Regisztráció  Belépés
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... adócsökkentést jelölte meg és azt, hogy a mérsékelt közterheket mindenkinek be kell fizetnie. Szólt a minimálbér és a szakmunkás bérminimum, valamint a családtámogatások emeléséről.
A kormánypárti képviselő viszontválaszában lényegesnek nevezte, hogy a választók nem adtak lehetőséget a baloldalnak az újabb segélyosztogatásra, az államtitkár pedig kijelentette, a megfelelően k...
2018-06-18 18:52:44
Melegfelvonulást tartottak Kijevben, közben több tucat szélsőséges ellentüntetőt vettek őrizetbe
... kérték nemcsak az LMBT-közösségekhez tartozókat, hanem mindenkit, aki támogatja a szexuális kisebbségekhez tartozók jogegyenlőségét. Részt vett például támogatóként Szerhij Lescsenko kormánypárti parlamenti képviselő.
A transzparenseken egyebek mellett "szabad ország: légy önmagad!", és "a saját városomban soha senkitől nem fogok félni" feliratok voltak olvashatók.
A r...
2018-06-17 13:31:38
Végre sikerült eltalálni, hol kell kiverni a balhét
... üt elég nagyot, akkor szívlapátra váltok.

Miközben napi szinten megy az őrület, néha jó dolgokra is bukkan az ember. Például erre:

Nemcsak Simonka, de más kormánypárti polgármester sem bírja cérnával, annyit nyaggatják őket a kampányban beígért, de a fával tüzelőknél végül elmaradt 12 ezer forint miatt. Többen már levelet is írtak a Belügyminisztériumnak,...
2018-06-16 08:35:42
A keresztény kultúra védelme is bekerülhet az alaptörvénybe
... felé tett lépésként értékelte a javaslatot, Keresztes Lóránt László, az LMP képviselője pedig a keresztény kultúra kormányzati politikában való megjelenését kérte számon.

A kormánypárti képviselők, így a fideszes Bajkai István viszont azzal érvelt: a keresztényi kultúra nem hit vagy hívőség kérdése, hanem mindaz, amit a kereszténység adott a világnak. A képviselő az Eur...
2018-06-14 14:11:31
Iohannis szociáldemokrata képviselőt javasolt a román kémszolgálat élére
... azt vetette szemére, hogy nyilvános pengeváltásba keveredett Laura Codruta Kövesi korrupcióellenes (DNA) főügyésszel.
Miután Iohannist több mint másfél évig hiába kérdezgette a kormánypárti média, mikor akar végre új igazgatót jelölni a SIE élére, az államfő most azzal okozott meglepetést, hogy éppen a DNA-főügyész leváltása körüli huzavona miatt feszültté vált belpolitikai h...
2018-06-14 12:02:00
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is. (MTI)

Sajnos kénytelen...
2018-06-13 20:37:29
A francia nemzetgyűlés elfogadta a vasúti reform végleges változatát, a szenátus csütörtökön szavaz
... elengedhetetlen, mert a vasúti rendszert alapjaiban újítja meg a jobb szolgáltatás szavatolására és az SNCF megerősítésére, példa nélküli beruházásokkal".
Jean-Baptiste Djebbari kormánypárti jelentéstevő arra emlékeztetett, hogy "az SNCF átalakításával sokan megpróbálkoztak, és ez a kormány megtalálta a módját". Üdvözölte, hogy az elmúlt három hónapban a képviselők a dolgozó...
2018-06-13 20:02:52
Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok
... utolsó védőbástyái, de szinte kizártnak tartom, hogy a kétharmad bűvöletében észhez térnek a fiúk.

Pedig a független bíróságoknak köszönhető, hogy az egyik legundorítóbb kormánypárti lejáratógépezettel összefüggésben médiatörténeti ítélet született. Konkrétan Spéder Zoltán (Lázár János cimborája) ügyében, akit két évvel ezelőtt klasszikus paparazzófotókkal és manipulált...
2018-06-12 22:21:39
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... szerint

"a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról."

A kormánypárti hozzátette azt is, "Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is."

A l...
2018-06-12 22:05:51
Illegális bevándorlás - A francia elnök elítélte az olasz kormány cinizmusát és felelőtlenségét
... amelyet végig tartani fogunk" - hangsúlyozta a kormányszóvivő.
A baloldali ellenzék kedden elítélte a francia kormány "bűnös hallgatását" az Aquarius kálváriája alatt, miközben kormánypárti képviselők is sajnálatukat fejezték ki amiatt, hogy a kormány nem lépett az elmúlt napokban.
A jobboldalon Éric Ciotti képviselő viszont azt kifogásolta, hogy hétfő este a Franciaor...
2018-06-12 16:02:22
1 2 3 ....................265 266 ...........398 399 ...........530 531 532 
Címkék: Szerhij Lescsenko, Nemcsak Simonka, Keresztes Lóránt László, Bajkai István, Laura Codruta Kövesi, Miután Iohannist, Jean-Baptiste Djebbari, Konkrétan Spéder Zoltán, Lázár János, Éric Ciotti, keresztény kultúra, román kémszolgálat, szívnek szakadni, francia nemzetgyűlés, vasúti reform, szenátus csütörtökön, francia elnök, olasz kormány, mérsékelt közterheket, szakmunkás bérminimum, családtámogatások emeléséről, kormánypárti képviselő, államtitkár pedig, szexuális kisebbségekhez, transzparenseken egyebek, saját városomban, kampányban beígért, fával tüzelőknél, kormánypárti képviselők, fideszes Bajkai, keresztényi kultúra, kereszténység adott, kormánypárti média, államfő most, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, vasúti rendszert, jobb szolgáltatás, kormány megtalálta, elmúlt három, kétharmad bűvöletében, független bíróságoknak, egyik legundorítóbb, kormánypárti hozzátette, baloldali ellenzék, francia kormány, elmúlt napokban, jobboldalon Éric, korrupcióellenes, szociáldemokrata,
© 2013 TVN.HU Kft.