Regisztráció  Belépés
Július 1-től óránként 80 kilométerre csökken a sebességhatár a francia utakon
... népszerűtlenséget, ha azzal évente 300-400 életet menthet meg.
"A halottak és a sérültek számának csökkentése a francia utakon a közpolitika igazi kihívása" - fogalmazott májusban a kormányfő, aki arra is ígéretet tett, hogy a korlátozás eredményeit 2020. július 1-én megvizsgálják, s amennyiben az eredmények nem teljesítik az elvárásokat, a kormány "vállalni fogja a felelőss...
2018-06-17 17:11:52
Orbán: a migránsvitában nincs helye kompromisszumnak
... területen is fel tudja ajánlani segítségét a közös európai politikához, így jó példát tud mutatni a gazdasági reformok terén és segítséget tud nyújtani a migránsok hazaszállításához. A kormányfő a közölte: a segítséget exportálni kell és nem a gondokat kell importálni.
Hozzátette: Magyarország tanácsot is tud adni, ha van, aki kéri. Egy tanácsot kéretlenül is adunk, mert van ...
2018-06-16 19:52:05
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
...
"Európai központokat kell létrehoznunk a származási országokban, mielőtt a migránsok nekiindulnak a Földközi-tengernek" - mondta pénteken az olasz kormányfő a francia elnökkel elköltött munkaebédjüket követően tartott közös sajtótájékoztatójukon Párizsban.
Emmanuel Macron megerősítette, hogy szerinte is "a túlsó parton kellene a menekültügyi feladatokkal foglalkozó hivat...
2018-06-15 20:02:53
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... szabályozásról, az egyre súlyosabb konfliktus miatt megszakították a szövetségi parlament (Bundestag) ülését, és sajtóértesülések szerint a belügyminiszter kilátásba helyezte, hogy a kormányfő hozzájárulása nélkül valósítja meg terveit - írja az MTI.

Szabó Zsuzsanna, 2018. június 14. csütörtök, 16:48


Horst Seehofer, a bajor Keresztényszociális Unió (CS...
2018-06-14 19:48:07
Lengyel lap: Varsó fontos döntéseket fog akadályozni az EU-ban, ha nem állítják le a 7. cikk szerinti eljárást
... rendelet módosítását (...), és behúzzuk a kéziféket a sokéves költségvetési keret kapcsán is" - közölte a forrás, hozzáfűzve: "kissé olyanok leszünk, mint amilyen Orbán (Viktor magyar kormányfő). Elviselhetetlenek".
E magatartást a lap szerint Varsó a közös európai menekültügyi rendszer reformjára (Dublin IV.) vonatkozó tárgyalásokon is tanúsítani fogja az uniós tagországok ...
2018-06-14 14:11:57
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
... és 5 tagállam jelezte feltétel nélküli támogatását - jelezte a miniszter.
Azt remélik, hogy nem sikerül a bolgár elnökség kötelező kvótákat tartalmazó javaslatát az unió állam- és kormányfői csúcstalálkozóján elfogadni - mondta. Úgy látják, az erőviszonyok - többek között a politikai változásoknak, kormányváltásoknak köszönhetően - a magyar kormány álláspontjának irányába moz...
2018-06-14 14:01:40
Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
...
A mindennapi hazaszeretet az, amikor "hazánk bevon bennünket a saját bűvkörébe", ez pedig az ország megmaradását is szolgálja - hangsúlyozta a kormányfő.
Kijelentette, Európa jövőjéről az látszik, hogy csak azok az országok maradnak talpon, amelyekben jelen van a hazaszeretet.
A kormány célja, hogy 2030-ra Európa egyik legegészségesebben élő nemzete legyen a magya...
2018-06-14 13:22:01
A macedón államfő felháborodott, az ellenzék tüntetni készül az ország új neve miatt
... ellenkezésének feladásával megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások az Európai Unióval, és várhatóan a NATO is hamarosan felveszi az országot a tagjai közé. A szociáldemokrata macedón kormányfő arra kérte az ellenzéket és azokat, akik korábban ellenezték a megállapodást, hogy most támogassák azt, fogjanak össze, mert csak így lehet előrelépést elérni.
Zaevnek, Nikola Dimitr...
2018-06-13 17:12:32
Megszüntették Ukrajnában a kötelező pénztárgéphasználatot
... kellett megvenniük az eszközt, amelynek használatáért havi 200 hrivnyát (2092 forintot) is fizetniük kellett.
"Pont az ilyen dolgokért nem tisztelik az államot" - jegyezte meg a kormányfő.
Hrojszman kiemelte, hogy a kötelező pénztárgéphasználat megszüntetésével Ukrajnában a vállalatok összesen kétmilliárd hrivnyát, vagyis csaknem 21 milliárd forintot takarítanak meg....
2018-06-13 14:42:22
Macedón miniszterelnök: Észak-Macedónia lesz az ország új neve
... fogják, hogy abban már az ország új neve szerepeljen, a változások várhatóan még az idén megtörténnek.
"Innen már nincs visszaút, a megállapodás megszületett" - hangsúlyozta a macedón kormányfő, majd úgy folytatta: "itt az alkalom, amelyet bátran és merészen kell megragadni, csak ez a hazafias megoldás".
Mint mondta, a több mint két és fél évtizedes vita lezárása történ...
2018-06-12 19:43:14
1 2 3 ...............543 544 .......814 815 ........1085 1086 1087 
Címkék: Összekapott Merkel, Európai Bizottság, Megszüntették Ukrajnában, Emmanuel Macron, Szabó Zsuzsanna, Horst Seehofer, Keresztényszociális Unió, Dublin IV, Európai Unióval, Nikola Dimitr, francia utakon, migránsvitában nincs, migránsok származási, menekültek miatt, felső határ, hazaszeretet erősítését, macedón államfő, ellenzék tüntetni, sérültek számának, közpolitika igazi, korlátozás eredményeit, közös európai, gazdasági reformok, migránsok hazaszállításához, segítséget exportálni, gondokat kell, tanácsot kéretlenül, származási országokban, migránsok nekiindulnak, olasz kormányfő, francia elnökkel, túlsó parton, menekültügyi feladatokkal, egyre súlyosabb, szövetségi parlament, belügyminiszter kilátásba, kormányfő hozzájárulása, sokéves költségvetési, uniós tagországok, bolgár elnökség, unió állam-, politikai változásoknak, magyar kormány, mindennapi hazaszeretet, saját bűvkörébe, ország megmaradását, országok maradnak, kormány célja, csatlakozási tárgyalások, tagjai közé, szociáldemokrata macedón,
© 2013 TVN.HU Kft.