlási törvényről egyeztet, erősödik a családok szétszakítása elleni til
... szóvivő közölte: az elnök mindkét törvényjavaslatot támogatja, de amellett foglal állást, amelyik "megoldja a családok szétválasztásának problémáját".
Közben az amerikai gazdasági és kulturális élet befolyásos szereplői egymás után szólalnak meg és követelik az illegális bevándorló családok szétszakításának megszüntetését. Az amerikai Kereskedelmi Kamara nyilatkozatban utasí...
2018-06-20 07:04:31
Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot
... tárcavezető.
Öt adófajta szűnik meg jövőre - jelentette be a pénzügyminiszter. A javaslat szerint 2019-től már nem kell senkinek 75 százalékos különadót, hitelintézeti különadót vagy kulturális adót fizetnie. A baleseti adó, és az eho (egészségügyi hozzájárulás) is megszűnik, az előbbi a biztosítási adóba, az utóbbi a szociális hozzájárulási adóba olvad. A csökkenő szociális ...
2018-06-19 13:52:22
Fővárosi Közgyűlés - Átadták Budapest díszpolgári címeit
... Kálmán teret, fonódó vi...
2018-06-19 13:13:38
Sanghaji művészek kiállítása Hudec László tiszteletére
... arculatát meghatározó 99 legfontosabb személyiség közé választották - emlékeztetett Fekete Péter, hozzátéve, arra is fontos gondolni, hogy a Hudec László által lerakott alapokra milyen új kulturális, oktatási, kereskedelmi kapcsolatokat lehet ma építeni.
Szőcs Géza miniszterelnöki főtanácsadó azt hangsúlyozta, hogy Sanghaj arculatát máig meghatározza Hudec munkássága.
Me...
2018-06-18 21:23:38
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... tematikája az e hétvégi Múzeumok éjszakáján, amit "a közgyűjteményi szakma legkreatívabb ötletbörzéjének" nevezett.
Az anyagi boldogulás mellett a családi élet részét kell képezze a kulturális élmény átélése, az együttes rácsodálkozás semmi máshoz nem hasonlító érzése - mondta.
Válaszában Rétvári Bence, a tárca államtitkára megjegyezte: a részt vevő 400 intézmény félezer...
2018-06-18 18:52:44
Krónika 1. rész (napirend előtt: MTA, kereszténység, migráció, családok)
... embereketGyurcsány Ferenc (DK) arról fejtette ki véleményét, hogy a kormány tervei szerint bekerülne az alaptörvénybe a keresztény kultúra védelme. A DK elnöke szerint a kereszténység kulturális tartalma nem válaszható el az istenhittől. Hozzátette: nem feladata az államnak, hogy a kereszténységet állami vallássá tegye, viszont alkotmányos kötelessége, hogy...
2018-06-18 15:32:21
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az M
...
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az MTA és a tudományos élet függetlenségét


Herczeg Márk tudomány június 15., péntek 13:27


Frissítés: az MTA azt kéri a kormánytól, ne kerüljön az országgyűlés elé a törvénymódosítás, ami államosítaná a kutatóintézetek költségvetését.

Csütörtökön derült ki a 2019-es költségveté...
2018-06-16 08:29:50
Több mint ezerkétszáz kárpátaljai magyar vállalkozó írt alá gazdaságfejlesztési pályázati szerződéseket Beregsz
... Hozzáfűzte, reméli, hamarosan tisztázódnak a félreértések, eloszlik minden gyanú, és az alapítvány zavartalanul folytathatja a működését.
Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke, az ukrán parlament képviselője köszönetet mondott a magyar kormánynak és a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak a Kárpátaljának nyújtott gazdaságfejlesztési támo...
2018-06-14 15:12:33
1 2 3 ..............356 357 ........535 536 .......712 713 714 
Címkék: ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Varga Mihály, Fővárosi Közgyűlés, Átadták Budapest, Hudec László, Lovász László, Európa Kulturális Fővárosa, Egyesült Államok, ENSZ Nevelésügyi, Kulturális Szervezetéből, Nikki Haley, ENSZ Emberi Jog, Kereskedelmi Kamara, Fekete Péter, Szőcs Géza, Válaszában Rétvári Bence, Gyurcsány Ferenc, Herczeg Márk, Brenzovics László, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, pécsi önkormányzat, családok szétszakítása, adóváltozásokról szóló, képviselő kitért, 2010-es Európa, gyenge helyi, mostani döntés, elnök mindkét, családok szétválasztásának, amerikai gazdasági, illegális bevándorló, amerikai Kereskedelmi, javaslat szerint, biztosítási adóba, szociális hozzájárulási, csökkenő szociális, közgyűjteményi szakma, anyagi boldogulás, családi élet, kulturális élmény, együttes rácsodálkozás, tárca államtitkára, részt vevő, kormány tervei, keresztény kultúra, kereszténység kulturális, kereszténységet állami, tudományos élet, kutatóintézetek költségvetését, 2019-es költségveté,
© 2013 TVN.HU Kft.