Regisztráció  Belépés
Fidesz: az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak
... terheivel.
Hangsúlyozták, ha az ellenzéket valóban érdekelné az oktatás ügye, akkor a pártok megszavazták volna, hogy idén 572 milliárd forinttal több juthasson oktatásra, mint a baloldal kormányzásának idején. Az ellenzéknek azonban csak a saját politikai céljai fontosak, ezért a kampány közeledtével most csak újra ki akarják használni a diákokat és a pedagógusokat.
A F...
2018-02-05 17:23:09
Szakértő: Trump adóreformja élénkítheti az amerikai gazdaságot
...
Ugrósdy Márton szerint érdekes, hogy a republikánusok hagyományosan nem kedvelik az adóhatóságot, a reform mégis elég nagy hatalmat ad a szervezetnek.
A szakértő azt mondta, Trump kormányzásának első éve januárban fog lejárni, és már ideje volt, hogy sikereket és eredményeket mutasson fel, ezzel is készülve a novemberi félidős választásokra.
A Trump-kormány által ja...
2017-12-20 08:01:39
Andrzej Duda elnök megbízta kormányalakítással Mateusz Morawieckit
... részvételével a varsói elnöki palotában rendezett ceremónián Andrzej Duda a lemondott Beata Szydlót megbízta a kabinet vezetéséve az új kormány beiktatásáig, majd beszédében méltatta kétéves kormányzásának eredményeit.
"Csak az, aki közelről szemlélte munkáját, azt, ahogy Lengyelországot szolgálta, tudja, milyen nehéz volt ez, mindez mennyi szellemi és fizikai erőfeszítést k...
2017-12-08 17:23:27
Buldioski: az EU-nak szembe kell szállnia Lengyelországgal és Magyarországgal
... osztály" most már képes elterelni a figyelmet Magyarország olyan valóságos problémáiról, mint az egészségügy, az oktatás, és képes arra is, hogy ki tud térni az Orbán Viktor nyolcéves kormányzásának eredményeit firtató kérdések elől - írja az igazgató.
Buldioski felhívja a figyelmet, hogy a civil szervezetek finanszírozásának központosítását előíró lengyel törvény csak az els...
2017-11-21 15:42:45
Merkel nem kíván lemondani a koalíciós egyeztetések kudarca miatt
... százaléka az előrehozott választásokban látja a Jamaica-koalíció elképzelésének bukásával kialakult helyzet megoldását, míg 27 százalék a nagykoalíció - a CDU/CSU és az SPD közös kormányzásának - folytatását pártolná, és 24 százalék szerint a CDU/CSU-nak kisebbségben kellene kormányoznia.
Az RTL kereskedelmi televízió és az RTL csoporthoz tartozó n-tv hírtelevízió megbízásábó...
2017-11-20 19:33:46
Vasárnapig elhúzódhatnak a német koalíciós egyeztetések
... érdemes hivatalos koalíciós tárgyalásokat kezdeni, mert nincs esély a megállapodásra, alternatívaként szóba jöhet a jelenlegi koalíció, a CDU/CSU és a szociáldemokrata párt (SPD) kormányzásának folytatása. Azonban az SPD továbbra is azt hangoztatja, hogy a következő ciklust ellenzékbe tölti el.
Lehetséges a kisebbségi kormányzás is, bár erre nincs példa a második világháború...
2017-11-17 17:34:10
Kaczynski: erős politikai tényező megteremtésére van szükség Közép-Európában
...
A konferencián a Jog és Igazságosság (PiS) párt kormányzásának első két évét foglalták össze. A Szydlo által korábban kilátásba helyezett részleges kormányátalakításról Kaczynski hétfő esti tévéinterjúban elmondta: a részleteket decemberben ismertetik.
A félidős PiS-kormányzást értékelve, Kaczynski külpolitikai viszonylatban kiemelte a regionális, a kelet- és közép-európ...
2017-11-14 16:33:01
Fidesz: a ma már megbecsült egészségügy a szocialisták kormányzásának áldozata volt
...
Mint mondta, az egészségügyben végrehajtott - az elmúlt években 400 milliárd forinttal finanszírozott, a következő években is folytatni kívánt - szakorvosi és ápolói béremelés célja és eredménye a kormány tevékenységének, a gazdasági növekedés és a pénzügyi stabilitás pedig lehetőséget teremtett a korábbi kormányzat által kivont forrás visszapótlására.
Szavai szerint a s...
2017-11-05 12:12:15
A szikhek szent helye ellen vezényelt roham hozta el
... magánbankokat, eltörölték a korábbi uralkodóknak járó kegydíjakat, a harmadik indiai-pakisztáni háborúban India vereséget mért iszlám szomszédjára és nukleáris hatalommá vált. Gandhi kormányzásának utolsó két évében - miután a bíróság szabálytalannak ítélte 1971-es képviselővé választását - szükségállapotot hidetett és rendeleti úton kormányzott....
2017-10-31 15:38:40
LMP: a Fidesz víziókkal foglalkozik és nem a dolgával
... meg párttársát, miért segíti a "Soros-terv" végrehajtását.
Az LMP közleményében az áll, szívesen meghallgatnák Deutsch Tamás szavait arról, "hogy lehetséges az, hogy a Fi...
2017-10-21 19:32:44
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Andrzej Duda, Mateusz Morawieckit, Ugrósdy Márton, Beata Szydlót, Orbán Viktor, Deutsch Tamás, amerikai gazdaságot, koalíciós egyeztetések, német koalíciós, szocialisták kormányzásának, szikhek szent, ellenzéket valóban, oktatás ügye, pártok megszavazták, baloldal kormányzásának, ellenzéknek azonban, saját politikai, kampány közeledtével, republikánusok hagyományosan, reform mégis, novemberi félidős, varsói elnöki, lemondott Beata, kabinet vezetéséve, figyelmet Magyarország, civil szervezetek, előrehozott választásokban, jelenlegi koalíció, szociáldemokrata párt, következő ciklust, kisebbségi kormányzás, második világháború, részleteket decemberben, félidős PiS-kormányzást, egészségügyben végrehajtott, elmúlt években, következő években, kormány tevékenységének, gazdasági növekedés, pénzügyi stabilitás, korábbi kormányzat, korábbi uralkodóknak, harmadik indiai-pakisztáni, bíróság szabálytalannak, lengyelországgal, szükségállapotot, szociáldemokrata, szabálytalannak, magyarországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.