Regisztráció  Belépés
Senki nem akarja az MTA-t állímosítani, tehát készüljünk fel
... “Hiszen ezt a forrást az MTA meg fogja kapni. Annyi változás lesz, hogy megállapodunk bizonyos nagyobb ügyekben" - fogalmazott.

Palkovics László elmondta, az MTA továbbra is önállóan dönthet kutatóintézetei finanszírozásáról és személyi kérdéseiről, a végrehajtandó projektekről és programokról. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütö...
2018-06-17 05:43:32
A magyar lelket már megette a félelem?
... számokra alapozva- utóbbi mellett döntött. Ismert, ezzel ellentétes Orbán Viktor politikája, aki három éve szinte egyik hétről a másikra vette fel a földről a migráció témáját, miközben azt továbbra sem hajlandó elismerni, hogy kivándorlási válság van.
Nem csak félünk, ki is éljük magunkat?

Már önmagában az egy nagyon érdekes kérdés, hogy a magyar társadalom miért ...
2018-06-16 08:45:12
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az M
...
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az MTA és a tudományos élet függetlenségét


Herczeg Márk tudomány június 15., péntek 13:27


Frissítés: az MTA azt kéri a kormánytól, ne kerüljön az országgyűlés elé a törvénymódosítás, ami államosítaná a kutatóintézetek költségvetését.

Csütörtökön derült ki a 2019-es költségveté...
2018-06-16 08:29:50
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
... más ellenzéki online médium.
● ...És vannak még persze, online fórumok is... (Bár, ami azt illeti, jelen fórum vonatkozásában, már csaknem 2 éve állítottam - és továbbra is állítom -, hogy a TVN.hu-t, valamelyik titkosszolgálat üzemelteti, és/vagy felügyeli...)

És igenis létezik még, a VALÓS ÉLETBEN MAGYARORSZÁGON ÉLŐ ellenzéki többség...
2018-06-15 18:59:17
MTA-ITM: egységes innovációs és tudománypolitikára van szükség
... tudós emberekből, akadémikusokból, egyetemi rektorokból álló munkacsoport felállítására tett javaslatot.
A miniszter szerint a költségvetési törvénytervezet technikai jellegű, az MTA továbbra is maga működtetheti az intézményeit, és maga döntheti el, hogy az egyes területekre szánt forrásait hogyan bontja le projektekre, kutatóintézetekre és kutatókra.
"A kormány ebbe ne...
2018-06-15 15:51:50
Költségvetés - MSZP-Párbeszéd: jövőellenes a 2019-re javasolt költségvetés
... államosítása.
Egy másik témában feltett kérdésre Tóth Bertalan azt felelte, tiszteletben tartja Kunhalmi...
2018-06-14 16:02:36
Több mint ezerkétszáz kárpátaljai magyar vállalkozó írt alá gazdaságfejlesztési pályázati szerződéseket Beregsz
... kormány által felkínált, a szülőföldön maradást segítő támogatásokra - tette hozzá.
Az államtitkár kiemelte: tapasztalatai szerint sikerült elérni a kitűzött célt, és látható, hogy továbbra is megvan a lelkesedés és elszántság a kárpátaljai magyar vállalkozók részéről. Bejelentette, hogy idén még lesz egy pályázati kiírás az Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Program ke...
2018-06-14 15:12:33
Terrorizmus - Őrizetbe vételi rekord Nagy-Britanniában
... megítélése szerint "érdemes szemmel tartani".
Sajid Javid szerint a szolgálatok nyilvántartásában 20 ezer olyan további személy szerepel, akik ellen a múltban vizsgálat folyt, és akik továbbra is veszélyt jelenthetnek.
A belügyminiszter ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az iszlamista fenyegetés mellett erősödik a jobboldali szélsőség jelentette terrorveszély is. Javid elmond...
2018-06-14 14:32:45
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
... összehasonlíthatatlanul több szövetségesünk van a kérdésben, mint volt néhány éve vagy akár néhány hónappal ezelőtt.
Gulyás Gergely azt mondta: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechanizmust, de úgy látják, ebben a küzdelemben jók az esélyek, a döntést el lehet halasztani, vagy akár meg is lehet változtatni.
...
2018-06-14 14:01:40
Felfüggesztette az Europollal való együttműködést az orosz Kaspersky Lab
... működtetését.
"Reméljük, hogy a legközelebbi jövőben fel tudjuk újítani ezt a projektet és több más közös kezdeményezést" - állt az orosz vállalat közleményében.
A Kaspersky Lab jelezte, hogy képviselői továbbra is készek találkozni az EP-képviselőkkel és válaszolni a cég üzletpolitikájára, vezetésére, szaktudására, technológiájára és módszereire vonatkozó minden kérdésr...
2018-06-14 13:42:16
1 2 3 ................772 773 ........1158 1159 ........1544 1545 1546 
Címkék: Lovász László, Európai Bizottság, Kaspersky Lab, Palkovics László, Technológiai Minisztérium, Orbán Viktor, Herczeg Márk, VALÓS ÉLETBEN MAGYARORSZÁGON ÉLŐ, Tóth Bertalan, Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Program, Sajid Javid, Gulyás Gergely, magyar lelket, diktátor mellett, 2019-re javasolt, felső határ, orosz Kaspersky, végrehajtandó projektekről, másikra vette, migráció témáját, magyar társadalom, tudományos élet, kutatóintézetek költségvetését, 2019-es költségveté, miniszter szerint, költségvetési törvénytervezet, egyes területekre, kormány ebbe, másik témában, szülőföldön maradást, államtitkár kiemelte, kitűzött célt, kárpátaljai magyar, pályázati kiírás, szolgálatok nyilvántartásában, múltban vizsgálat, belügyminiszter ugyanakkor, iszlamista fenyegetés, jobboldali szélsőség, legközelebbi jövőben, orosz vállalat, törvénymódosítás, belügyminiszter, technológiájára, titkosszolgálat, felfüggesztette, akadémikusokból, kutatóintézetei, kutatóintézetek, törvénytervezet, együttműködést,
© 2013 TVN.HU Kft.