Belépés
Hogyan kell eltenni uborkasalátát télire?
Hát nem tudom az általad megszokott ízvilág milyen.
De az biztos, hogyha elkészíted az uborkasalátát, és teszel bele valamilyen tartósítót (szalicil, borkén stb), akkor eláll a sali télire is. Persze csak megfelelő arányok mellett.

ötletadónak:

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/rec eptek/uborkasalata-telire-kusmec


...
2014-08-31 18:52:54
lassan fél hét.......iszonyu a forróság, nagyon vigyázz !!!
... [/kep]
...
2013-06-19 18:27:23
Receptek - Miből mennyi kell
Egy nagyon jó oldal itt ...

1 csapott evőkanál liszt -1,5 dkg
1 púpozott evőkanál liszt -2 dkg
1 csapott evőkanál búzadara -1,5 dkg
1 csapott evőkanál só -1,5 dkg
1 csapott evőkanál zsemlemorzsa -1,2 dkg
1 csapott kávéskanál só -1 dkg
1 késhegynyi só -0,5 dkg...
2012-12-30 15:31:18
Magamról-napjaimról!
... SÜLT

ÉS SENKI NEM VOLT ÉHES, mégis JÓ...
2012-12-16 06:20:16
Karácsonyi halpucolás
...

...
2012-12-09 06:07:51
Hogyan kell a pontyot házilag filézni?
...http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cik kek/karacsonyi+halpucolas+otthon
Így!...
2012-12-07 17:12:48
Ki ismer nagyon finom paleolit étkezési recepteket ?
Bizonyára kipróbálták már, azért vannak a receptek leírva!
http://bekalabamacskahaja.blog.kulin arisvilag.hu/2012/02/22/paleolit-kak aos-keksz/
http://paleolit.blog.hu/tags/recept
http://paleolihlet.freeblog.hu/
http://hangoskodo.blogspot.com/
Igazi paleolit-módon akarsz élni, költözz egy őserdőbe, ott építs magadnak házat, használd a környező energiákat, egy...
2012-03-16 10:33:15
A születésnapi torta rituáléja:
... Istenekhez.Ma abban hiszünk,ha sikerül elfújnunk az összes gyertyát,akkor teljesül, amit kívántunk.

Szerző :Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris világ

(www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek/sz uletesnapi-torta-tortenete)

http://s1.images.www....
2012-01-21 15:42:50
Pezsgőspoharas szalvétáimhoz:
... szerint az első pezsgőspoharat saját melleiről mintáztatta udvari mestereivel.A pezsgőspohár formája azóta sokat változott, de az újévi pezsgőzés szokása megmaradt.

(www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek/sz ilveszteri+mulatsag+tortenet+pogany+ roma+20+szazad)

...
2012-01-19 19:50:52
Mákos ,diós beigli







Hozzávalók:
Mákos bejgli

Hozzávalók:
a tésztához:
50 dkg sima liszt
25...
2011-11-07 14:31:20
1 2 3 4 5 6 
Címkék: SENKI NEM VOLT ÉHES, Sáfrány Zsófia, pontyot házilag, születésnapi torta, általad megszokott, sali télire, receptek leírva, környező energiákat, összes gyertyát, pezsgőspohár formája, újévi pezsgőzés, pezsgőspoharas, pezsgőspoharat, kulinarisvilag, szalvétáimhoz, uborkasalátát, pezsgőspohár, zsemlemorzsa, születésnapi, szilveszteri, uborkasalata, szuletesnapi, kipróbálták, paleolihlet, mestereivel, ötletadónak, mintáztatta, energiákat, halpucolás, istenekhez, karácsonyi, karacsonyi, napjaimról, valamilyen, tartósítót, megszokott, recepteket, hozzávalók, halpucolas, hangoskodo, késhegynyi, elkészíted, kávéskanál, webweaver, megfelelő, tortenete, rituáléja, kívántunk, bizonyára, megmaradt, kulináris, melleiről, változott, elfújnunk, pezsgőzés, tésztához, evőkanál, étkezési, pancakes, paleolit, búzadara, receptek, mulatsag, tortenet, púpozott, magamról, gyertyát, blogspot, őserdőbe, magadnak, környező,
© 2013 TVN.HU Kft.