Regisztráció  Belépés
Hidvéghi: a Brüsszel által előterjesztett tervezet egy bevándorláspárti költségvetés
...
A kormánypárti politikus kifejtette: az Európai Bizottság által előterjesztett javaslattal több probléma is van, de az igazi baj az, hogy miközben kevesebb forrás jut egy sor fontos területre, csak a migráció és a brüsszeli bürokrácia támogatása nem csökken.
Rámutatott: az Európai Bizottság javaslatában árulkodó jel, hogy most már nem határvédelemről beszélnek, hanem "mi...
2018-06-15 16:12:20
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... szerint

"a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról."

A kormánypárti hozzátette azt is, "Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is."

A l...
2018-06-12 22:05:51
Illegális bevándorlás - A francia elnök elítélte az olasz kormány cinizmusát és felelőtlenségét
... amelyet végig tartani fogunk" - hangsúlyozta a kormányszóvivő.
A baloldali ellenzék kedden elítélte a francia kormány "bűnös hallgatását" az Aquarius kálváriája alatt, miközben kormánypárti képviselők is sajnálatukat fejezték ki amiatt, hogy a kormány nem lépett az elmúlt napokban.
A jobboldalon Éric Ciotti képviselő viszont azt kifogásolta, hogy hétfő este a Franciaor...
2018-06-12 16:02:22
Illegális bevándorlás - Kormánypártok: az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet
... kinyilvánított véleményével, azon ügyködnek, hogy végrehajtsák a Soros-tervet, migránsokkal akarják elárasztani Európát, Magyarországból pedig bevándorlóországot csinálnának - mondta a kormánypárti politikus.
Szólt arról is, hogy az elmúlt napokban indította el az Amnesty International az "I welcome" nevű kampányát, amelyben azért lobbizik, hogy a migrációt alapvető emberi j...
2018-06-12 15:32:10
Belügyi helyettes államtitkár: 16 EU-s tagország nem támogatja a dublini menekültügyi rendszer reformtervezetét
... baj, azzal, hogy ha egy ország áttelepítéssel akarja megoldani demográfiai, munkaerőpiaci vagy más problémáit, de ez nem lehet kötelező, meg kell őrizni ennek önkéntes jellegét.
Kormánypárti felvetésekre válaszolva elmondta: egyre többen ismerik el, hogy az EU-török megállapodás mellett, Magyarországnak is szerepe van a nyugat-balkáni útvonal lezárásában. Felidézte: 2015-ben ...
2018-06-11 12:22:08
Hazaárulással vádolnak egy Szencovot leterroristázó ukrajnai képviselőt
... nacionalista része szármára, nyilván, hős. Az idő majd a helyére teszi, hogy kinek van igaza, és kinek nincs" - fejtegette.
Kijelentésével komoly felháborodást váltott ki, egy kormánypárti képviselő a délelőtti plenáris ülésen Murajev szavai miatt össze is verekedett egy régió párti társával.
Szerhij Pasinszkij, a kisebbik kormánypárt, a Népi Front frakciójának tagja, a ...
2018-06-08 20:17:18
Krónika 8. rész (Stop Soros)
... kompromisszum árán kivívott békés kereszténység és annak mindent átható kultúrája, az abból kisarjadó, keresztényalapú politikai gondolkodás és világszemlélet - fogalmazott.
A kormánypárti politikus feltette a kérdést: Európa gyengesége lehet-e az oka annak, hogy Soros György és társai nem a világban dúló háborúk okait akarják megszüntetni, hanem Európába akarnak betelepíteni...
2018-06-05 16:42:05
Kocsis: Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be
...
A kormánypárti politikus kifejtette: az országvédelmi akcióterv keretében nyújtották be a változtatásokat és a parlamenti tervek szerint június 19-e után bármikor elfogadhatják azokat. Hozzátette: arra törekednek, hogy a teljes körű politikai vitákat lefolytassák, és mielőbb elfogadhassa a parlament ezt a két törvényt.
Kocsis Máté kiemelte: a hetedik alaptörvény módosít...
2018-06-05 12:31:19
Krónika 1. rész (nemzeti összetartozás napja, napirend előtt)
...

Nemzeti összetartozás napja
Kövér László az ülés nyitányaként megemlékezett arról, hogy 98 évvel ezelőtt írták alá a trianoni békeszerződést.
Úgy fogalmazott: a korabeli európai nagyhatalmak államunkat életképtelenségre, nemzetünket pedig az önmagától való elidegenítésre ítélték.
"Meggyőződésünk, hogy sem a bennünk mások által táplált bűntudatra, sem az...
2018-06-04 14:50:11
Pintér Sándor változatlan célokkal vezetné a Belügyminisztériumot
... érintő változtatásokat.
A kérdések alkalmával Németh Zsolt, Lezsák Sándor és Simon Miklós is gratulált Pintér Sándor eddigi munkájához, a Belügyminisztérium tevékenységét előbbi kormánypárti politikus a nyugodt erő megnyilvánulásaként írta le.
Pintér Sándor ismételt miniszteri kinevezését a honvédelmi bizottság hat igen szavazattal (Fidesz-KDNP),kettő nem nem (Jobbik é...
2018-05-14 17:44:38
1 2 3 ................101 102 ........151 152 ........201 202 203 
Címkék: Amnesty International, Stop Soros, Pintér Sándor, Európai Bizottság, Éric Ciotti, Szerhij Pasinszkij, Népi Front, Soros György, Kocsis Máté, Kövér László, Németh Zsolt, Lezsák Sándor, Simon Miklós, bevándorláspárti költségvetés, francia elnök, olasz kormány, bevándorlást támogató, dublini menekültügyi, kormánypárti politikus, brüsszeli bürokrácia, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti hozzátette, baloldali ellenzék, francia kormány, elmúlt napokban, jobboldalon Éric, migrációt alapvető, ország áttelepítéssel, nyugat-balkáni útvonal, helyére teszi, kormánypárti képviselő, délelőtti plenáris, régió párti, kisebbik kormánypárt, abból kisarjadó, világban dúló, országvédelmi akcióterv, parlamenti tervek, teljes körű, hetedik alaptörvény, ülés nyitányaként, trianoni békeszerződést, korabeli európai, önmagától való, bennünk mások, kérdések alkalmával, honvédelmi bizottság, hajléktalanságot, reformtervezetét, bevándorláspárti, felelőtlenségét, magyarországnak, változtatásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.