Regisztráció  Belépés
Ha megkérdeznek, hazudj!
... és kommentye díj azért mégiscsak a politikai porondról hosszú és értékelhetetlen vergődés után éppen távozni készülő Harrach Neméhesek Péter elvtársnak jár, miszerint:

A kormánypártok azoknak a nyugalmával néznek a választási kampány elébe, akik mögött teljesítmény áll.

No, ez nagy igazság, Harrach úr! A KDNP minden bizonnyal elmondhatja ezt magáról, különös ...
2018-02-16 19:33:04
Juszt szerint Orbán tettei mögött mentális problémák és csal
... milliárd Ft volt, ami körülbelül 75,5%-os GDP-arányos adóssággal egyenlő. Vagyis 5.000.000.000.000-dal több!

Orbán: “Egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen. Ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak."

Valóban vannak, akik minden megszólalásukkal csak lejáratják a kormányt és sajnos az országo...
2018-02-15 17:48:46
ALJASSÁGOK, POFÁTLANSÁGOK ÉS TRÜKKÖK, AMELYEK eGY CÉLT SZOLG
... fideszes jelölt legyőzésére. Veszprémben, a független, de a baloldal által támogatott Kész Zoltánra, Tapolcán a jobbikos Rig Lajosra. Az újpesti időközin sem tudtak labdába rúgni kormánypártok. Sőt, bár nem országgyűlési, hanem polgármester-választások, de Salgótarján, és Ózd is azt mutatta meg, hogy a választók képesek kiválasztani az esélyes ellenzéki jelöltet, és ezzel padlóra ...
2018-02-14 22:50:23
MSZP-kongresszus - Karácsony: közösen kell elindítani a változást!
... demokratikus erő hosszú távú és rendszeres együttműködésére van szükség a választások után is - mondta Kunhalmi Ágnes.
A politikus szerint óriási az április választás tétje, a kormánypártok félnek, nekik ugyanis nem Magyarország jövője, hanem saját jövőjük, "saját vejük jövője, a saját lábán álló lányuk jövője" a fontos.
Kunhalmi Ágnes azt mondta, a hit, a remény és a j...
2018-02-10 16:06:06
MSZP-kongresszus - Elfogadták a választási programot
... újra építeni, új magyar köztársaságot, a negyedik magyar köztársaságot hozzák létre, "mindannyiunk közös társulását".
Az Országgyűlés alelnöke szembeállította pártja jövőképét a kormánypártok illiberális demokráciát célzó jövőképével. Szerinte ez a jövőkép "közép-európai nyelven" az urak és szolgák, a kubikosok és földesurak, a cselédek és háziurak világát jelenti.
Azt ...
2018-02-10 15:56:05
Oktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és ellenzéki pártok képviselői
... pártjuk programját. Egy szabad világot képzelnek el - mondta, és kiemelte, hogy a dokumentumban megjelenik a gondolkodásra nevelés. Megjegyezte: az Együtt hétfőn kezdeményezi, hogy a kormánypártok is vállaljanak részt egy etikai kódexben: azaz ne kampányoljanak oktatási, egészségügyi intézményekben.
Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika társelnöke úgy fogalmazott, hogy "komoly...
2018-02-05 20:13:40
A Fidesz-KDNP a "Stop Soros" mielőbbi parlamenti beterjesztését kéri a kormánytól
... szervezik a bevándorlást.
Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, ezért kéri a Fidesz-KDNP a "Stop Soros" mihamarabbi parlamenti beterjesztését - közölte.
A kormánypártok célja egyértelmű: a bevándorlást szervező, ezzel a magyarok akarata ellen dolgozó szervezetek munkáját átláthatóvá kell tenni, és jogállami keretek között, de megnehezíteni - mondta Hollik...
2018-02-04 12:11:55
IKSZ: zárják ki az MSZP-ből Simon Józsefet, léptessék vissza a Momentum pécsi elnökét!
... magyar embereknek pedig megszorításokkal és elad...
2018-02-04 07:09:13
Fidesz: a szocialistáknak bocsánatkérést kellett volna vinniük a mentőállomásra
... napokban fényképek kerültek nyilvánosságra. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, a Fidesz-KDNP-re nem számíthatnak a mentősök, hiszen a kormánypártok 2018-as választási programja úgy hangzik: folytatjuk a lopást és az egészségügy, az oktatás, valamint a szociális ellátórendszer lezüllesztését.
A Fidesz-frakció közleményében a...
2018-02-02 16:53:39
Porszívót és tisztítószereket vittek az MSZP-sek a budai mentőállomásra
... felhasználva segít a jelenlegi állapotot megszüntetni.
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerint a Fidesz-KDNP-re nem számíthatnak a mentősök, hiszen a kormánypártok 2018-as választási programja úgy hangzik: folytatjuk a lopást és az egészségügy, az oktatás, valamint a szociális ellátórendszer lezüllesztését.
A politikus azt mondta, követeli, hogy...
2018-02-02 14:33:04
1 2 3 ..........................162 163 .............244 245 .............324 325 326 
Címkék: POFÁTLANSÁGOK ÉS TRÜKKÖK, CÉLT SZOLG, Stop Soros, MSZP-ből Simon Józsefet, Harrach Neméhesek Péter, Kész Zoltánra, Kunhalmi Ágnes, Hadházy Ákos, Lehet Más, Bangóné Borbély Ildikó, választási programot, szocialistáknak bocsánatkérést, budai mentőállomásra, politikai porondról, kormánypártok azoknak, nyugalmával néznek, választási kampány, külföldről irányított, kormánypártok ellen, baloldal által, újpesti időközin, választók képesek, esélyes ellenzéki, választások után, politikus szerint, április választás, kormánypártok félnek, saját lábán, negyedik magyar, kormánypártok illiberális, szabad világot, dokumentumban megjelenik, gondolkodásra nevelés, etikai kódexben, kormánypártok célja, bevándorlást szervező, magyarok akarata, kormánypártok 2018-as, szociális ellátórendszer, jelenlegi állapotot, bevándorlóország, megszorításokkal, megszólalásukkal, tisztítószereket, együttműködésére, értékelhetetlen, szocialistáknak, lejáratókampány, szembeállította, lezüllesztését, intézményekben, beterjesztését,
© 2013 TVN.HU Kft.