Regisztráció  Belépés
Megigazítás
... egyszerűen kénytelen megbüntetni engem. Éreztem, hogy az egész föld Bírája kénytelen elítélni az enyémhez fogható bűnt... Mélységesen átéreztem Isten nevének tisztességét és erkölcsös kormányzásának igazságos mivoltát. Úgy éreztem, hogy a lelkiismeretem nem lenne nyugodt, ha igazságtalanul bocsánatot nyernék. A bűn, amelyet elkövettem, büntetésért kiált. Viszont égetett a kérdés, ...
2018-07-15 21:01:02
Az Urantia könyv - 53. írás
... teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.


1. A lázadás vezetői
53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen voltál út...
2018-06-24 20:46:49
Bloomberg a novemberi választásokon demokrata párti jelölteket támogat
... képviselőházban a demokraták kerüljenek többségbe.
A volt városvezető közleményben jelentette be szándékát, hangsúlyozva, hogy véget vetne a republikánusok "abszolút hasznavehetetlen" kormányzásának. "A republikánusoknak a kongresszusban két évük volt arra, hogy bebizonyítsák, képesek a kormányzásra, de kudarcot vallottak" - fogalmazott.
A milliárdos leszögezte: sok a ...
2018-06-21 07:04:42
Mariano Rajoy távozik az spanyol konzervatív Néppárt elnöki posztjáról
... nyugszik".
Mariano Rajoy szerint a katalán válság kezelésében az ország egységét védték, és a helyes döntéseket hozták meg.
Értékelésében kiemelte mintegy 6 és fél évi kormányzásának gazdasági eredményeit, valamint a Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet feloszlását.
Mint mondta, mindkét esetben bebizonyosodott, hogy a legnehezebb és egyben a leghasznosabb i...
2018-06-05 15:02:07
Olasz kormányalakítás - Luigi Di Maio: meglepetés az új római kormány, de ezt választották az olaszok
... M5S-Ligával elkezdődik a harmadik köztársaság kora. Megjegyezte, hogy az M5S-Liga kormány "igazi" vezetője a két párt közötti szerződés lesz.
Hangsúlyozta, hogy a két párt közös kormányzásának a célja, hogy javítsák az olaszok életét. Elsők az olaszok - hangoztatta az M5S vezetője.
Luigi Di Maio kijelentette, korai az M5S-Liga kormányt kritizálni, mivel még el sem kezd...
2018-05-21 18:25:48
03. Urantia - 53. írás
... teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.
1. A lázadás vezetői
(601.3) 53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen voltál útjaid...
2018-04-11 23:25:23
Lázár egy interjúban üzent Orbánnak: Belső harcok indulnak a
... értelmezni a Promenádnak adott interjúját, amiben a következőt mondja: “Mi, fiatal demokraták nevünkhöz méltóan a demokráciában hiszünk". Huhh, ütős mondat, ismerve a Fidesz kormányzásának elmúlt nyolc évét, ami mindenről szólt, csak nem a demokráciáról.

Arra nem tudok gondolni, hogy rettegve az április 8-i bukástól, már készíti elő a helyét az új Fideszben,...
2018-03-13 22:31:31
Német kormányalakítás - Bekerülhet a következő német kormányba Angela Merkel legfőbb párton belüli ellenlábasa
...
A 37 éves politikus egészségügyi miniszterként folytathatja pályafutását. Jelölésével Angela Merkel engedményt tesz mindazoknak, akik a CDU három fő irányzata, a keresztényszociális, a liberális és a konzervatív közül az utóbbi megerősítését szorgalmazzák.
Régóta tudható róla, hogy főszerepet szán magának a pártot 18. éve vezető, 63 éves Angela Merkel visszavonulása utá...
2018-02-25 23:29:55
Fidesz: az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak
... terheivel.
Hangsúlyozták, ha az ellenzéket valóban érdekelné az oktatás ügye, akkor a pártok megszavazták volna, hogy idén 572 milliárd forinttal több juthasson oktatásra, mint a baloldal kormányzásának idején. Az ellenzéknek azonban csak a saját politikai céljai fontosak, ezért a kampány közeledtével most csak újra ki akarják használni a diákokat és a pedagógusokat.
A F...
2018-02-05 17:23:09
Szakértő: Trump adóreformja élénkítheti az amerikai gazdaságot
...
Ugrósdy Márton szerint érdekes, hogy a republikánusok hagyományosan nem kedvelik az adóhatóságot, a reform mégis elég nagy hatalmat ad a szervezetnek.
A szakértő azt mondta, Trump kormányzásának első éve januárban fog lejárni, és már ideje volt, hogy sikereket és eredményeket mutasson fel, ezzel is készülve a novemberi félidős választásokra.
A Trump-kormány által ja...
2017-12-20 08:01:39
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Mariano Rajoy, Luigi Di Maio, Angela Merkel, Csillagrendszer Fejedelem, Teremtő Fiú, Baszk Haza, Jelölésével Angela Merkel, Ugrósdy Márton, novemberi választásokon, spanyol konzervatív, interjúban üzent, következő német, amerikai gazdaságot, egész föld, enyémhez fogható, világegyetemi központokban, lázadás vezetői, helyi világegyetem, demokraták kerüljenek, volt városvezető, milliárdos leszögezte, katalán válság, ország egységét, helyes döntéseket, harmadik köztársaság, olaszok életét, következőt mondja, demokráciában hiszünk&#8221, konzervatív közül, utóbbi megerősítését, ellenzéket valóban, oktatás ügye, pártok megszavazták, baloldal kormányzásának, ellenzéknek azonban, saját politikai, kampány közeledtével, republikánusok hagyományosan, reform mégis, novemberi félidős, hasznavehetetlen, csillagrendszer, kormányalakítás, terrorszervezet, képviselőházban, bebizonyosodott, kormányzásának, visszavonulása, lelkiismeretem, republikánusok, igazságtalanul, kongresszusban, választásokon, miniszterként,
© 2013 TVN.HU Kft.