Belépés
Fölényesen győzött a parlamenti ellenzéki jelölt a Habarovszki terület kormányzóválasztásán
... Tengermelléki területen, Vlagyimir megyében és a Hakasz Köztársaságban - kellett második választási fordulót rendezni, mert egyik aspiráns sem szerzett 50 százalékot. A hivatalban lévő kormánypárti vezetőkkel szemben két kommunista és két liberális demokrata párti jelölt maradt talpon.
Vasárnap két régióban tartották meg a második fordulót. Vlagyimir megyében az Egységes Oros...
2018-09-23 22:34:52
Párbeszéd: tavasszal európai aláírásgyűjtés indulhat az alapjövedelemért
... készíttetett felmérést az alapjövedelem támogatottságáról, akkor a megkér...
2018-09-21 12:47:36
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
... a XV. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján "a visszaeső jogsértőként" beszélt László Tamásról, a jövő vasárnapi kerületi időközi polgármester-választás kormánypárti jelöltjéről.
Elmondta, László Tamás országosan és helyi politikusként is bizonyította, nem méltó és nem alkalmas arra, hogy ezt a kerületet vezesse.
A szocialista politikus felidéz...
2018-09-21 12:37:53
LMP: minden gyermek után nyújtson egyenlő oktatási támogatást az állam
... rendezni kell, hogy az érdemi munkára koncentrálhassanak. Hozzátette: ígéretet kapott, hogy a vitás ügyeket mielőbb lezárják.
Szabó Szabolcs kérdésre a Sargentini-jelentést elítélő kormánypárti országgyűlési határozati javaslatot abszurdnak nevezte, közölte ugyanakkor, hogy a frakció még nem tárgyalta azt. Kijelentette: a jelentés arról szól, hogy "megmondták Orbán Viktornak,...
2018-09-19 13:11:39
Kövér: ismét el akarják vonni a jogot, hogy megvédjük határainkat
... áldozatává válik, ez a korszak azt hozhatja, hogy a nemzeti államok szövetségeként létrehozott Európai Unió nem szolgálni, hanem kiszolgáltatni fogja az európaiakat - fejtette ki a kormánypárti politikus, aki szerint ebben a tervben nem egyesíteni, hanem felszámolni akarják az európai államokat "annak érdekében, hogy a kontinensünk emberi, természeti, gazdasági és pénzügyi erőforr...
2018-09-19 12:01:36
Varju: az EB figyelmeztette a költségvetés miatt a kormányt
... felesleges kiadások lefaragásával megtakarítható lenne ez az ös...
2018-09-18 17:08:03
Jelentős egészségügyi fejlesztéseket tervez a kormánypártok polgármesterjelöltje a XV. kerületben
... polgármesterjelölt.
Németh Angéla nyilatkozataival és tetteivel a kerület egészségügyi vezetését "megalázza", a szektorban dolgozókat elbizonytalanítja, munkájukat lebecsüli - fogalmazott a kormánypárti politikus. László Tamás szerint olyan polgármesterre van szüksége a kerületnek, akinek élő és közvetlen kapcsolata van a kormánnyal.
A Rákospalotából, Pestújhelyből és ...
2018-09-14 12:21:57
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
... Sargetini-jelentésben foglalt kritikákra, és visszaállítanák az alkotmányosságot, az igazságszolgáltatás és a média függetlenségét, megállítanák a korrupciót.
Az MSZP elnöke a kormánypárti képviselők figyelmét arra hívta fel: nem az európai bíróságon kell megvívni a jelentéssel kapcsolatos csatát, nem az európai fórumokon kell kifogásolni a döntést, hanem a magyar Országgyűlé...
2018-09-13 16:22:09
Sargentini-jelentés - KDNP: az unió parlamentje kiállította a bizonyítványt magáról
...
A kormánypárti politikus szerint olyan szervezet mondott ítéletet, amelyik képtelen megőrizni a kontinens kultúráját, megvédeni a határait és növelni versenyképességét. Azt a tagállamot ítélték el, amelyik képes minderre - mutatott rá a KDNP frakcióvezetője.
Harrach Péter szerint nem nevezhető elegánsnak, hogy az ítélet egy fércmű alapján történt, ami a politikai hazugsá...
2018-09-12 14:03:47
Sargentini-jelentés - Sargentini: az EP-nek kötelessége fellépni a magyarországi jogsértések ellen
... el kell határolódnia a magyar kormánytól, amennyiben nem akarja minden maradék hitelességét elveszíteni.
Az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció képviseletében a lengyel kormánypárti Ryszard Legutko elfogultnak nevezte a jelentést, és kiemelte, hogy ismét egy demokratikusan megválasztott kormányt támadnak az EP-ben.
Guy Verhofstadt, a liberálisok vezetője kijelent...
2018-09-11 19:23:48
1 2 3 4 5 ....................244 245 ..........367 368 ..........488 489 490 
Címkék: Hakasz Köztársaságban, Egységes Oros, László Tamásról, László Tamás, Szabó Szabolcs, Orbán Viktornak, Európai Unió, Németh Angéla, Harrach Péter, Európai Konzervatívok, Ryszard Legutko, parlamenti ellenzéki, rábízott közpénzekkel, költségvetés miatt, unió parlamentje, bizonyítványt magáról, magyarországi jogsértések, hivatalban lévő, második fordulót, alapjövedelem támogatottságáról, visszaeső jogsértőként, jövő vasárnapi, kerületet vezesse, szocialista politikus, érdemi munkára, vitás ügyeket, jelentés arról, nemzeti államok, kormánypárti politikus, európai államokat, kontinensünk emberi, kerület egészségügyi, szektorban dolgozókat, média függetlenségét, kormánypárti képviselők, európai bíróságon, jelentéssel kapcsolatos, európai fórumokon, magyar Országgyűlé, kontinens kultúráját, tagállamot ítélték, fércmű alapján, politikai hazugsá, magyar kormánytól, lengyel kormánypárti, demokratikusan megválasztott, liberálisok vezetője, alapjövedelemért, alkotmányosságot, nyilatkozataival,
© 2013 TVN.HU Kft.