|
|
|
Hát nem tudom az általad megszokott ízvilág milyen.
De az biztos, hogyha elkészíted az uborkasalátát, és teszel bele valamilyen tartósítót (szalicil, borkén stb), akkor eláll a sali télire is. Persze csak megfelelő arányok mellett.
ötletadónak:
http://www.kulinarisvilag.hu/hun/rec eptek/uborkasalata-telire-kusmec
... |
2014-08-31 18:52:54 |
|
|
|
|
|
|
... [/kep]
... |
|
2013-06-19 18:27:23 |
|
|
|
|
|
|
Egy nagyon jó oldal itt ...
1 csapott evőkanál liszt -1,5 dkg
1 púpozott evőkanál liszt -2 dkg
1 csapott evőkanál búzadara -1,5 dkg
1 csapott evőkanál só -1,5 dkg
1 csapott evőkanál zsemlemorzsa -1,2 dkg
1 csapott kávéskanál só -1 dkg
1 késhegynyi só -0,5 dkg... |
2012-12-30 15:31:18 |
|
|
|
|
|
|
... SÜLT
ÉS SENKI NEM VOLT ÉHES, mégis JÓ... |
|
2012-12-16 06:20:16 |
|
|
|
|
|
|
...
... |
|
2012-12-09 06:07:51 |
|
|
|
|
|
|
...http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cik kek/karacsonyi+halpucolas+otthon
Így!... |
2012-12-07 17:12:48 |
|
|
|
|
|
|
Bizonyára kipróbálták már, azért vannak a receptek leírva!
http://bekalabamacskahaja.blog.kulin arisvilag.hu/2012/02/22/paleolit-kak aos-keksz/
http://paleolit.blog.hu/tags/recept
http://paleolihlet.freeblog.hu/
http://hangoskodo.blogspot.com/
Igazi paleolit-módon akarsz élni, költözz egy őserdőbe, ott építs magadnak házat, használd a környező energiákat, egy... |
2012-03-16 10:33:15 |
|
|
|
|
|
|
... Istenekhez.Ma abban hiszünk,ha sikerül elfújnunk az összes gyertyát,akkor teljesül, amit kívántunk.
Szerző :Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris világ
(www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek/sz uletesnapi-torta-tortenete)
http://s1.images.www.... |
2012-01-21 15:42:50 |
|
|
|
|
|
|
... szerint az első pezsgőspoharat saját melleiről mintáztatta udvari mestereivel.A pezsgőspohár formája azóta sokat változott, de az újévi pezsgőzés szokása megmaradt.
(www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek/sz ilveszteri+mulatsag+tortenet+pogany+ roma+20+szazad)
... |
2012-01-19 19:50:52 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
Mákos bejgli
Hozzávalók:
a tésztához:
50 dkg sima liszt
25... |
2011-11-07 14:31:20 |
|
|
|
|