Regisztráció  Belépés
Magyar Idők - Nyitrai: a kormányfő szándéka, hogy a társadalmi párbeszéd folyamatos legyen
...
A Magyar Idők csütörtöki számában megjelent cikkben Nyitrai Zsolt elmondta: a Fidesz mindig a párbeszédre alapozta a politikáját, ellenzékben és kormányzati pozícióban egyaránt. Már 2004-ben nemzeti petíciót intéztek a választókhoz - akkor elsősorban gazdasági, pénzügyi illetve a családok támogatását érintő kérdésekben - manapság pedig nemzeti konzultációkat folytatnak. "Ez a...
2018-06-07 15:23:34
Katalán válság - Az új katalán elnök a katalóniai állami beavatkozás megszüntetésére szólított fel
... kezdte nyilatkozatát a függetlenségpárti Torra, akit hétfőn választott meg a barcelonai parlament.
Mint mondta, elnöki beiktatását követően levélben fordul Mariano Rajoy spanyol kormányfőhöz, hogy kérje: "nevezze meg a dátumot és a helyet" egy "előzetes feltételek nélküli" találkozóra.
A katalán vezető szándéka, hogy ezen a megbeszélésen személyesen követelje az alkotmán...
2018-05-16 07:15:56
Meghátrál az új Orbán-kormány az EU elől? - Máris nyugtat Lá
... szintre.

Ugyanakkor az eurót nem tervezik bevezetni a következő négy évben. Ugyancsak nem szerepel a kormány szándékai között, hogy megakadályozza a 2021-2027-es uniós büdzsé elfogadását. A kormányfő legutóbbi rádióinterjújában utalt rá, hogy ez egyhangú szavazást igényel, ezért Magyarország megvétózhatja a döntést.

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ meghatr...
2018-05-08 20:29:05
Választás 2018 - Gyurcsány: az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást
... írásbeli kérdéssel fordult a miniszterelnökhöz, amelyben azt tudakolta, mit tesz a kormány annak érdekében, hogy megvédjék a magyar választást az orosz beavatkozástól. Szavai szerint a kormányfő nevében válaszoló Pintér Sándor belügyminiszter nem adott érdemi választ arra, hogy létezik-e ilyen kockázat és dolgoznak-e ennek elhárításán.
Gyurcsány Ferenc azt is közölte, hogy az...
2018-03-19 14:32:08
Orbán lerendelte magához Hatvanpusztára Puch Lászlót, hogy v
...


A Népszava finanszírozásáról Orbán Viktor személyesen állapodott meg Puch Lászlóval, az MSZP egykori pénztárnokával még 2016 végén.
A Népszabadság kivégzése után a kormányfő nem akarta, hogy Simicskáé legyen a legerősebb napilap.
Azóta nem késnek a fizetések, és az újság tele van állami hirdetésekkel.
,,Jött a Puch és mondta, hogy nincs ok agg...
2018-03-09 15:26:49
Szlovák belpolitikai válság - A kormánnyal szembeni bizalmatlansági indítványt terjeszt be két ellenzéki párt
...
Igor Matovic, az OLaNO vezetője az indítványt azzal indokolta, hogy a kormányfő, aki szavai szerint "eladta lelkiismeretét a maffiának", nem hajlandó felelősséget vállalni azért, hogy "Szlovákia visszatérőben van a 90-es évekbe". Matovic a kilencvenes éveket említve Vladimír Meciar kormányának idejére, a maffiára való hivatkozással pedig vélhetően azokra a közlésekre utalt, a...
2018-03-07 14:12:41
A román Transgaz megvásárolta a moldovai Vestmoldtransgazt
...
A moldáv miniszterelnök hivatalában fogadta Viorica Dancila román kormányfőt. Közös sajtótájékoztatójukon Filip közölte: a moldovai hatóságok az Eurotransgazt - amelynek egyedüli részvényese a román Transgaz - hirdették ki a moldovai állami vállalat privatizációs eljárásának nyerteseként.
A moldovai vállalat magánosítását 180 millió moldáv lejért (9 millió euró) hirdetté...
2018-02-27 17:14:22
Sütő Gábor: Hatodik levél
... társelnökeként a párt miniszterelnök-jelöltje volt, tető alá hozta a jelentételen Együtt-PM koalíciót, amely azonban még az MSZP-vel együtt is jövőtlen. Egyébként ez a divatba hozott kormányfő-jelölés, mint intézmény is ésszerűtlen, a jelöltek pedig egytől egyig széllel béleltek, felkészületlenek és azok is maradnak. Ezért veszélyes számunkra a Nemzeti Együttműködés Rendszer...
2018-02-10 20:54:10
Brexit - Theresa May: különbség lesz a Brexit előtt és után érkező EU-állampolgárok jogai között
... kiindulva tette, hogy azoknak, akik még a brit EU-tagság idején érkeznek Nagy-Britanniába, "vannak bizonyos elvárásaik" az őket megillető jövőbeni jogosultságokkal kapcsolatban.
A brit kormányfő szerint éppen ezért helyénvaló döntés volt, hogy a Brexit idején már Nagy-Britanniában tartózkodó EU-állampolgárok a brit kilépés után is folytathatják addigi életvitelüket.
Azok...
2018-02-01 07:04:11
Bukaresti kormányalakítás - Bizalmat szavazott a román parlament Viorica Dancila kormányának
... legerősebb európai gazdaságok listáján, megteremtve a feltételeit annak, hogy a fiatalok ne külföldön keressék boldogulásukat, akik pedig elmentek, azok térjenek haza - mutatott rá a kormányfő. Beszédében az infrastruktúra korszerűsítésére, a lakosság jövedelmének növelésére, és a bürokrácia visszaszorítására, a közigazgatás reformjára helyezte a hangsúlyt.
Dancila elődeihez ...
2018-01-29 17:49:57
1 2 3 .........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: Magyar Idők, Hatvanpusztára Puch Lászlót, Sütő Gábor, Theresa May, Viorica Dancila, Nyitrai Zsolt, Mariano Rajoy, Pintér Sándor, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Puch Lászlóval, Igor Matovic, Vladimír Meciar, Nemzeti Együttműködés Rendszer, kormányfő szándéka, társadalmi párbeszéd, katalóniai állami, kormánnyal szembeni, román Transgaz, moldovai Vestmoldtransgazt, román parlament, párbeszédre alapozta, családok támogatását, függetlenségpárti Torra, barcelonai parlament, katalán vezető, megbeszélésen személyesen, következő négy, kormány szándékai, 2021-2027-es uniós, kormányfő legutóbbi, kormány annak, magyar választást, orosz beavatkozástól, kormányfő nevében, legerősebb napilap, újság tele, indítványt azzal, 90-es évekbe, kilencvenes éveket, maffiára való, közlésekre utalt, moldáv miniszterelnök, moldovai hatóságok, moldovai állami, moldovai vállalat, jelentételen Együtt&#8211, divatba hozott, jelöltek pedig, brit EU-tagság, őket megillető, brit kormányfő, brit kilépés, feltételeit annak,
© 2013 TVN.HU Kft.