Regisztráció  Belépés
Mi történik, ha megsünözik a kígyókat?
... hülye matekkal bizonygattok.... De mit? :D Hogy többen vagytok? Kihez képest? Mennyire vagytok egységesek? És hogy van ez, hogy az ilyesmi csak 2018-tól fontos? Nézd már vissza a kormányalakításokat 90-ig? A győztes nyert, mert a legtöbb szavazatot ő kapta. És a felhatalmazást a kormányalakításra. Kivéve 2006-ot, amikor Dávid Ibolya meghackelte a koalíciót. Ezért a 2. helyezett a...
2018-04-15 11:58:08
Választási csalás történt 8.-án?
... a Nemzeti Választási Bizottság MSZP delegáltja az ATV-nek azt mondta, eddig nem találtak visszaélésekre utaló jeleket a dokumentumokban. Karácsony Gergely, aki néhány napja még kormányalakításra készült, szerdán este, szintén az ATV-n pedig arról beszélt, szerinte becsapja magát az ellenzék, ha a választási csalásra fogja a vereséget.

"Valahogy meg kell magyarázni, hogy...
2018-04-13 12:28:04
Gaudi: Április 8. a magyarság győztes pozsonyi csatája volt
... megtisztult Fidesz és megtisztult Jobbik láthatná el. Most mindkettőnek ideje van. Az előbbi végrehajtása az európai történelem menetét alapvetően egyre inkább meghatározó, negyedszer is kormányalakítási lehetőséget szerző miniszterelnök sokak által elvárt felelőssége és feladata.

Az utóbbi tisztulás végrehajtásában mindenkinek szerepe van, aki részt vett a Jobbik mikro...
2018-04-12 23:20:39
Választási csalás történt 8.-án?
... nekik, hogy a magas részvétel=fidesz vereség. A Gergő gyerek még meg is fenyegette a köztársasági elnököt, hogy ha a fidesz nem éri el az 50%-ot, akkor nehogy nekik adjon megbízást a kormányalakításra... (Pedig eddig úgy volt, hogy a győztes párt alakíthatott kormányt, ha tudott. Egyedül, vagy koalícióban)
Aztán amikor meglett a kétharmad, döbbenet... Majd gyorsan kapták az ...
2018-04-12 09:23:24
Első fordulóban nem tudott elnököt választani az új olasz parlament
... megválasztják az új olasz parlame...
2018-03-23 15:51:38
Cseh kormányalakítás - Babis: a kormányprogram véglegesítésébe a kommunisták is bekapcsolódnak
... véglegesítéséről folyó tárgyalásokba - mondta újságíróknak Babis kedd este a Prágától nyugatra fekvő Lány kastélyban, ahol egy munkavacsora keretében tájékoztatta Milos Zeman államfőt a kormányalakítási tárgyalások menetéről.
"Az elnök állja a szavát, nem szól bele a kormányalakítási tárgyalásokba" - jegyezte meg az ügyvezető kormányfő.
Babis első, kisebbségi kormánya j...
2018-03-20 21:26:00
Orosz elnökválasztás - Kreml: a nemzetközi feszültség nem befolyásolja az orosz kormányalakítást
...
Peszkov szerint a vasárnap újraválasztott Vlagyimir Putyin elnöknek, aki hétfőn telefonhívásokat fogadott, következetes, a belső ügyekre összpontosító programja van az ország fejlesztésére. Ezzel kapcsolatban korábban utasításokat adott ki, amelynek alapján megkezdődik egy útiterv előkészítése. A szóvivő elmondta, hogy az elnök a beiktatását követően fog dönteni a kormány új ...
2018-03-19 13:41:59
Cseh kormányalakítás - Az ANO csak a szociáldemokratákkal tárgyal az új cseh koalíciós kormány megalakításáról
... kisebbségi kormánya januárban nem kapott bizalmat a parlamentben, mert a 200 tagú testületben a szavazáskor csak az ANO 78 képviselője támogatta.
Milos Zeman államfő később új kormányalakítási tárgyalásokkal bízta meg Babist, de közölte vele: miniszterelnökké csak azután nevezi ki, ha biztosítja új kormánya számára a parlamenti alsóház bizalmát.
Andrej Babis most arról ...
2018-03-17 18:02:53
Szlovák belpolitikai válság - Benyújtotta lemondását Robert Fico, Peter Pellegrinit bízta meg kormányalakítássa
... ellenzéki pártjának, a liberális Szabadság és Szolidaritásnak (SaS) a vezetője, a szlovák belpolitikai válság egyik legerősebb hangadója arra reagálva, hogy Andrej Kiska megbízta a kormányalakítással Peter Pelegrinit.
Hasonló véleményt fogalmazott meg, mint csütörtökön Andrej Kiska, aki az országban múlt héten tartott és péntekre is bejelentett kormányellenes tüntetésekre uta...
2018-03-15 16:12:08
Német kormányalakítás - Szakértő: el kell kezdeni beszélni a valós problémákról
...
A szakértőt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy szerdán megalakult Berlinben Angela Merkel német kancellár negyedik kormánya.
Pócza István elmondta: Frank-Walter Steinmeier német államfő azt a feladatot adta Merkelnek és kormányának, hogy szerezze vissza a választók bizalmát, ezt pedig Merkel úgy interpretálta, hogy "ki kell húznia a talajt" az Alternatíva Németországnak ...
2018-03-15 08:51:16
1 2 3 ................54 55 ........81 82 ........107 108 109 
Címkék: Robert Fico, Peter Pellegrinit, Dávid Ibolya, Nemzeti Választási Bizottság MSZP, Karácsony Gergely, Milos Zeman, Vlagyimir Putyin, Andrej Babis, Andrej Kiska, Peter Pelegrinit, Berlinben Angela Merkel, Pócza István, Frank-Walter Steinmeier, Alternatíva Németországnak, magyarság győztes, kormányprogram véglegesítésébe, nemzetközi feszültség, orosz kormányalakítást, valós problémákról, ilyesmi csak, győztes nyert, legtöbb szavazatot, választási csalásra, előbbi végrehajtása, európai történelem, utóbbi tisztulás, magas részvétel=fidesz, köztársasági elnököt, győztes párt, munkavacsora keretében, kormányalakítási tárgyalások, elnök állja, kormányalakítási tárgyalásokba, ügyvezető kormányfő, vasárnap újraválasztott, belső ügyekre, ország fejlesztésére, útiterv előkészítése, szóvivő elmondta, beiktatását követően, szavazáskor csak, parlamenti alsóház, liberális Szabadság, szlovák belpolitikai, országban múlt, szakértőt azzal, feladatot adta, választók bizalmát, kormányalakítást, kormányalakítási,
© 2013 TVN.HU Kft.