Belépés
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
... többet érdemelnek.
Az ellenzéki képviselő szerint Orbán Viktor már sokat elvett a budapestiektől és úgy látja, hogy már nem is ígér semmit.
Horváth Csaba megfogalmazása szerint a kormányfő ugyanakkor egyértelművé tette, hogy nem hívja vissza a főváros és Tarlós István "nyakára ültetett két helytartóját", Gulyás Gergely minisztert és Fürjes Balázst, a Budapestért és a főv...
2018-10-10 14:26:11
A francia elnök elhalasztotta a kormányátalakítást
... miniszterelnöknek alkalma lesz beszédet mondani a képviselők előtt az új kormány irányvonaláról, és egyértelművé tenni a hatalom szándékait a jövő májusi európai parlamenti választások előtt.
A kormányfő kedd reggel megjelent az elnöki hivatalban és másfél órát tárgyalt az államfővel, de egyelőre nem nyújtotta be lemondását. A találkozóról semmi nem szivárgott ki a sajtóba, d...
2018-10-10 13:01:53
Erdogan Budapesten - Orbán: Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával
...
Az Országházban tartott közös sajtótájékoztatón a kormányfő úgy fogalmazott: stabil török kormányzat, stabil Törökország az előfeltétele annak, hogy a migráció szárazföldi útvonalán ne fenyegesse Magyarországot semmilyen veszély.
Orbán Viktor az egyik legerősebb magyar nemzeti érdeknek nevezte, hogy Törökország mindig olyan erős és stabil legyen, hogy a térségben békét t...
2018-10-08 18:20:25
Az alkotmánybíróságnál panaszolta be a legfelsőbb bíróságot a román kormányfő
... módosult, hogy a két testületnek immár nincsenek hivatalból kinevezett elnökei, akik mellé további négy bírót sorsolnak ki, hanem a tanács minden tagját véletlenszerűen sorsolják ki.
A kormányfő szerint a legfelsőbb bíróság túllépte hatáskörét, és hozzátett a törvény előírásaihoz, amikor úgy döntött, hogy - erről szóló átmeneti rendelkezés híján - nem alakítja újra év közben ...
2018-10-02 15:33:41
Orosz diplomata: az orosz-izraeli kapcsolat folyamatos maradt a repülőgép-incidens után
... egy perccel a támadása előtt figyelmeztette a szíriai orosz parancsnokságot, ami megakadályozta, hogy az orosz gépet biztonságos területre navigálják.
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő kedden bejelentette: megállapodott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel arról, hogy a két ország katonai vezetői hamarosan tárgyalni fognak a szíriai műveletek koordinálásáról.
Bogdanov pént...
2018-09-28 14:50:20
Medvegyev: Abházia és Dél-Oszétia elismerése nyomán a régióban "minden világos"
... kénytelenek leszünk beavatkozni, megvédeni állampolgárainkat, megvédeni biztonságunkat, valamiképp válaszolni. Az eredmény egyszerűen az, hogy a régióban minden világos" - fogalmazott a kormányfő, aki 2008 augusztusában Oroszország elnöke volt.
Medvegyev szerint el lehetett volna kerülni a háborút, ha Miheil Szaakasvili akkori georgiai elnök nem tanúsított volna "felelőtlen,...
2018-08-07 22:54:08
Medvegyev: katasztrofális következményei lehetnek Georgia NATO-csatlakozásának
...
Georgia belépése a NATO-ba "szörnyű konfliktust provokálhat ki, nem világos, miért lenne erre szükség" - idézte Medvegyev rádióinterjúját a TASZSZ orosz hírügynökség.
Az orosz kormányfő hangot adott véleményének, miszerint a "Georgia és Dél-Oszétia közötti konfliktust" 2008-ban "meg lehetetett volna előzni", mert "nem volt elkerülhetetlen".
Medvegyev arra reagált, h...
2018-08-06 11:51:44
Illegális bevándorlás - Orbán: a határokat meg kell védeni, senkit sem szabad behozni vagy beengedni
...
"Minden megmentettnek vissza kell térnie Afrikába. Csak így akadályozhatjuk meg a tömeges haláleseteket a tengeren" - hangsúlyozta a kormányfő. Hozzátette: a bevándorláspolitika nem az Európai Unió közös feladata, ez minden tagállam nemzeti ügye.
A miniszterelnök szerint a felelősség első sorban azoké, akik útnak indulnak, de hibásak azok az európai politikusok is, akik ...
2018-07-27 12:30:02
A román ellenzék lemondatná a sertéspestises állatok megsemmisítését Auschwitzhoz hasonlító minisztert
... helyzetet, amivel a sertéstenyésztők szembesülnek.
Az ellenzék Viorica Dancila miniszterelnök lemondását is követelte, miután a korábban többször nyelvtani és protokollhibát elkövető kormányfő szerdán Montenegróban Dusko Markovic kollégájával tartott sajtótájékoztatóján összetévesztette a nyugat-balkáni ország fővárosát, Podgoricát, Koszovó fővárosával, Pristinával. A sajtótá...
2018-07-26 13:42:18
Illegális bevándorlás - Merkel: európai megoldásra van szükség, ahol ez lehetséges
... migráció kérdésének kezelésére. Reményét fejezte ki, hogy az elméletek után cselekvésről eshet szó a jövő hét második felében tervezett uniós csúcstalálkozón.
Charles Michel belga kormányfő véleménye szerint a minicsúcs résztvevői komoly haladást értek el a közös megoldás megtalálása érdekében.
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke informális migrációs és mene...
2018-06-24 20:52:18
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Erdogan Budapesten, Georgia NATO-csatlakozásának, Orbán Viktor, Horváth Csaba, Tarlós István, Gulyás Gergely, Fürjes Balázst, Benjámin Netanjahu, Vlagyimir Putyin, Miheil Szaakasvili, Európai Unió, Viorica Dancila, Montenegróban Dusko Markovic, Charles Michel, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, francia elnök, legfelsőbb bíróságot, román kormányfő, orosz-izraeli kapcsolat, román ellenzék, sertéspestises állatok, ellenzéki képviselő, kormányfő ugyanakkor, képviselők előtt, hatalom szándékait, jövő májusi, kormányfő kedd, elnöki hivatalban, találkozóról semmi, előfeltétele annak, migráció szárazföldi, egyik legerősebb, térségben békét, tanács minden, kormányfő szerint, legfelsőbb bíróság, törvény előírásaihoz, támadása előtt, szíriai orosz, orosz gépet, szíriai műveletek, eredmény egyszerűen, régióban minden, orosz kormányfő, tömeges haláleseteket, miniszterelnök szerint, felelősség első, európai politikusok, sertéstenyésztők szembesülnek, ellenzék Viorica, korábban többször, nyugat-balkáni ország,
© 2013 TVN.HU Kft.