Belépés
Sargentini-jelentés - Bánki:A migránsok betelepítése hatalmas pénzügyi terhet jelentene
... években ez a létszám több százezres lenne. Ez azt jelentené, hogy mindez a magyar költségvetésre több ezer milliárd forintos terhet róna, a költségvetés összeomlana - összegzett.
A kormánypárti politikus kiemelte: Magyarország ezeket a terheket nem tudja és nem is akarja vállalni, a nemzeti szuverenitás része az, hogy a magyar adófizetők pénzének elköltéséről a magyar parlame...
2018-10-11 12:21:48
A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt
... le".
Hozzátette, a bevándorlási különadó éppúgy szolgálja Magyarország és Európa védelmét, mint a műszaki és a jogi határzár, a "Stop Soros" törvénycsomag, valamint az alkotmánymódosítás.
A kormánypárti képviselő úgy folytatta: az egyik szóban forgó "álcivil szervezet" a Migration Aid, amely úgy döntött, nem hajlandó megfizetni a bevándorlási különadót, ezért párttá alak...
2018-10-05 12:31:43
Krónika 4. rész (klímastratégia)
...
Áder: nincs kormánypárti vagy ellenzéki klímaváltozás
Nincs jobb- vagy baloldali, nincs kormánypárti vagy ellenzéki klímaváltozás - mondta Áder János államfő a második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia parlamenti vitáját megnyitó felszólalásában.
A köztársasági elnök rámutatott: Magyarországnak ma az oka és a lehetősége is megvan arra, hogy egy bátor, nagyratörő, ...
2018-10-02 13:02:30
Fidesz: évről évre nőnek a daganatos betegségek kezelésére szolgáló források
...
A kormánypárti politikus kifejtette: 2017-ben az erre a célra elkülönített összeg már 10 milliárd forinttal volt magasabb, mint az azt megelőző évben. Kiépítették a szervezett emlőrákszűrés rendszerét, és megalkották a nemzeti rákellenes programot, amelynek célja, hogy 2030-ig jelentős mértékben csökkentsék a daganatos megbetegedések számát - idézte fel.
Dunai Mónika a ...
2018-10-01 16:23:33
Krónika 1. rész (napirend előtt: otthonápolás, idősek, Századvég)
... éves fiú édesanyjának levelét olvasta fel, amelyben az anya arról ír, hogy az 52 ezer forintos ápolási díj nem fedezi a szükséges gyógyszerek, tápszerek és oxigén árát. Varju László a kormánypárti képviselőket arra szólította fel: nézzenek tükörbe és cselekedjenek azonnal, adják meg az otthonápolási díj emelését, vagy "szégyelljék magukat örökre".
Rétvári Bence, az Emberi Erő...
2018-10-01 14:52:48
KDNP: meg kell becsülni az időseket
... idősek is hozzájárultak, évtizedeket dolgoztak az országért, ezért rendkívül fontos, hogy a gazda...
2018-09-30 14:11:50
A vádhatóság szerint nem követett el hazaárulást Viorica Dancila román kormányfő
... április közepén Ludovic Orban, a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke tett ellenük, aki hazaárulással, államtitoksértéssel, az államfő jogkörének elbitorlásával vádolta a kormánypárti politikusokat, amiért a Dancila-kabinet az államfő tudta nélkül memorandumot fogadott el Románia izraeli nagykövetségének Jeruzsálembe költöztetéséről, és a titkos dokumentumról a nyilvánoss...
2018-09-28 19:53:57
Budaházy-ügy - Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás a Fővárosi Törvényszéken
... demokrata-kormány politikáját. A szervezet célja az is volt, hogy félelmet keltsen a lakosság egyes csoportjaiban, például Molotov-koktélos támadásokat követtek el a kormányzó pártok, illetve kormánypárti politikusok ingatlanai ellen. A vádlottak javarészt tagadták bűnösségüket.
A Fővárosi Törvényszék 2016 nyarán első fokon, nem jogerősen tizenhárom év fegyházra ítélte terro...
2018-09-28 14:31:43
Hollik: Brüsszel továbbra is Magyarországra akarja erőltetni bevándorláspárti politikáját
... is támogatott ENSZ globális migrációs csomag, és az Európai Parlament előtt fekvő bevándorláspárti javaslatok, valamint a Soros-hálózat által kiadott nyilatkozatok is - értékelt a kormánypárti politikus, hangsúlyozva: a brüsszeli elit továbbra is teljes mellszélességgel azon dolgozik, hogy ránk erőltesse bevándorláspárti politikáját.
A csata messze nem ért még véget, Magyaror...
2018-09-26 15:48:30
Fidesz: a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak!
... bevándorláspárti politikát és a saját akaratukat akarják ráerőltetni Magyarországra.
Erre a támadásra az Országgyűlésnek politikai választ kell adnia, ezért az európai ügyek bizottságának kormánypárti képviselői támogatják a határozati javaslatot - közölte.
Hangsúlyozta továbbá: az Országgyűlésnek egyértelművé kell tennie, hogy "nem hagyjuk magunkat zsarolni (...), nem h...
2018-09-24 16:27:41
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........203 204 205 
Címkék: Migration Aid, Viorica Dancila, Fővárosi Törvényszéken, Stop Soros, Áder János, Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia, Dunai Mónika, Varju László, Rétvári Bence, Emberi Erő, Ludovic Orban, Nemzeti Liberális Párt, Fővárosi Törvényszék, Európai Parlament, migránsok betelepítése, ügyészséghez fordul, daganatos betegségek, vádhatóság szerint, megismételt elsőfokú, bevándorláspárti brüsszeli, létszám több, magyar költségvetésre, költségvetés összeomlana, kormánypárti politikus, nemzeti szuverenitás, magyar adófizetők, magyar parlame, bevándorlási különadó, jogi határzár, kormánypárti képviselő, egyik szóban, bevándorlási különadót, második Nemzeti, köztársasági elnök, célra elkülönített, szervezett emlőrákszűrés, nemzeti rákellenes, daganatos megbetegedések, anya arról, szükséges gyógyszerek, kormánypárti képviselőket, jobbközép Nemzeti, államfő jogkörének, kormánypárti politikusokat, államfő tudta, titkos dokumentumról, szervezet célja, lakosság egyes, kormányzó pártok, vádlottak javarészt,
© 2013 TVN.HU Kft.