Regisztráció  Belépés
Az Egység Törvénye
AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS
1981. január 25.

7.0 Ré: Ré vagyok. Üdvözöllek titeket a mi Végtelen Teremtőnk szeretetében és fényében. Most kommunikálok.

7.1 Kérdező: Említetted, hogy egy bizonyos számú tagja van a Bolygók Konföderációjának. Miféle szolgálatok, vagy szolgálat fajták állnak nyitva a Konföderáció tagjai előtt?

Ré: Ré vagyok. F...
2018-08-06 13:45:26
Tusványos - Gulyás Gergely: az ellenzék demokráciavitákkal próbálja elkerülni, hogy számot adjon választási kud
... rendszert épített ki, amelybe szerinte most már az ellenzék is beépült és eljátssza a neki szánt szerepet.
A tusnádfürdői pódiumbeszélgetésen Gulyás Gergely a mostani négyéves kormányzati ciklus prioritásaira is kitért. Kiemelt fontosságú kérdésként említette az ország biztonságát és úgy ítélte meg: a jövő évi európai parlamenti választás döntő lesz Európa jövője szempontjábó...
2018-07-27 19:33:55
Tusványos - Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség
... mégis növelni tudták erejüket, s ő nem érez válsághangulatot.
Harrach Péter úgy látta: fontos mi zajlik a parlamentben, de még fontosabb, hogy mi zajlik az országban, ez pedig a kormányzati munkától függ. Szerinte a liberális demokrácia súlyos hiányosságokkal bír, néhány emberi jogot kiemel, elferdít, amiből aztán abszurd jelenségek fakadnak, mint például a gender-elmélet. Em...
2018-07-27 16:03:09
Palkovics László: az ITM támogatja a megyei jogú városok fejlesztéseit
...
A Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) képviselőivel tartott egyeztetés után a tárcavezető hangsúlyozta, hogy az ITM tevékenysége számos ponton kapcsolódik a városokhoz, a kormányzati ciklus elején ezért indokolt áttekinteni a legfontosabb teendőket.
Szita Károly kaposvári polgármester (Fidesz), az MJVSZ elnöke közölte, hogy a következő évek közös feladatait áttekin...
2018-06-19 17:26:57
Az oroszok több mint fele 2024 után is Putyint akarná elnöknek
... valós alternatívát Putyinnal szemben.
Az adatokat ismertető médiumok megjegyezték, hogy a közvélemény-kutatást még májusban, vagyis a még a nyugdíjreformra vonatkozó, népszerűtlen kormányzati elképzelések nyilvánosságra kerülése előtt készítették. A változtatás keretében a nők nyugdíjkorhatárát 55-ről fokozatosan 63 évre, a férfiakét pedig 60-ról 65 évre emelnék fel.
20...
2018-06-19 11:21:35
A spanyol kormány feloldotta a katalán kormányzat pénzügyi felügyeletét
... európai célok mellett.
Pedro Sánchez az első kormányülés alkalmából nyílt levelet intézet kormányának tagjaihoz, amelyben sürgős és óvatos munkát kértminisztereitől tekintve, hogy a kormányzati ciklus 2020-ig tart.
Emellett azt is kérte, hogy döntéseiknél tartsák szem előtt a gazdasági és költségvetési stabilitást.
A politikus korábban, még miniszterelnökké választá...
2018-06-08 18:46:56
Szijjártó Berlinben: folyamatosan javítani kell az együttműködést Németországgal
... tevékenykedő német cégek minden eddiginél elégedettebbek a működési körülményeikkel, és 84 százalékuk most is úgy döntene, hogy Magyarországon ruházna be.
Aláhúzta, hogy a 2014-2018-as kormányzati ciklusban 63 német nagyberuházás érkezett Magyarországra, és ezek 17 ezer munkahelyet teremtettek.
Mint mondta, Magyarország azért is szeretné tovább dinamizálni a kapcsolatoka...
2018-06-05 12:31:33
Pogácsás: a kormány fontosnak tartja a stabil önkormányzatokat
... kérdésekről.
Az államtitkár azt mondta, a BM eddig is folyamatosan együttműködött az önkormányzatokkal, és a jövőben is ezt a gyakorlatot akarja folytatni.
Néhány napja már találkoztak az önkormányzati szövetségek vezetőivel, akiktől azt kérték, fogalmazzák meg fontos javaslataikat az elkövetkezendő kormányzati ciklusra.
A keddi egyeztetésen a finanszírozás továbbfe...
2018-05-29 18:12:05
LMP: valódi társadalmi párbeszédre van szükség a demográfia kérdésében
...
Kanász-Nagy Máté, a párt országos elnökségének titkára hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a kormányzati ciklus kiemelt feladatának nevezte a magyar családok támogatását, a gyermekvállalás ösztönzését és az elvándorlás megállítását.
Az LMP szerint gazdaságpolitikai kérdéseket is "ki kellene beszélni", például hogy ne folytatódjon az ország "összeszerelő üzemmé" tétele...
2018-05-28 19:24:25
Orbán: az ország megvédése nem a NATO, nem az EU feladata, hanem a miénk
... nem létezhet erős hadsereg nélkül. Az a nemzet, amely nem tudja megvédeni az országát, nem is érdemli meg azt - tette hozzá.
Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy az elmúlt két kormányzati ciklus sikeres alkotmányozási, nemzetpolitikai, gazdasági és családpolitikai fordulata után a most kezdődő ciklus kiemelt fontosságú nemzeti feladata a nemzetbiztonság megerősítése.
A...
2018-05-16 10:41:27
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Egység Törvénye, Gulyás Gergely, Palkovics László, Szijjártó Berlinben, EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS, Végtelen Teremtőnk, Bolygók Konföderációjának, Harrach Péter, Megyei Jogú Városok Szövetségének, Szita Károly, Pedro Sánchez, Kanász-Nagy Máté, Orbán Viktor, kétharmados többség, megyei jogú, oroszok több, spanyol kormány, katalán kormányzat, együttműködést Németországgal, kormány fontosnak, stabil önkormányzatokat, demográfia kérdésében, ország megvédése, bizonyos számú, neki szánt, mostani négyéves, ország biztonságát, kormányzati munkától, liberális demokrácia, tárcavezető hangsúlyozta, kormányzati ciklus, legfontosabb teendőket, következő évek, adatokat ismertető, nyugdíjreformra vonatkozó, változtatás keretében, férfiakét pedig, első kormányülés, politikus korábban, működési körülményeikkel, 2014-2018-as kormányzati, gyakorlatot akarja, önkormányzati szövetségek, elkövetkezendő kormányzati, keddi egyeztetésen, finanszírozás továbbfe, párt országos, magyar családok, gyermekvállalás ösztönzését,
© 2013 TVN.HU Kft.