Regisztráció  Belépés
Elviszik a cégek a termelést Magyarországról a munkaerőhiány
... különböző pontjain működő más vállalatok egységeinél is előfordult a jelenség, többek közt Móron, Sárváron vagy Tabon.

A szakszervezeti tisztségviselő szerint az új munkaügyi kormányzatnak sürgősen tárgyalnia kell az érdekképviseletekkel a közös megoldás érdekében.

Eddig két-háromezer munkavállaló állása szűnt meg a jelenség miatt, ám az elmaradt beruházások ...
2018-05-17 19:27:59
Újabb lávahasadékok nyíltak a hawaii vulkánon
... pénteken katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította Hawaiit, azaz a Nagy Szigetet, s ezzel lehetővé tette, hogy szövetségi pénzügyi és logisztikai segítséget biztosítsanak a helyi kormányzatnak.
Vasárnap a geológiai megfigyelő szolgálat további katasztrófákra figyelmeztetett: az Egyesült Államok nyugati partvidékén húzódó csendes-ócáni tűzgyűrű vulkánjai is kitörhetnek. A...
2018-05-14 11:51:44
Kövér: Aki ellenzéki, az intellektuálisan üres, morálisan ér
... taktikát kell kidolgozni, nem baj, ha a pályán intelligens játékosok is játszanak, nem pedig - hogy a lelátók szóhasználatával éljek - minden poszton egy bal bunkó áll"
Nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie, hanem a bal bunkóknak.https://444.hu/2018/05/12/kover-aki- ellenzeki-az-intellektualisan-ures-m ora...
2018-05-13 09:25:33
Csungking kínai nagyváros
... része volt; 1997. március 14-étől azonban hozzácsatolva a környező járásokat, leválasztották Szecsuanról, és tartományi szintű közigazgatási egységgé emelték, amely csak a központi kormányzatnak van alárendelve.


Csungking Szecsuantól nyugatra, a Jangce folyam és ...
2018-05-13 06:01:54
Orbán fia áttért a muszlim hitre...?
... fejének ÁLSÁGOSSÁGA, Napnál ...
2018-04-12 23:14:11
03. Urantia - 53. írás
...53. írás
A Lucifer-féle lázadás
(601.1) 53:0.1 LUCIFER a Nebadonból származó, kiváló elsőrendű Lanonandek Fiú volt. Számos csillagrendszerben szerzett tapasztalatokat a szolgálatban, csoportjának főtanácsosa volt, és bölcsessége, éleslátása és hatékonysága kiemelte a többiek közül. Lucifert a 37-es számon tartották nyilván a rendjében, és amikor a melkizedekektől a megbíz...
2018-04-11 23:25:23
Új rendelőintézetet adtak át Pécs legnépesebb városrészében
... újraválasztásáért induló - fideszes országgyűlési képviselője az intézmény átadásának jelentőségét úgy érzékeltette, hogy Pécsen utoljára 1983-ban nyitottak meg rendelőintézetet. Fontos a magyar kormányzatnak, hogy egy új szakellátást biztosító intézmény jön létre - hangoztatta, jelezve, hogy Kertváros a maga 55 ezer lakosával az ország egyik legnagyobb lakótelepe.
A képvise...
2018-03-20 17:25:35
Larry Kudlow konzervatív közgazdász lesz Donald Trump gazdasági főtanácsadója
... elnök határozza meg, ő és munkatársai pedig segítenek majd megvalósítani azt.
Az amerikai sajtóban megjelenő elemzések szerint Kudlow - aki korábban már adott tanácsokat a Trump-kormányzatnak - két olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely kivált kedves Donald Trumpnak: nyers őszinteséggel beszél és feltétlenül lojális.
Larry Kudlow Gary Cohnt váltja az Országos Gazdaság...
2018-03-15 07:04:50
Észak-koreai válság - Szakértő: az elmúlt időszak miatt a dél-koreai kormányzatnak "kijárhatna" egy Nobel-béked
... is a sportolók szereplése, hanem a két országrész közti tárgyalások megindítása miatt lett jelentős.
Úgy fogalmazott: az elmúlt hetek-hónapok fejleményei alapján a dél-koreai kormányzatnak "kijárhatna" egy Nobel-békedíj, tekintve, hogy az elmúlt másfél évben milyen feszültség volt tapasztalható. Hozzátette: a feszültség nem elsősorban Észak- és Dél-Korea között volt, hanem És...
2018-03-06 21:35:08
Több ezer diák tüntetett a Parlament előtt a minőségibb okta
... kérdésekről?"

- érdeklődött az egyik felszólaló.

A januári demonstrációról itt számoltunk be, a mai annak a folytatása. Ultimátumot adtak az oktatási kormányzatnak, hogy a diákokat is vonják be a döntéshozatalba, ebből nyilván nem lett semmi, ezért most újra itt vannak.

Tóth Laura azt emelte ki beszédében, hogy többször is megkapják a kritik...
2018-02-24 12:46:09
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: Larry Kudlow, Donald Trump, Nagy Szigetet, Egyesült Államok, Csungking Szecsuantól, Lanonandek Fiú, Donald Trumpnak, Larry Kudlow Gary Cohnt, Országos Gazdaság, Tóth Laura, termelést Magyarországról, hawaii vulkánon, intellektuálisan üres, muszlim hitre, elmúlt időszak, dél-koreai kormányzatnak, minőségibb okta, szakszervezeti tisztségviselő, közös megoldás, jelenség miatt, elmaradt beruházások, helyi kormányzatnak, geológiai megfigyelő, pályán intelligens, lelátók szóhasználatával, kormányzatnak kell, megosztottság felszámolása, környező járásokat, központi kormányzatnak, többiek közül, 37-es számon, intézmény átadásának, magyar kormányzatnak, ország egyik, amerikai sajtóban, sportolók szereplése, elmúlt hetek-hónapok, elmúlt másfél, egyik felszólaló, januári demonstrációról, oktatási kormányzatnak, rendelőintézetet, intellektualisan, intellektuálisan, szóhasználatával, demonstrációról, magyarországról, melkizedekektől, tapasztalatokat, döntéshozatalba, figyelmeztetett, katasztrófákra,
© 2013 TVN.HU Kft.