Regisztráció  Belépés
Semjén Zsolt: a magyar nemzet érdeke a megmaradás és a gyarapodás
...
A díj névadójáról szólva a kormánypárti politikus elmondta: ahhoz az erdélyi nemzedékhez tartozott, amelyet beárnyékolt a Ceausescu-diktatúra. Ez Lőrincz Csabát a szabadság természetének mélyebb megismerésére ösztönözte. Társaival kisebbségvédelmi politikát épített fel.
Az idei díjazott Vizi Balázs jogász, politológus, egyetemi docens, az MTA köztestületének tagja, a Nem...
2018-06-22 18:03:29
Hollik: a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot
...
A kormánypárti politikus kifejtette: csütörtökön a Soros-birodalom központja, a Nyílt Társadalom Alapítványok sajtóközleményben szólította fel az Európai Bizottságot, hogy tegyen lépéseket Magyarország ellen, amiért a parlament elfogadta a "Stop Soros" törvénycsomagot és a Magyarország megvédését szolgáló alaptörvény-módosítást.
Rá néhány órával az Európai Bizottság már...
2018-06-22 11:53:44
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, Stop Soros, kereszténység)
...

Jobbik: a kormánypártok nem akarnak konszenzust az alaptörvény-módosításkorMirkóczki Ádám (Jobbik) szerint a kormány a februárban benyújtott Stop Sorost tette az áprilisi országgyűlési választások tétjévé, de a választások után olyan új törvénycsomagot nyújtott be, amely nyomokban sem tartalmazza a civil szervezetek megregulázását. Értékelése sze...
2018-06-20 11:41:39
Hollik: az a minimum, hogy a bevándorlást segítő szervezetek különadót fizessenek
... formájában hozzájárulnak a költségekhez. Magyarország biztonságának megőrzésére a magyar kormánynak a magyar emberek adóforintjaiból nagyon sok pénzt kell költenie - fogalmazott a kormánypárti politikus, aki jelezte a Fidesz és a KDNP is támogatja majd a javaslatot.
Hollik István az adójogi változásokra vonatkozó kérdésre azt mondta: a költségvetésnek négy célt kell szolgáln...
2018-06-19 16:12:39
A katasztrófavédelmet ért informatikai támadásról is tájékozódott a nemzetbiztonsági bizottság
... még zajlik, de annyi tudható, hogy szenzitív adat nem került ki.
Vargha Tamás, a bizottság fideszes alelnöke közölte, hogy az ülésen a jövő évi költségvetésről is tárgyaltak. A kormánypárti politikus kiemelte, a "biztonságos Magyarország" költségvetésében a biztonság két fő pillérét jelentő - honvédelmi és terrorellenes - kiadások is jelentősen emelkednek.
Kifejtette, ho...
2018-06-19 13:41:49
Melegfelvonulást tartottak Kijevben, közben több tucat szélsőséges ellentüntetőt vettek őrizetbe
... kérték nemcsak az LMBT-közösségekhez tartozókat, hanem mindenkit, aki támogatja a szexuális kisebbségekhez tartozók jogegyenlőségét. Részt vett például támogatóként Szerhij Lescsenko kormánypárti parlamenti képviselő.
A transzparenseken egyebek mellett "szabad ország: légy önmagad!", és "a saját városomban soha senkitől nem fogok félni" feliratok voltak olvashatók.
A r...
2018-06-17 13:31:38
Hidvéghi: a Brüsszel által előterjesztett tervezet egy bevándorláspárti költségvetés
...
A kormánypárti politikus kifejtette: az Európai Bizottság által előterjesztett javaslattal több probléma is van, de az igazi baj az, hogy miközben kevesebb forrás jut egy sor fontos területre, csak a migráció és a brüsszeli bürokrácia támogatása nem csökken.
Rámutatott: az Európai Bizottság javaslatában árulkodó jel, hogy most már nem határvédelemről beszélnek, hanem "mi...
2018-06-15 16:12:20
Iohannis szociáldemokrata képviselőt javasolt a román kémszolgálat élére
... azt vetette szemére, hogy nyilvános pengeváltásba keveredett Laura Codruta Kövesi korrupcióellenes (DNA) főügyésszel.
Miután Iohannist több mint másfél évig hiába kérdezgette a kormánypárti média, mikor akar végre új igazgatót jelölni a SIE élére, az államfő most azzal okozott meglepetést, hogy éppen a DNA-főügyész leváltása körüli huzavona miatt feszültté vált belpolitikai h...
2018-06-14 12:02:00
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is. (MTI)

Sajnos kénytelen...
2018-06-13 20:37:29
Költségvetés - Puskás: A biztonságos növekedés költségvetése erősen eltér a 2010 előtti költségvetésektől
...
A kormánypárti politikus kifejtette: a Fidesz-kormány felelős és előrelátó költségvetési tervezése előzte meg a büdzsé tervezetének benyújtását. Az célba veszi a gazdasági növekedést, a családok támogatását, a biztonságot, és teljes foglalkoztatottságot.
Ezzel szemben a 2010 előtt, a baloldali kormányok által benyújtott költségvetésekre az alkalmatlanság és gazdasági cső...
2018-06-13 17:12:05
1 2 3 ...................242 243 ..........363 364 ..........483 484 485 
Címkék: Semjén Zsolt, Európai Bizottságot, Stop Soros, Lőrincz Csabát, Vizi Balázs, Nyílt Társadalom Alapítványok, Európai Bizottság, Mirkóczki Ádám, Stop Sorost, Hollik István, Vargha Tamás, Szerhij Lescsenko, Laura Codruta Kövesi, Miután Iohannist, magyar nemzet, bevándorlást segítő, nemzetbiztonsági bizottság, bevándorláspárti költségvetés, román kémszolgálat, szívnek szakadni, biztonságos növekedés, 2010 előtti, kormánypárti politikus, erdélyi nemzedékhez, szabadság természetének, idei díjazott, parlament elfogadta, februárban benyújtott, áprilisi országgyűlési, választások után, civil szervezetek, magyar kormánynak, magyar emberek, adójogi változásokra, költségvetésnek négy, bizottság fideszes, szexuális kisebbségekhez, transzparenseken egyebek, saját városomban, brüsszeli bürokrácia, kormánypárti média, államfő most, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti képviselő, büdzsé tervezetének, célba veszi, gazdasági növekedést, családok támogatását, 2010 előtt, baloldali kormányok,
© 2013 TVN.HU Kft.