Regisztráció  Belépés
Merkel: a kormánypártok túl sokat foglalkoztak önmagukkal, ezen változtatni kell
... szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás "nehéz kihívást" jelentő eredményt hozott, ami a kormányalakítás elhúzódásában is megmutatkozott.
Ezért is nagyon fontos, hogy a kormánypártok mostantól "az emberek problémáinak megoldásával" törődjenek.
Eddig túl sokat foglalkoztak saját magukkal, és a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője, Hans-Georg Maassen üg...
2018-09-24 12:23:14
Eseti bizottságot hozna létre a kilakoltatások ellen a DK
... amelyet több mint hat hónapja nem fizetnek, vagyis a következő hetekben és...
2018-09-24 11:53:30
Századvég: példátlan mértékben csökkent a német kormánypártok támogatottsága
... bűncselekménnyel külföldieket gyanúsítanak.
Né...
2018-09-24 10:01:38
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
... készült augusztus végén, egy német megölése után, a bűncselekménnyel külföldieket gyanúsítanak. Az emberölés demonstrációkhoz vezetett, amelyeken több erőszakos esemény történt.
A kormánypártok vezetői - Horst Seehofer, Andrea Nahles és Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke - vasárnap az öt nappal korábbi megállapodásukat módosították. Kedden abban ...
2018-09-23 21:44:37
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
...
Harangozó Tamás, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteken, a XV. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján "a visszaeső jogsértőként" beszélt László Tamásról, a jövő vasárnapi kerületi időközi polgármester-választás kormánypárti jelöltjéről.
Elmondta, László Tamás országosan és helyi politikusként is bizonyította, nem méltó és nem alkalm...
2018-09-21 12:37:53
A kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje szorosabb együttműködést tervez a fővárossal
...
László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke - a kerület korábbi polgármestere, volt országgyűlési képviselő - csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a kerületnek sok közös ügye van a fővárossal, amelyekben sokkal intenzívebb közreműködés szükséges.
Példaként említette az útfelújításokat, és azt mondta: küzdeni fog azért, hogy a rossz állapotban lévő, ...
2018-09-20 12:02:46
Szijjártó Péter visszautasította az ENSZ-ben szerinte Magyarországról terjesztett valótlanságokat
... dokumentumokban azt állítják, hogy e szervezetek képviselik a magyarok véleményét. "Ez nem igaz. A magyarok véleményét mi képviseljük, hiszen mi nyertük a választásokat. A jelenlegi magyar kormánypártok harmadszor nyertek kétharmados többséggel. A kormánypártok 330 ezerrel több szavazatot kaptak, mint az összes többi párt együtt" - jelentette ki Szijjártó Péter.
A külügyminis...
2018-09-19 16:45:52
Illegális bevándorlás - A Helsinki Bizottság az Ab-hez és a strasbourgi bírósághoz fordul
... közhasznú egyesület, amely az emberi méltóságot védelmezi a jog és nyilvánosság eszközével. Segítséget nyújt menekülőknek, fogvatartottaknak és hatósági erőszak áldozatainak.
A kormánypártok szerint a "Soros-hálózathoz" tartozó Helsinki Bizottság és a hozzá hasonló bevándorlást támogató szervezetek abban érdekeltek, hogy minél több migránst hozzanak be és tartsanak bent Euró...
2018-09-19 12:22:04
Fidesz: Tiszavasvárira "ráfér" a fejlődés
...
A képviselő együttműködést ajánlott a kormánypártok jelöltjeként induló Szőke Zoltánnak arra, hogy megválasztása esetén közösen fejlesszék tovább a várost, amelyre szavai szerint "ráfér" a fejlődés.
A többi polgármesterjelöltről szólva Vinnai Győző kijelentette, Badics Ildikó független jelölt valójában a Jobbik "Vona Gábor-féle irányzatának" a támogatását bírja. "Ahogy V...
2018-09-14 17:02:00
Kocsis: nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát
... Magyarország maga védi a saját határait. Az országgyűlési határozattervezet világossá teszi a magyar emberek akaratát - mondta a frakcióvezető, úgy összegezve, hogy a kormány és a kormánypártok meg fogják védeni az országot e "hazug, összehangolt támadással" szemben.
Megjegyezte: reméli, szégyellik magukat azok az ellenzéki képviselők, akik elárulták a hazájukat az EP-ben, a ...
2018-09-14 13:31:54
1 2 3 ..........................169 170 ..............254 255 .............337 338 339 
Címkék: Szijjártó Péter, Helsinki Bizottság, Hans-Georg Maassen, Horst Seehofer, Andrea Nahles, Angela Merkel, Kereszténydemokrata Unió, Harangozó Tamás, László Tamásról, László Tamás, Szőke Zoltánnak, Vinnai Győző, Badics Ildikó, Vona Gábor-féle, Ahogy, kilakoltatások ellen, német kormánypártok, alkotmányvédelmi hivatal, rábízott közpénzekkel, strasbourgi bírósághoz, határőrizet jogát, kormányalakítás elhúzódásában, kormánypártok mostantól, emberek problémáinak, szövetségi alkotmányvédelmi, következő hetekben, német megölése, bűncselekménnyel külföldieket, emberölés demonstrációkhoz, kormánypártok vezetői, ellenzéki párt, visszaeső jogsértőként, jövő vasárnapi, kerület korábbi, rossz állapotban, magyarok véleményét, jelenlegi magyar, összes többi, emberi méltóságot, kormánypártok szerint, hozzá hasonló, képviselő együttműködést, kormánypártok jelöltjeként, támogatását bírja, saját határait, országgyűlési határozattervezet, magyar emberek, ellenzéki képviselők, bűncselekménnyel, megállapodásukat,
© 2013 TVN.HU Kft.