Regisztráció  Belépés
A spanyol kormány feloldotta a katalán kormányzat pénzügyi felügyeletét
... európai célok mellett.
Pedro Sánchez az első kormányülés alkalmából nyílt levelet intézet kormányának tagjaihoz, amelyben sürgős és óvatos munkát kértminisztereitől tekintve, hogy a kormányzati ciklus 2020-ig tart.
Emellett azt is kérte, hogy döntéseiknél tartsák szem előtt a gazdasági és költségvetési stabilitást.
A politikus korábban, még miniszterelnökké választá...
2018-06-08 18:46:56
Szijjártó Berlinben: folyamatosan javítani kell az együttműködést Németországgal
... tevékenykedő német cégek minden eddiginél elégedettebbek a működési körülményeikkel, és 84 százalékuk most is úgy döntene, hogy Magyarországon ruházna be.
Aláhúzta, hogy a 2014-2018-as kormányzati ciklusban 63 német nagyberuházás érkezett Magyarországra, és ezek 17 ezer munkahelyet teremtettek.
Mint mondta, Magyarország azért is szeretné tovább dinamizálni a kapcsolatoka...
2018-06-05 12:31:33
Pogácsás: a kormány fontosnak tartja a stabil önkormányzatokat
... kérdésekről.
Az államtitkár azt mondta, a BM eddig is folyamatosan együttműködött az önkormányzatokkal, és a jövőben is ezt a gyakorlatot akarja folytatni.
Néhány napja már találkoztak az önkormányzati szövetségek vezetőivel, akiktől azt kérték, fogalmazzák meg fontos javaslataikat az elkövetkezendő kormányzati ciklusra.
A keddi egyeztetésen a finanszírozás továbbfe...
2018-05-29 18:12:05
LMP: valódi társadalmi párbeszédre van szükség a demográfia kérdésében
...
Kanász-Nagy Máté, a párt országos elnökségének titkára hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a kormányzati ciklus kiemelt feladatának nevezte a magyar családok támogatását, a gyermekvállalás ösztönzését és az elvándorlás megállítását.
Az LMP szerint gazdaságpolitikai kérdéseket is "ki kellene beszélni", például hogy ne folytatódjon az ország "összeszerelő üzemmé" tétele...
2018-05-28 19:24:25
Orbán: az ország megvédése nem a NATO, nem az EU feladata, hanem a miénk
... nem létezhet erős hadsereg nélkül. Az a nemzet, amely nem tudja megvédeni az országát, nem is érdemli meg azt - tette hozzá.
Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy az elmúlt két kormányzati ciklus sikeres alkotmányozási, nemzetpolitikai, gazdasági és családpolitikai fordulata után a most kezdődő ciklus kiemelt fontosságú nemzeti feladata a nemzetbiztonság megerősítése.
A...
2018-05-16 10:41:27
Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb poli
... most eltekintek attól is, hogy az állampárt feje tegnap hivatalosan is eltemette a liberális demokráciát):

Ha isten engedi és élünk, ennek a ciklusnak a végére elérem a kormányzati és ellenzéki évek közti egyensúlyt, és akkor még mindig csak döntetlenre állunk. De mi sportemberek vagyunk, nem érjük be a döntetlennel.

Jó, az egyes és többes számok tudatrep...
2018-05-11 20:51:34
Egy nőnek joga van a hasához. Orbán Ráhelnek is
... jutottak, hogy Orbán Viktor lánya a második gyerekét várja. ,,Vagy legalábbis nagyon domborodik a hasa."

Bár Orbán Viktor néhány hete a Kossuth Rádióban a következő kormányzati ciklus demográfiai fókuszát kifejtve azt mondta, hogy a nők gyerekvállalási szándéka a ,,legszemélyesebb közügy", most szeretnénk megvédeni Orbán Ráhelt a miniszterelnök nép...
2018-05-11 18:11:46
Rogán a politikai, Palkovics a pénzosztási főnök lesz
... kormányalakítás, akkor Lázár János volt a kiválasztott, aki a Miniszterelnökséget vezető miniszter címet kapta. A munkaköri leírásában szerepelt a többi között a kormány stratégiai irányítása, a kormányzati munka tervezése, az egységes kommunikáció megszervezése, a kormányzati tevékenység összehangolása, a kormányülések napirendjének és munkatervének összeállítása és a kormány tör...
2018-05-07 10:39:32
Elemző: a magyar gazdaság növekedése magasabb az eurózónán belülinek
... gazdasági növekedésből a lakosság és a vállalatok mit éreznek.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar gazdaság növekedése belső és külső egyensúly mellett történik, a 2010-es kormányzati ciklus óta költségvetési egyensúly van, és szerinte a GDP-arányos államadósság csökkenési tendenciáját tartani lehet.
Emlékeztetett arra, hogy az államadósság szerkezeti átalakuláson ...
2018-05-04 09:21:28
Az innovatív gyógyszergyártók egyesülete tárgyalna az új kormánnyal a szektort érintő legfontosabb kérdésekről
...
Az egyesület csütörtökön MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, üdvözlik, hogy az elmúlt kormányzati ciklusban az egészségügy több területén is bővültek a pénzügyi források, és bíznak a folyamat fennmaradásában. Ugyanakkor felhívják a figyelmet a gyógyszeriparral kapcsolatos, a magyar gazdaság fejlődése szempontjából is kiemelten fontos aktuális kérdésekre, valamint megf...
2018-05-03 13:12:12
1 2 3 ............43 44 .......65 66 ......85 86 87 
Címkék: Szijjártó Berlinben, Orbán Ráhelnek, Pedro Sánchez, Kanász-Nagy Máté, Orbán Viktor, Kossuth Rádióban, Orbán Ráhelt, Lázár János, spanyol kormány, katalán kormányzat, együttműködést Németországgal, kormány fontosnak, stabil önkormányzatokat, demográfia kérdésében, ország megvédése, legocsmányabb poli, nőnek joga, pénzosztási főnök, magyar gazdaság, eurózónán belülinek, innovatív gyógyszergyártók, szektort érintő, első kormányülés, kormányzati ciklus, politikus korábban, működési körülményeikkel, 2014-2018-as kormányzati, gyakorlatot akarja, önkormányzati szövetségek, elkövetkezendő kormányzati, keddi egyeztetésen, finanszírozás továbbfe, párt országos, magyar családok, gyermekvállalás ösztönzését, elvándorlás megállítását, most kezdődő, nemzetbiztonság megerősítése, állampárt feje, liberális demokráciát, végére elérem, második gyerekét, következő kormányzati, munkaköri leírásában, többi között, kormány stratégiai, kormányzati munka, egységes kommunikáció, kormányzati tevékenység,
© 2013 TVN.HU Kft.