Regisztráció  Belépés
Megállítható-e a népességfogyás?
... ország előtt álló legfontosabb probléma a népességfogyás, amit sürgősen meg kell állítani. Hasonló kijelentéseket a Jobbiktól is hallottunk korábban, sőt a Fidesztől is. Sietek leszögezni: teljesen egyetértek, én is úgy gondolom, a magyarság számára ez az elsőrendű sorskérdés. Azonban aki A-t mond, mondjon B-t is. Vagyis kertelés nélkül ki kell mondani azt is, milyen kemény és nép...
2018-09-25 21:11:54
Bukaresti német nagykövet: az egész román kormánynak el kellene határolódnia a németellenes gyalázkodástól
... idézte.
Kijelentette: a kisebbségek a híd szerepét töltik be Románia és az anyaországaik között. Megemlítette: a német kisebbség megtisztelőnek érezte ezt a hídszerepet. "Éppen ezért teljesen megengedhetetlenek azok a gyalázkodó kijelentések, amelyeket magas rangú politikusok a német kisebbségre nézve tettek" - idézte a Mediafax a nagykövetet.
Cord Meier-Klodt hozzátet...
2018-09-24 19:44:10
Merkel: a kormánypártok túl sokat foglalkoztak önmagukkal, ezen változtatni kell
... a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője, Hans-Georg Maassen ügyében első próbálkozásra helytelen döntést hoztak, mert nem vették figyelembe kellőképpen, hogy "mi mozgatja teljesen jogosan az embereket, amikor előléptetésről hallanak".
"Nagyon sajnálom, hogy ez megtörténhetett" - mondta Angela Merkel. A döntést felülvizsgálták és megváltoztatták, és a kormány ezen...
2018-09-24 12:23:14
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... meglepetés és egyben érdem számomra. Arra kért, hogy adjam meg a kapcsolattartási adataimat, hogy bővebben is megbeszéljük a helyzetet, mert a jelen beszélgetésünk után, a tények hallatán teljesen összezavarodott, elveszett. Bevallotta, hogy tévedett Orbán miniszterelnökkel és a kormányzattal kapcsolatban.

Kezet ráztunk tiszteletteljesen, majd az aktivista társai is elk...
2018-09-22 22:03:29
Jobbik: Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez!
... hozzátette, a megoldást az európai ügyészséghez történő csatlakozás jelentené, amelyne...
2018-09-22 12:33:34
Matolcsy: kilenc szellemi műhely működik majd a "bölcs várban"
...
A jegybank elnöke megnyitó beszédében hangsúlyozta: "jelképes téren, jelképes helyen, jelképes időben" adták át a korábban már majdnem teljesen lerombolt épületet.
Az épület is azt jelképezi, hogy Magyarország 2010 után megtalálta helyét a világban, Kelet és Nyugat között jelképes hídfőállást teremtett - mutatott rá Matolcsy György.
Palkovics László innovációs és te...
2018-09-21 17:29:23
A francia elnök újabb gesztus tett az algériai háborút követő sérelmek helyrehozatalára
... besorozott katona előtti tisztelgéstől az 1961-ben Párizsban lemészárolt algériai tüntetők tiszteletére állított emléktábla 2001-es felavatásáig. A megbékélés időszaka azonban még nem jött el teljesen, miután az algériai háború a mai napig megosztja a francia társadalmat.
Az emlékezés egyik fájdalmas pontja a márciusi fegyverszünet és a függetlenség július 5-i kikiáltása közö...
2018-09-21 16:08:32
A Paktum
...
[19] Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.
[20] Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.
*
A fenti jegyzetet még 2007. szeptember 21-én kaptam az egyik - hazamentő médiás...
2018-09-20 13:36:06
Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
... állampolgárságért".

A prozak.info kárpátaljai hírportál szerint a magyar diplomáciai kirendeltségen készült videót professzionális rejtett kamerával vették fel. Hozzáfűzte: "teljesen nyilvánvaló, hogy azt vagy SZBU-ügynök, vagy valaki az SZBU megrendelésére rögzítette".
A hírportál úgy véli, Magyarországnak nem fog tetszeni, hogy az ukrán hatalmi szervek ismét ny...
2018-09-19 23:06:55
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... miniszterelnöki beszédére való reagálásnak szánt otrombaságait hallgatva csak hálát adhat az ember a Magasságosnak, hogy április 8-án végre oda került, ahová való. (Illetve azért mégsem teljesen, hiszen még mindig helyet foglalhat az Országgyűlésben.) Csak rombolásra alkalmas tevékenységének persze nem nehéz meglelni szabadkőműves gyökereit.

Emlékeztetőül: április 8...
2018-09-19 22:15:04
1 2 3 ...................687 688 .........1030 1031 ..........1373 1374 1375 
Címkék: Adrien Jassogne, Cord Meier-Klodt, Hans-Georg Maassen, Angela Merkel, Matolcsy György, Palkovics László, egész román, németellenes gyalázkodástól, európai ügyészséghez, francia elnök, algériai háborút, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, magyarság számára, elsőrendű sorskérdés, anyaországaik között, német kisebbség, gyalázkodó kijelentések, német kisebbségre, szövetségi alkotmányvédelmi, döntést felülvizsgálták, kormány ezen, kapcsolattartási adataimat, jelen beszélgetésünk, tények hallatán, kormányzattal kapcsolatban, aktivista társai, jegybank elnöke, 1961-ben Párizsban, megbékélés időszaka, algériai háború, francia társadalmat, emlékezés egyik, márciusi fegyverszünet, függetlenség július, magyarországi nemzetiségek, magyar zsidóságot, második világháború, fenti jegyzetet, magyar diplomáciai, ukrán hatalmi, alkotmányvédelmi, kapcsolattartási, szabadkőművesség, helyrehozatalára, miniszterelnöki, professzionális, megtörténhetett, magyarországnak, országgyűlésben, összezavarodott,
© 2013 TVN.HU Kft.