Regisztráció  Belépés
Politikusok és mecsetek elleni tervezett merényletet egy francia szélsőjobboldali csoport, tíz ember őrizetben
... a gyanúsítottak pontosan milyen kapcsolatban álltak Logan Alexandre Nisinnal és az tisztában volt-e a merénylettervekkel, amelyek célpontjai között szerepelt Christophe Castaner kormányszóvivő és Jean-Luc Mélenchon, a radikális baloldali Lázadó Franciaország vezetője, volt elnökjelölt.
A Logan Alexandre Nisin elleni eljárást az a Aix-en-Provence-i ügyészség és a helyi csendő...
2017-10-17 20:16:57
Török puccskísérlet - Ankara újabb három hónappal, ötödször is meghosszabbította a rendkívüli állapotot
... minisztertanács és a nemzetbiztonsági tanács is a ...
2017-10-17 20:08:44
Pokolgép robbant egy rendőrségi jármű mellett a dél-törökországi Mersinben, tucatnyi sebesült
...
Az áldozatok számát a mersini főügyészség is megerősítette.
Rendőri, tűzoltó és mentőegységek érkeztek az incidens helyszínére. A sérülteket kórházba szállították. A kormányzóság közlése szerint egyikük sincs életveszélyes állapotban.
Merih Ak, az NTV tudósítója élő adásban azt mondta: a támadók egy konténerbe rejtették a robbanószerkezetet és távirányítóval hozták ...
2017-10-17 17:47:00
Katalán népszavazás - Tiltakozások Katalóniában két szakadár vezető vizsgálati őrizetbe vétele ellen
... tartottak a magasba, elénekelték a katalán himnuszt és azt skandálták: "függetlenség", "szabadság".
"A demokrácia szégyenének" nevezte a büntetőbíróság döntését Jordi Turull katalán kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint ilyet még a Franco-diktatúra idején sem tett a bíróság.
Mint mondta, a két civil szervezeti vezető ártatlan, a bíróság pedig inkomp...
2017-10-17 15:39:44
Krónika 3. rész (nemzeti felsőoktatási törvény)
... kiáltották ki Soros Györgyöt - érvelt a képviselő.
Jobbik: csak politikai hangulatkeltés folyt az egyetem ellen
Szávay István (Jobbik) azt a kérdést tette fel: Kovács Zoltán kormányszóvivőnek miért nem kellett lemondani, vagy legalább visszaadni a "jogtalan versenyelőnnyel szerzett" diplomáját? - utalt arra, hogy a kormányszóvivő a CEU-n szerzett papírt. Szerinte politi...
2017-10-17 12:22:27
Október 23. - Kormányszóvivő: Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet
... hozzátette: október 23-án "minden méltósággal és tisztelettel ünnepelni vágyó magyar embert várnak a Terror Háza Múzeumnál", ahol a miniszterelnök 15 órakor mondja el beszédét.
A kormányszóvivő kiemelte: az 1956-os megemlékezések egyik legfontosabb és meghatározó eleme, gondolata idén is a szabadság fogalma.
Ennek jegyében idén is a "Szabadság napja" szlogennel hirdetté...
2017-10-13 12:32:03
A Jobbik feljelentést tett, hogy kiderüljön, létezik-e a Soros-terv
... frakciószóvivőjét, Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnökét, Aradszki András energiaügyért felelős államtitkárt, Budai Gyula fideszes képviselőt, Kovács Zoltán kormányszóvivőt, valamint Fodor Csabát, a Nézőpont intézet ügyvezetőjét.
Mirkóczki Ádám azt is elmondta, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai, zárt ülésén megkérdezte a titko...
2017-10-12 12:02:46
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: Európa problémáit belülről kell megoldani
...
Kovács Zoltán a vita egyik legveszélyesebb elemeként említette, hogy a német uniópártok munkaerőpiaci folyamatokhoz is kötnék a beengedettek számát. A kérdés túlmutat a migráció témáján, "arról is szól, hogyan képzeljük el az Európai Unió működését, az Európai Unió jövőjét" - mondta a szóvivő.
Megjegyezte, az uniós tervezetekből, intézkedési javaslatokból és vezetői megs...
2017-10-12 08:21:03
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: Soros világképe egész Európára veszélyes
...
Kovács Zoltán azt mondta, 2015-ben csúcsára jutott a migránsok tömegeinek kontrollálatlan, megállíthatatlan beáramlása, amely kihívást jelent Európának. A tények makacs dolgok: hiába tagadják azokat egyes pártok, ha látszanak - emelte ki. Megjegyezte, ha a Jobbik ebbe a "klubba" akar belépni, "sok szerencsét kívánunk neki".
A kormány továbbra is teszi, amit eddig: felhív...
2017-10-11 21:54:33
Nemzeti konzultáció - Kormányszóvivő: a Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unióban
... György bevándorlással akarja Európát megerősíteni, Magyarország szerint azonban a migráció komoly veszélyt jelent, Európának a belső erőforrásaira kellene inkább támaszkodnia.
A kormányszóvivő a Soros-terv elemeit látta a menekültügyi rendszer szétosztási mechanizmusában.
Elmondta: Soros György úgy véli, hogy a migránsok beáramlását Európába menedzselni kell, nem pedig ...
2017-10-11 14:42:53
1 2 3 .........................153 154 ............229 230 ............305 306 307 
Címkék: Tiltakozások Katalóniában, Orbán Viktor, Terror Háza Múzeumnál, Európai Unióban, Logan Alexandre Nisinnal, Christophe Castaner, Jean-Luc Mélenchon, Lázadó Franciaország, Logan Alexandre Nisin, Merih Ak, Jordi Turull, Soros Györgyöt, Szávay István, Kovács Zoltán, Németh Szilárdot, Aradszki András, Budai Gyula, Fodor Csabát, Mirkóczki Ádám, Európai Unió, Soros György, francia szélsőjobboldali, rendkívüli állapotot, rendőrségi jármű, dél-törökországi Mersinben, gyanúsítottak pontosan, tisztában volt-e, radikális baloldali, helyi csendő, nemzetbiztonsági tanács, áldozatok számát, mersini főügyészség, incidens helyszínére, sérülteket kórházba, kormányzóság közlése, konténerbe rejtették, katalán himnuszt, demokrácia szégyenének, büntetőbíróság döntését, bíróság pedig, egyetem ellen, kérdést tette, kormányszóvivő kiemelte, 1956-os megemlékezések, szabadság fogalma, nemzetbiztonsági bizottság, parlament nemzetbiztonsági, vita egyik, német uniópártok, beengedettek számát, kérdés túlmutat, migráció témáján,
© 2013 TVN.HU Kft.