Regisztráció  Belépés
Mariano Rajoy távozik az spanyol konzervatív Néppárt elnöki posztjáról
... nyugszik".
Mariano Rajoy szerint a katalán válság kezelésében az ország egységét védték, és a helyes döntéseket hozták meg.
Értékelésében kiemelte mintegy 6 és fél évi kormányzásának gazdasági eredményeit, valamint a Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet feloszlását.
Mint mondta, mindkét esetben bebizonyosodott, hogy a legnehezebb és egyben a leghasznosabb i...
2018-06-05 15:02:07
Olasz kormányalakítás - Luigi Di Maio: meglepetés az új római kormány, de ezt választották az olaszok
... M5S-Ligával elkezdődik a harmadik köztársaság kora. Megjegyezte, hogy az M5S-Liga kormány "igazi" vezetője a két párt közötti szerződés lesz.
Hangsúlyozta, hogy a két párt közös kormányzásának a célja, hogy javítsák az olaszok életét. Elsők az olaszok - hangoztatta az M5S vezetője.
Luigi Di Maio kijelentette, korai az M5S-Liga kormányt kritizálni, mivel még el sem kezd...
2018-05-21 18:25:48
03. Urantia - 53. írás
... teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.
1. A lázadás vezetői
(601.3) 53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen voltál útjaid...
2018-04-11 23:25:23
Lázár egy interjúban üzent Orbánnak: Belső harcok indulnak a
... értelmezni a Promenádnak adott interjúját, amiben a következőt mondja: “Mi, fiatal demokraták nevünkhöz méltóan a demokráciában hiszünk". Huhh, ütős mondat, ismerve a Fidesz kormányzásának elmúlt nyolc évét, ami mindenről szólt, csak nem a demokráciáról.

Arra nem tudok gondolni, hogy rettegve az április 8-i bukástól, már készíti elő a helyét az új Fideszben,...
2018-03-13 22:31:31
Német kormányalakítás - Bekerülhet a következő német kormányba Angela Merkel legfőbb párton belüli ellenlábasa
...
A 37 éves politikus egészségügyi miniszterként folytathatja pályafutását. Jelölésével Angela Merkel engedményt tesz mindazoknak, akik a CDU három fő irányzata, a keresztényszociális, a liberális és a konzervatív közül az utóbbi megerősítését szorgalmazzák.
Régóta tudható róla, hogy főszerepet szán magának a pártot 18. éve vezető, 63 éves Angela Merkel visszavonulása utá...
2018-02-25 23:29:55
Fidesz: az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak
... terheivel.
Hangsúlyozták, ha az ellenzéket valóban érdekelné az oktatás ügye, akkor a pártok megszavazták volna, hogy idén 572 milliárd forinttal több juthasson oktatásra, mint a baloldal kormányzásának idején. Az ellenzéknek azonban csak a saját politikai céljai fontosak, ezért a kampány közeledtével most csak újra ki akarják használni a diákokat és a pedagógusokat.
A F...
2018-02-05 17:23:09
Szakértő: Trump adóreformja élénkítheti az amerikai gazdaságot
...
Ugrósdy Márton szerint érdekes, hogy a republikánusok hagyományosan nem kedvelik az adóhatóságot, a reform mégis elég nagy hatalmat ad a szervezetnek.
A szakértő azt mondta, Trump kormányzásának első éve januárban fog lejárni, és már ideje volt, hogy sikereket és eredményeket mutasson fel, ezzel is készülve a novemberi félidős választásokra.
A Trump-kormány által ja...
2017-12-20 08:01:39
Andrzej Duda elnök megbízta kormányalakítással Mateusz Morawieckit
... részvételével a varsói elnöki palotában rendezett ceremónián Andrzej Duda a lemondott Beata Szydlót megbízta a kabinet vezetéséve az új kormány beiktatásáig, majd beszédében méltatta kétéves kormányzásának eredményeit.
"Csak az, aki közelről szemlélte munkáját, azt, ahogy Lengyelországot szolgálta, tudja, milyen nehéz volt ez, mindez mennyi szellemi és fizikai erőfeszítést k...
2017-12-08 17:23:27
Buldioski: az EU-nak szembe kell szállnia Lengyelországgal és Magyarországgal
... osztály" most már képes elterelni a figyelmet Magyarország olyan valóságos problémáiról, mint az egészségügy, az oktatás, és képes arra is, hogy ki tud térni az Orbán Viktor nyolcéves kormányzásának eredményeit firtató kérdések elől - írja az igazgató.
Buldioski felhívja a figyelmet, hogy a civil szervezetek finanszírozásának központosítását előíró lengyel törvény csak az els...
2017-11-21 15:42:45
Merkel nem kíván lemondani a koalíciós egyeztetések kudarca miatt
... százaléka az előrehozott választásokban látja a Jamaica-koalíció elképzelésének bukásával kialakult helyzet megoldását, míg 27 százalék a nagykoalíció - a CDU/CSU és az SPD közös kormányzásának - folytatását pártolná, és 24 százalék szerint a CDU/CSU-nak kisebbségben kellene kormányoznia.
Az RTL kereskedelmi televízió és az RTL csoporthoz tartozó n-tv hírtelevízió megbízásábó...
2017-11-20 19:33:46
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Mariano Rajoy, Luigi Di Maio, Angela Merkel, Andrzej Duda, Mateusz Morawieckit, Baszk Haza, Csillagrendszer Fejedelem, Teremtő Fiú, Jelölésével Angela Merkel, Ugrósdy Márton, Beata Szydlót, Orbán Viktor, spanyol konzervatív, interjúban üzent, következő német, amerikai gazdaságot, koalíciós egyeztetések, katalán válság, ország egységét, helyes döntéseket, harmadik köztársaság, olaszok életét, világegyetemi központokban, lázadás vezetői, helyi világegyetem, következőt mondja, demokráciában hiszünk&#8221, konzervatív közül, utóbbi megerősítését, ellenzéket valóban, oktatás ügye, pártok megszavazták, baloldal kormányzásának, ellenzéknek azonban, saját politikai, kampány közeledtével, republikánusok hagyományosan, reform mégis, novemberi félidős, varsói elnöki, lemondott Beata, kabinet vezetéséve, figyelmet Magyarország, civil szervezetek, előrehozott választásokban, lengyelországgal, kormányalakítás, bebizonyosodott, csillagrendszer, terrorszervezet, magyarországgal, központosítását, lengyelországot,
© 2013 TVN.HU Kft.