Regisztráció  Belépés
Horvátország utcáin százezrek ünnepelté
MODRICÉK MEZÉBEN A KORMÁNYTAGOK Horvátországban
Szerda éjjel Horvátország utcáin és terein százezrek ünnepelték, hogy labdarúgó-válogatottjuk története során először vb-döntőbe jutott, de Luka Modricék nagy menetelése már ettől függetlenül alaposan átrendezte déli szomszédunkban a lakosság életét.
A torna ideje alatt száz százalékkal emelkedett a kávézók és a fogadóirodák...
2018-07-13 16:05:00
Az Urantia könyv - 53. írás
... Fiak teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.


1. A lázadás vezetői
53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen volt...
2018-06-24 20:46:49
Illegális bevándorlás - Fidesz: óriásit fordult a politikai helyzet egész Európában
... küzdelmet, világosan kell beszélni a valóságról, és figyelni kell az emberek reakcióit. Elmondása szerint a Fidesz ezt teszi, politikai sikere annak köszönhető, hogy az emberekkel együtt kormányoz. Úgy vélte, ez a megoldás az unió számára is "hasznos és üdvös" lehet.
Kitért arra is, hogy meg kell nevezni azokat, akik mást akarnak, ez a Soros-hálózat, amely Brüsszelben is jele...
2018-06-22 21:03:05
Szijjártó Beregszászon: a kárpátaljai magyar nemzeti közösséget mindig erőforrásnak tekintettük
...

A hagyományosan a beregszászi református templomban tartott rendezvényen mondott köszöntőjében Szijjártó Péter köszönetét fejezte ki az ukrán kormány két tagjának, Pavlo Klimkin külügyminiszternek és Lilija Hrinevics oktatási miniszternek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a Rákóczi főiskola diplomaátadó ünnepségét. Hozzátette, jelenlétüknek a szimbolikuson túlmutató jel...
2018-06-22 12:52:05
Semjén: a nemzetpolitika nagy sikere a Kőrösi Csoma- és a Petőfi-program
...
A kormányfő nemzetpolitikáért felelős helyettese a két program 2017/2018-as szakaszának záró rendezvényén kiemelte: a diaszpóra magyarságát felkaroló Kőrösi Csoma Sándor-programot öt éve, a szórványmagyarságot segítő Petőfi Sándor-programot három éve indították útjára, és mára minden "olajozottan és cizelláltan" működik.
Semjén Zsolt kitért arra, hogy a korábbi kormányo...
2018-06-19 10:11:07
A magyar lelket már megette a félelem?
... az, hogy jó lenne visszakerülni a Kádár-kori biztonságba, kiszámíthatóságba. Nem is véletlen, hogy a közhelyek szerint is a politikai pártok csak ígérgetnek, pozitív képet festenek leendő kormányukról, ezzel talán pont azt a megszépült emlékű kádári kiszámíthatóságot ígérve, amitől elvileg egyre távolodunk.

Fotó: Harmati András/alfahir.hu

Mégis, az Orbán-korm...
2018-06-16 08:45:12
Budavári Palotakoncertek az Oroszlános udvarban
... és a 2017-es adatokat összehasonlítva 2 millióval többen váltanak színházjegyet, mint tíz évvel ezelőtt, 4,5 millióról 6,7 millióra nőtt a színházlátogatók száma. A nyári programokat a kormány is támogatja - mondta az államtitkár, példaként említve a fesztiválkeret háromszorosára emelését három év alatt.
Nacsa Olivér, a rendezvény egyik producere kiemelte, hogy az idén hatodi...
2018-06-13 18:42:13
Levelezik a NER-értelmiség:
... Rádió szerkesztőjeként és üzemi tanácsa tagjaként is közfeladatot látott el a '80-as évek második felétől. De közszereplő volt az elmúlt évtized Magyarországán is. A Boross-kormány idején a teljes elnöki jogkörrel felruházott Magyar Rádió-alelnök, Csúcs László hivatalos tanácsadója volt, majd a Magyar Rádió Rt. kuratóriumi tagja a Horn-kormány alatt, az Orbán-korsza...
2018-06-10 09:26:58
Nincs Cím
... valóságáról.
Gróf Andrássy Gyula, akkori magyar miniszterelnök, a bécsi orosz nagykövetség útján csakugyan tett is lépéseket, hogy puhatolózzanak Szibériában Petőfi után.
Sándor cár a szibériai kormányzóságoknak szigorú rendeletben hagyta meg, nézzenek utána, vajon vannak-e magyarok Szibériában?
Így indult meg a vizsgálat, amelynek bámulatos eredménye lett.
...
2018-06-09 13:54:18
Sztáray Zoltán: A bukaresti titkos szerződés
... szerk] Az eredeti francia szöveg fordításánál elsősorban a szöveghűségre törekedtem:

ROMÁNIA SZERZŐDÉSE AZ ANTANTHATALMAKKAL

Politikai megállapodás egyrészről a kormányuktól különleges felhatalmazással bíró alulírottak:

Sir George Barclay, őfelsége Nagy-Britannia, Írország és a tengerentúli angol koronabirtokok királya, India császára által ...
2018-06-08 19:54:23
1 2 3 ...........................83 84 .............124 125 .............165 166 167 
Címkék: Szijjártó Beregszászon, Kőrösi Csoma-, Budavári Palotakoncertek, Nincs Cím, Sztáray Zoltán, MODRICÉK MEZÉBEN KORMÁNYTAGOK Horvátországban, Luka Modricék, Csillagrendszer Fejedelem, Teremtő Fiú, Szijjártó Péter, Pavlo Klimkin, Lilija Hrinevics, Kőrösi Csoma Sándor-programot, Petőfi Sándor-programot, Semjén Zsolt, Harmati András, Nacsa Olivér, Magyar Rádió-alelnök, Csúcs László, Magyar Rádió Rt, Andrássy Gyula, Szibériában Petőfi, ROMÁNIA SZERZŐDÉSE AZ ANTANTHATALMAKKAL, George Barclay, politikai helyzet, kárpátaljai magyar, nemzetpolitika nagy, magyar lelket, bukaresti titkos, lakosság életét, torna ideje, világegyetemi központokban, lázadás vezetői, helyi világegyetem, emberek reakcióit, emberekkel együtt, unió számára, beregszászi református, ukrán kormány, szimbolikuson túlmutató, kormányfő nemzetpolitikáért, diaszpóra magyarságát, korábbi kormányo, közhelyek szerint, politikai pártok, megszépült emlékű, 2017-es adatokat, színházlátogatók száma, nyári programokat, fesztiválkeret háromszorosára,
© 2013 TVN.HU Kft.