Regisztráció  Belépés
Újabb fejlesztést adtak át a Szupergyors internet program keretében
... a gyors inernetkapcsolatok a munkahelyeken, illetve a családok között.
A rózsaszentmártoni fejlesztés csak egy láncszem, mégis jelentős előrelépés, s azt is bizonyítja, hogy a kormányzati célok, amelyeket 2014-ben kitűztek, meg fognak valósulni.
Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, volt államtitkár szerint a kormány hitvallása, hogy egy a nemzet, egy a szülőf...
2018-07-25 15:31:29
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
... érvényes. A nagy pártok állóképesek, a többség - követve a média ajánlásait - rájuk szavaz. A bevándorlásellenes pártok szélsőségesnek, nacionalistának, rasszistának bélyegezve, nem tudnak kormányzati helyzetbe jutni. Ez a demokrácia gyakorlatban.
Ilyen rendszer demokratikus módon nem dönthető meg.

=============================
A Magyar Élet olvasható interne...
2018-07-05 23:38:14
Farkas Sándor: stratégiai kérdés a mezőgazdaság GMO-mentessége
... génmegőrzés fontosságát. Mint fogalmazott, az élelmezési és mezőgazdasági célú genetikai erőforrások, a kultúrnövény és haszonállat fajok, fajták kiemelt fontosságú nemzeti örökség.
Kormányzati célnak nevezte egy állami génbankhálózat kialakítását, hogy valamennyi őshonos magyar haszonállatfajta génmegőrzése biztosított legyen.
Farkas Sándor felidézte, hogy februárban m...
2018-06-25 13:31:42
Orbán: Magyarország és Szlovákia egy sikeres régió két sikeres országa
... célok közül megemlítette a Budapest-Varsó közötti gyorsvasút megépítését Pozsonyon keresztül.
Orbán Viktor végül örömét fejezte ki a szlovákiai magyar közösséget érintő szlovák kormányzati intézkedések - például a kisiskolák ügyében tett lépések, a többnyelvű vasúti táblák és a kisebbségi kulturális alapon keresztül nyújtott támogatások - miatt.
A miniszterelnököt a tájé...
2018-06-12 14:52:42
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... venni, s a juttatásokat a kormány szeretné a későbbieknek növelni.
KDNP: hogyan valósult meg az ingyenes étkeztetés
Aradszky András (KDNP) az ingyenes étkeztetés területén a kormányzati célok megvalósulásáról érdeklődött. Jelezte: a KDNP minden olyan intézkedés mellett kiáll, amely a családok támogatását szolgálja. Idén a kormány az eddiginél is nagyobb figyelmet szente...
2018-06-11 18:22:39
Levelezik a NER-értelmiség:
... amely így kormányt alakíthatott -, a baloldal és a legfőbb pénzcsoportok egyértelmû biztatására) a baloldal a demokratikus politikai etikát semmibe vevő eszközökkel él a kormányzati hatalom megtartása érdekében. A balközép képviselői nem is tagadják, hogy minden trükköt, érvet és nyomást felhasználtak Berlusconiék kiszorítására és távoltartására a hatalomtól. S...
2018-06-10 09:26:58
A spanyol kormány feloldotta a katalán kormányzat pénzügyi felügyeletét
... európai célok mellett.
Pedro Sánchez az első kormányülés alkalmából nyílt levelet intézet kormányának tagjaihoz, amelyben sürgős és óvatos munkát kértminisztereitől tekintve, hogy a kormányzati ciklus 2020-ig tart.
Emellett azt is kérte, hogy döntéseiknél tartsák szem előtt a gazdasági és költségvetési stabilitást.
A politikus korábban, még miniszterelnökké választá...
2018-06-08 18:46:56
Ki nem találod, milyen posztot kapott a volt honvédelmi mini
... Simicskó Istvánt.

Kormánybiztosként a volt honvédelmi miniszter az érintett tárcákkal együttműködésben vezeti és koordinálja a hazafias és honvédelmi nevelés mint kiemelt kormányzati közfeladathoz kapcsolódó stratégia kialakítását, megalkotja a stratégia végrehajtásához szükséges cselekvési terveket.

Neki kell együttműködnie a hazafias és honvédelmi nevelésbe...
2018-06-06 07:56:12
A hazafias és honvédelmi nevelésért felel kormánybiztosként Simicskó István
...
Kormánybiztosként a volt honvédelmi miniszter az érintett tárcákkal együttműködésben vezeti és koordinálja a hazafias és honvédelmi nevelés mint kiemelt kormányzati közfeladathoz kapcsolódó stratégia kialakítását, megalkotja a stratégia végrehajtásához szükséges cselekvési terveket.
Neki kell együttműködnie a hazafias és honvédelmi nevelésben érintett ágazatokkal a strat...
2018-06-05 13:31:24
Rogán: a Stop Soros javaslat és az alaptörvény szigorítását tervezi a kormány
... gazdasági minisztériumtól a tárcájához került Nemzeti Turisztikai Ügynökségnek, és azt mondta, az ügynökséget profi csapatnak tartja és számít annak vezetőjére, Guller Zoltánra.
A kormányzati döntéseket négy szakmai kabinet készíti majd elő - ismertette. A stratégiai kabinetet Gulyás Gergely miniszterként vezeti majd, míg a többit miniszterelnök-helyettes: a gazdasági kabine...
2018-05-14 16:54:02
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Csapó Endre, Farkas Sándor, Simicskó István, Stop Soros, Szabó Zsolt, Magyar Élet, Orbán Viktor, Aradszky András, Pedro Sánchez, Simicskó Istvánt, Nemzeti Turisztikai Ügynökségnek, Guller Zoltánra, Gulyás Gergely, nemzetellenes liberalizmus, mezőgazdaság GMO-mentessége, sikeres régió, spanyol kormány, katalán kormányzat, volt honvédelmi, alaptörvény szigorítását, családok között, rózsaszentmártoni fejlesztés, kormányzati célok, térség országgyűlési, kormány hitvallása, nagy pártok, média ajánlásait, demokrácia gyakorlatban, állami génbankhálózat, szlovákiai magyar, kisiskolák ügyében, többnyelvű vasúti, kisebbségi kulturális, kormány szeretné, későbbieknek növelni, ingyenes étkeztetés, családok támogatását, demokratikus politikai, kormányzati hatalom, balközép képvisel&#245, első kormányülés, kormányzati ciklus, politikus korábban, érintett tárcákkal, stratégia végrehajtásához, tárcájához került, ügynökséget profi, kormányzati döntéseket, stratégiai kabinetet, gazdasági kabine,
© 2013 TVN.HU Kft.