Regisztráció  Belépés
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
... Sargetini-jelentésben foglalt kritikákra, és visszaállítanák az alkotmányosságot, az igazságszolgáltatás és a média függetlenségét, megállítanák a korrupciót.
Az MSZP elnöke a kormánypárti képviselők figyelmét arra hívta fel: nem az európai bíróságon kell megvívni a jelentéssel kapcsolatos csatát, nem az európai fórumokon kell kifogásolni a döntést, hanem a magyar Országgyűlé...
2018-09-13 16:22:09
Sargentini-jelentés - KDNP: az unió parlamentje kiállította a bizonyítványt magáról
...
A kormánypárti politikus szerint olyan szervezet mondott ítéletet, amelyik képtelen megőrizni a kontinens kultúráját, megvédeni a határait és növelni versenyképességét. Azt a tagállamot ítélték el, amelyik képes minderre - mutatott rá a KDNP frakcióvezetője.
Harrach Péter szerint nem nevezhető elegánsnak, hogy az ítélet egy fércmű alapján történt, ami a politikai hazugsá...
2018-09-12 14:03:47
Sargentini-jelentés - Sargentini: az EP-nek kötelessége fellépni a magyarországi jogsértések ellen
... el kell határolódnia a magyar kormánytól, amennyiben nem akarja minden maradék hitelességét elveszíteni.
Az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció képviseletében a lengyel kormánypárti Ryszard Legutko elfogultnak nevezte a jelentést, és kiemelte, hogy ismét egy demokratikusan megválasztott kormányt támadnak az EP-ben.
Guy Verhofstadt, a liberálisok vezetője kijelent...
2018-09-11 19:23:48
Sargentini-jelentés - Kocsis Máté: Orbán Viktor Magyarország becsületét és a magyar emberek döntéseit védte meg
... az ítélet már megvan.
Azért akarják megbélyegezni Magyarországot és a magyar embereket, mert többször és határozottan kiálltak az illegális bevándorlás ellen - hangoztatta a kormánypárti politikus.
Véleménye szerint a diskurzus megosztott volt, a bevándorláspárti politikusok vitája zajlott a bevándorlásellenes politikusokkal.
Kiemelte, az Európai Parlamentben ma m...
2018-09-11 19:03:08
Illegális bevándorlás - Egyetért a válsághelyzet meghosszabbításával a szakbizottság
... a Honvédkórházban kialakult "egészségügyi válsághelyzet" ügyét is, továbbá szintén ellenzéki kezdeményezésre tárgyaltak volna a letelepedési kötvények ügyéről is, ezeket viszont a kormánypárti többség leszavazta.
Ennek ellenére Demeter Márta és Vadai Ágnes is szóba hozta a letelepedési kötvényeket.
Kósa Lajos, a bizottság elnöke kifogásolta, hogy ezek a kérdések nincsene...
2018-09-11 14:43:03
Sargentini-jelentés - Kormánypártok: kiderül, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében!
... szóvivője úgy fogalmazott: a jelentés európai parlamenti vitáján és szavazásán megint ki fog derülni, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében vagy nem.
A kormánypárti politikus a Fidesz-KDNP frakciószövetség véleményét tolmácsolva rámutatott: az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, a Soros-birodalommal szövetkezve most egy újabb bosszúhadjáratra k...
2018-09-10 14:01:53
Leleplezték Mindszenty József szobrát Máriapócson
... és iskolák bezárásával szemben, amit a hívőknek is el kellett szenvedniük.
Mindezért cserébe a nyilasok és a kommunisták kínzatását, illetve börtöneit kapta - emlékeztetett a kormánypárti politikus. Soltész Miklós felidézve a Mindszentyről a bíróság elé állítása után 1949 februárjában, a Szabad Népben megjelent lejárató újságcikket. Azt mondta, megdöbbentőek Vásárhelyi Miklós...
2018-09-08 20:02:34
Csapó Endre : A nagy kérdés
... parlamenti választási kampány - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában - olvastuk a Magyar Hírlap szeptember 2-i számában.

A kormánypárti politikus elmondta, erre a voksolásra történő felkészülés jegyében készült a ,,hazugságoktól hemzsegő" Sargentini-jelentés, amelynek szeptember 11-re és 12-re tervezett v...
2018-09-06 23:20:02
Külföldi sajtó Magyarországról - Politico, Spiegel
... tájékozódva a médiatartalmak fogyasztója "nem tér magához a döbbenettől".
A Szászország tartománybeli Chemnitzben augusztus végén történt emberöléssel kapcsolatb...
2018-09-05 13:51:07
Tanévkezdés - Fidesz: a balliberális kormányok alatt mindig pénzelvonással, iskolák bezárásával kezdődött a tan
... százalékkal...
2018-09-03 16:13:47
1 2 3 4 ...................243 244 ..........365 366 ..........486 487 488 
Címkék: Kocsis Máté, Orbán Viktor Magyarország, Leleplezték Mindszenty József, Csapó Endre, Harrach Péter, Európai Konzervatívok, Ryszard Legutko, Európai Parlamentben, Demeter Márta, Vadai Ágnes, Kósa Lajos, Európai Parlament, Soltész Miklós, Szabad Népben, Vásárhelyi Miklós, Kossuth Rádió Vasárnapi, Magyar Hírlap, unió parlamentje, bizonyítványt magáról, magyarországi jogsértések, magyar emberek, ellenzékre Magyarország, nagy kérdés, balliberális kormányok, média függetlenségét, kormánypárti képviselők, európai bíróságon, jelentéssel kapcsolatos, európai fórumokon, magyar Országgyűlé, kormánypárti politikus, kontinens kultúráját, tagállamot ítélték, fércmű alapján, politikai hazugsá, magyar kormánytól, lengyel kormánypárti, demokratikusan megválasztott, liberálisok vezetője, magyar embereket, illegális bevándorlás, diskurzus megosztott, bevándorláspárti politikusok, letelepedési kötvények, kormánypárti többség, letelepedési kötvényeket, bizottság elnöke, kérdések nincsene, jelentés európai,
© 2013 TVN.HU Kft.